Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Nella

Re: Astrologija

Poruka od Nella »

Zdravo Andjela, na predlog drugarice sam se ulogovala...
Interesuje me ljubav u narednim periodu i karijera?
Hvala mnogo!
22.10.1992. 03:30h, Podgorica, Cg
NSt

Poruka od NSt »

Pre svega, veliki pozdrav za Vas, Andjela. Zelela bih da saznam nasto o ljubavno zivotu i polju posla, ukoliko je moguce. Rodjena sam 11.10.1990. u 10:00h u Aleksincu. Uradila sam natalnu kartu na sajtu astro.com, poslacu Vam je ukoliko je potrebno, nova sam u ovome. Ali prolazim kroz veoma tezak period, pa sam pomislila da mi ovo moze pomoci na neki nacin. Unapred hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Nella piše:
11 Jan 2021, 18:29
Zdravo Andjela, na predlog drugarice sam se ulogovala...
Interesuje me ljubav u narednim periodu i karijera?
Hvala mnogo!
22.10.1992. 03:30h, Podgorica, Cg
Draga moja Nella,
za ljubav u budućem periodu potrebno je odraditi čitavu konsultaciju horoskopa ljubavnog života za šta je potrebno dosta vremena. Međutim, mogu ti uopšteno reći o ljubavnom životu. U tvom slučaju polje ljubavi stoji otežano naročito ako je momak koga biraš takođe iz Podgorice ili okoline zbog vladarstva planeta na polje ljubavi. Međutim, ti imaš odličnu opciju da oko 32. godine života upoznaš pravu osobu iako do sada nisi imala sreće jer ti je polje ljubavi baš hladno i nestabilno pozicionirano.
Za karijeru ne brini do treće trećine kada moraš voditi računa šta se o tebi govori iza tvojih leđa...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NSt piše:
11 Jan 2021, 23:04
Pre svega, veliki pozdrav za Vas, Andjela. Zelela bih da saznam nasto o ljubavno zivotu i polju posla, ukoliko je moguce. Rodjena sam 11.10.1990. u 10:00h u Aleksincu. Uradila sam natalnu kartu na sajtu astro.com, poslacu Vam je ukoliko je potrebno, nova sam u ovome. Ali prolazim kroz veoma tezak period, pa sam pomislila da mi ovo moze pomoci na neki nacin. Unapred hvala!
Draga NSt,
prolaziš definitivno kroz jako težak period iz više razloga ali vrlo blizu, već u periodu kraja januara i februarau možeš očekivati blaži boljitak bar kada govorimo o sticanju lične imovine. Naime imaš mogućnost nekog posla. Što se karijere tiče ovde se zahtvea diploma i neki strani jezik da perfektno znaš ako ne želiš da ceo život budeš u podređenom položaju. Što se tiče ljubavi imaćeš mogućnost dobre udaje ali kasnije i partnera koji podržava. Pre toga promenljivo polje braka govori o mogućnosti prve bitne veze, veridbe ili braka koja je sklona razlazu. Mars u sedam obično daje svađe. ali će kod tebe iz druge opcije doneti podršku od strane partnera
NSt

Poruka od NSt »

Najlepse hvala na odgovoru!
Labella

Poruka od Labella »

Postovana Andjela Kostic,

Sretna Vam 2021 godina

Rodjena sam u Kraljevu, u 18:30h, 30.6.1972 godine

Da li postoji mogucnost nove lijepe ljubavne veze?

Drugo pitanje, trenutno je vaznije, je vezano za pocetak novog posla?

Srdacan pozdrav,

Labella
SanjaGB84

Poruka od SanjaGB84 »

Draga Andjela,
Nadam se da si dobro :-)
Zsnima me ako imas vremena ukratko koje su to kljucne stvari za mene u 2021.godini.
Rodjena sam 10.11.1984.godine u Leskovcu u 17.20.
Hvala mnogo unapred.
Veliki pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
12 Jan 2021, 17:57

Sretna Vam 2021 godina

Srdacan pozdrav,

Labella
Draga moja Labella,
na moju veliku žalost za takve odgovore potrebno je gledati dosta tehnika što se podvodi pod konsultaciju godišnjeg horoskopa. Ovde mogu videti samo šta stoji iz natala. tako da što se veze tiče ne mogu reći ništa jer ne vidim. Što se početka novog posla tiče moguće je počektom proleća a trebalo bi da imaš neke lične bitne događaje prve polovine aprila.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

SanjaGB84 piše:
13 Jan 2021, 00:20
Draga Andjela,
Nadam se da si dobro :-)
Zsnima me ako imas vremena ukratko koje su to kljucne stvari za mene u 2021.godini.
Rodjena sam 10.11.1984.godine u Leskovcu u 17.20.
Hvala mnogo unapred.
Veliki pozdrav!
Draga Sanja,
da je tako nešto moguće iz natala zaista bih ti rekla. Ali to se vidi samo iz godišnjeg horoskopa (dakle preko 5 različitih tehnika :()
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 09:01
Labella piše:
12 Jan 2021, 17:57

Sretna Vam 2021 godina

Srdacan pozdrav,

Labella
Draga moja Labella,
na moju veliku žalost za takve odgovore potrebno je gledati dosta tehnika što se podvodi pod konsultaciju godišnjeg horoskopa. Ovde mogu videti samo šta stoji iz natala. tako da što se veze tiče ne mogu reći ništa jer ne vidim. Što se početka novog posla tiče moguće je počektom proleća a trebalo bi da imaš neke lične bitne događaje prve polovine aprila.
Andjela, hvala

Posao je vazniji, a ljubav kad odluci doci, doci ce, a jako sam orijentirana na karijeru. Meni je divna vijest da nesto mozete vidjeti, a mozda ce biti selidba vezana za posao. Sta bi moglo ukljuciti licne dogadjaje?

Hvala
Pošalji Odgovor