Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Selidbe

Poruka od Andjela Kostic »

Aannddjjeellaa piše:
30 Dec 2023, 22:34
Zdravo. Da li mozete meni vidjeti da li postoji mogucnost selidbe. Datum rodjenja je 29.11.1990. U 05:20. :)
a u kom si gradu rođena?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Dusica

Poruka od Dusica »

Pozdrav svima, i mene zanima selidba. Za sada na drugu adresu 🙂. Htela sam da ove godine prodam kucu i da kupim neku drugu ali ne znam koliko je to pametno u ovoj godini. S druge strane, selila bih se juce da imam gde 😅 vise mi ne prija ni okolina niti poslovno mogu da napredujem ako ostanem ovde (radim od kuce). Podaci: 28.01.1984., 03:45h ujutru, Beograd.

Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dusica piše:
06 Jan 2024, 19:51
Pozdrav svima, i mene zanima selidba. Za sada na drugu adresu 🙂. Htela sam da ove godine prodam kucu i da kupim neku drugu ali ne znam koliko je to pametno u ovoj godini. S druge strane, selila bih se juce da imam gde 😅 vise mi ne prija ni okolina niti poslovno mogu da napredujem ako ostanem ovde (radim od kuce). Podaci: 28.01.1984., 03:45h ujutru, Beograd.

Hvala unapred
Dusica(Beograd)WRIGC7.jpg
Dusica(Beograd)WRIGC7.jpg (40.37 KiB) Pregledano 4801 put
Draga Dušice,
u pravu si za rad od kuće, to tebi nikako ne pasuje, naročito ne za poslovni napredak. Osoba sa masom planeta u prvoj kući i ne treba biti zatvorena. Međutim, nikako ne trebaš raditi sa prijateljima jer postoji tendencija da te iskoriste i na kraju nemaš ni prijatelje. Dakle, pomaganje novčano prijateljima ili mešanje posla u prijateljstvo za tebe ne valja. Što se tiče inostranstva, tamo ti stoji mnogo sati rada kao mogućnost, čak i manuelni rad jedno vreme, a vide se kao mogućnost sve hladnije, severnije zemlje. Sa Mesecom na Ascendentu, selidba je svakako veoma statistički moguća ali nisam sigurna koliko će to pospešiti tvoj poslovni život u početku. Dobro je pokušati i ovde prvo naći neki bolji posao
Dusica

Poruka od Dusica »

Da da, nisam ni mislila na inostranstvo nego samo da promenim adresu. Za prijatelje nazalost znam, naucilo me iskustvo mnogo pre nego što sam se zainteresovala za astrologiju pa i tako videla. Hvala puno na odgovoru, sretan i miran Bozic 🪄
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Poštovana, da li u mojoj natalnoj karti postoje spekti za odlazak u inostranstvo'? Na koji način je moguće otići? Kada? I da li je to dobro za mene? Hvala unapred na odgovoru.
Podaci (ne upsevam da postavim sliku natalne karte) 21.09.1983, 21:15h, Veles R.Makedonija
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Da I postoji ikakav aspekt za odlazak i život u inostranstvu i na koji način?
21.09.1983 , 21:15h , Veles, , Makedonija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dusica piše:
08 Jan 2024, 14:45
Da da, nisam ni mislila na inostranstvo nego samo da promenim adresu. Za prijatelje nazalost znam, naucilo me iskustvo mnogo pre nego što sam se zainteresovala za astrologiju pa i tako videla. Hvala puno na odgovoru, sretan i miran Bozic 🪄
Hvala draga, takođe :) svima sve najbolje u Novoj :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vilanel piše:
08 Jan 2024, 19:04
Poštovana, da li u mojoj natalnoj karti postoje spekti za odlazak u inostranstvo'? Na koji način je moguće otići? Kada? I da li je to dobro za mene? Hvala unapred na odgovoru.
Podaci (ne upsevam da postavim sliku natalne karte) 21.09.1983, 21:15h, Veles R.Makedonija
VilanelWRIGC5.jpg
VilanelWRIGC5.jpg (43.68 KiB) Pregledano 4795 puta
Draga,
aspekti za odlazak u inostranstvno dosta su slabiji od aspekata ostanka u zemlji. Mogućnost problema sa papirima, problema da se ode. Posve mogućnost da to bude hladnija zemlja što ti opet neće prijati. Da bi dobili odgovor kada, jedino možemo ako radimo godišnje horoskope a ovako samo iz natala vidi se pretpostavka za period oko 32. godine kada se moglo otići. Ako baš mora, onda nek bude Nemačka
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vilanel piše:
10 Jan 2024, 00:08
Da I postoji ikakav aspekt za odlazak i život u inostranstvu i na koji način?
21.09.1983 , 21:15h , Veles, , Makedonija
Odgovorih na drugoj temi, pogledaj tamo
Vilanel

Poruka od Vilanel »

Hvala na odgovoru. Sada mi je jasnije zašto je toliko "zapelo" oko odlaska, da se na kraju i odustalo. Da li u natalu mog supruga posti šansa za odlazak u inostranstvo , odnosno kakva je njegova poslovna situacija, šta treba da radi, čime da se bavi, da li je moguće poboljšati finansijsku situaciju. Rođen je 01.08.1984 u 06:20h u Nišu.
Pošalji Odgovor