Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Iris119

Re: Astrologija

Poruka od Iris119 »

Andjela Kostic piše:
07 Maj 2024, 12:22
Iris119 piše:
01 Maj 2024, 14:54
Zdravooo😃🌼🧚 Zanima me ljubav. Ja sam 30.01.1990 17:15h, On je 31.10.1986 06: 05h? Tačnije naše planete na čvorovima? Hvala unapred🦋✨🤍
a gradovi rođenja?
Beograd za oboje. Unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu🤠✨🍀
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan kakvo je slaganje poznanik 21.10.1996.23:10 Osijek ja 01.12.1992. 22:15 Osijek
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
07 Maj 2024, 12:27
Goca piše:
03 Maj 2024, 19:56
Morala sam staviti i Mjesec persona chart, kad sam vidjela da je u konjukciji sa Saturnom i opoziciji sa Suncem i Merkurom,pa ako može objašnjenje koliko je ovo teško za dušu?Hvala unaprijed.
Screenshot_20240502_064805_com.android.chrome_edit_317214085701593.jpg
Ovaj persona chart govori o mogućnosti antagonizma unutar osobe, da osoba jedno mora raditi a da drugo oseća, govori o ozbiljnoj Duši koju nosiš....
Kad kažete ozbiljnoj Duši, tu mislite na stariju Dušu ili ne? Samim ovim što ste rekli moja Duša u ovom životu teško može da bude zadovoljna,bar što se tiče gledanja u natalnu kartu.
Noname

Poruka od Noname »

Andjela Kostic piše:
07 Maj 2024, 12:51
Noname piše:
05 Maj 2024, 07:58
Molim vas sve vezano za ljubavni zivot i posao. 27.11.1990, 14:15h, Vinkovci
NonameWRIGC3A.JPG

Što se posla tiče ovde je situacija promenljiva tokom života i u zavisnosti od onoga čime si odlučila da se baviš. Mišljenja sam da u inostranstvo poslom trebaš ići samo na totalno sigurnu varijantu sa već odrađenim papirima. Ovde će se stvari u vrhu karijere promeniti ali kako ima mnogo planeta poželjno je uraditi životni horoskop detaljno.
Što se ljubavnog života tiče postoji mogućnost da prva bitna ljubavna veza ili brak, zajednica bude osuđena na kraj nakon nekih pet vremenskih jedinica. Bez obzira što će ti se partner toliko sviđati, neće biti spreman na ozbiljno obavezivanje. Drugi će međutim biti dosta bolji i emotivno vezan za tebe, možda iz inostranstva. U ljubavnom životu do bitne veze problemi jer se previše očekuje a premalno dobije. Savet: ne pristaj ni na šta što ti ne prija

Evo samo povratna informacija, sto se tice posla bilo je dosta nestabilno do sada, al ide prema boljem.. upisala sam skolu u struci koja je jako trazena te bi se na tom polju sigurno trebalo ustabiliti. Sto se tice ljubavi, imala sam prvu veliku ljubav u mlađim danima koja je trajala oko 5 godina i dosta me obiljezila, trebalo je oko 2 godine da krenem dalje.. nakon njega je bilo nekakvih upoznavanja ali nista sto me doticalo previse.. do ovoga sada s kojim imam dijete. Od pocetka smo imali probleme , odnosno kad sam ostala trudna i kad smo poceli zivjet skupa..tu su se dosta vidjele razlike između nas koje nazalost nikako nemozemo rijesit iako je trud postojao sa obje strane. Problem i je taj sto on stvarno previse ovisi o drustvu i izlascima i tu dolazu do svađa. Oboje smo temperamentni i prilikom i najmanje prepirke , dolazi do razlaza.. moram reci da smo se od djetetovog 3 mj razdvojili, svako u svoj stan ali smo i dalje pokusavali .. ovo nije prvi put da smo se razisli, tako funkcionuramo vec duze vrijeme, tako da neznam ni sad dal je konacni kraj al def ne pristajem na njrgove "uvjete". Bit ce da ipak nista od ljubavi za ubuduce jer ocigledno privlacim slicne muskarce 😅
Noname

Poruka od Noname »

I da, zaboravila sam reci da jesam trenutno u inostranstvu i ovdje sam i upoznala oca djeteta.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Iris119 piše:
07 Maj 2024, 16:17
Andjela Kostic piše:
Iris119 piše:
01 Maj 2024, 14:54
Zdravooo😃🌼🧚 Zanima me ljubav. Ja sam 30.01.1990 17:15h, On je 31.10.1986 06: 05h? Tačnije naše planete na čvorovima? Hvala unapred🦋✨🤍
a gradovi rođenja?
IrisW2JAAAACAAC2.jpg
IrisW2JAAAACAAC2.jpg (45.44 KiB) Pregledano 1297 puta
Draga Iris ti imaš potrebu za stabilnom sigurnom jednom ljubavi do kraja života a on strastima reaguje. Obzirom da ste oboje sa stelijumima planeta, ne bi bilo loše uraditi detaljan uporedni. Ovako, ti stelijumi su uglavnom u prijateljskim aspektima pa je prijateljski odnos svakako moguć. Njegov jeMesec međutim u tvojoj trećoj kući što utiče na zajednička putovanja ali i promenljivost emocija. Tvoj je Mesec jako osetljiv ali se kod njega nalazi u polju ljubavi....njegov Mars jeste blizu tvoj Severnog čvora što uspostavlja predispoziciju za borbeni odnos ali je bitnije što je blizu tvog Sunca što ukazuje na moguću netrpeljivost i pasivnu agresiju na tvoju ličnost vremenom. Međutim, ovo je previše uopšteno te stvarno moramo gledati i druge pokazatelje. Njegova Venera npr na tvom Plutonu što ukazuje sada već sa sigurnošću na starstvenu vezu ali sa dramatičnim raspletom, nesporazumima ali i svađama. Fatalna veza gde jedno bez drugog ne mogu a ne mogu ni zajedno naročito u gradu življenja (Beogradu). Dosta kompleksan odnos, treba gledati detaljne prediktivne tehnike da se vidi najveći statistički ishod
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Noname piše:
08 Maj 2024, 09:12
I da, zaboravila sam reci da jesam trenutno u inostranstvu i ovdje sam i upoznala oca djeteta.
Izuzetno je bitno da znaš šta hoćeš i ti kreneš da deluješ drugačije. Privlačimo iz sredine ono najgore iz sebe jer to je sinhronicitet. Tek kad se suočimo sa problemima i krenemo da ih rešavamo prestajemo da vibriramo na isti način i počinje drugačije vreme. Ljudi nas drugačije gledaju te počinju drugačije prema nama da se ponašaju. Tada dobijamo ono što želimo, tek kad smo načisto sami sa sobom. To je ono što tebi treba. Osamljivanje neko vreme i analiza onoga za šta se boriš, šta ti je bitno
Pisces

Poruka od Pisces »

Zanima me kompatibilnost on 21.10.1996..23:10 Osijek ja 01.12.1992. 22:15 Osijek
Iris119

Poruka od Iris119 »

Andjela Kostic piše:
09 Maj 2024, 18:52
Iris119 piše:
07 Maj 2024, 16:17
Andjela Kostic piše:

a gradovi rođenja?
IrisW2JAAAACAAC2.jpg
Draga Iris ti imaš potrebu za stabilnom sigurnom jednom ljubavi do kraja života a on strastima reaguje. Obzirom da ste oboje sa stelijumima planeta, ne bi bilo loše uraditi detaljan uporedni. Ovako, ti stelijumi su uglavnom u prijateljskim aspektima pa je prijateljski odnos svakako moguć. Njegov jeMesec međutim u tvojoj trećoj kući što utiče na zajednička putovanja ali i promenljivost emocija. Tvoj je Mesec jako osetljiv ali se kod njega nalazi u polju ljubavi....njegov Mars jeste blizu tvoj Severnog čvora što uspostavlja predispoziciju za borbeni odnos ali je bitnije što je blizu tvog Sunca što ukazuje na moguću netrpeljivost i pasivnu agresiju na tvoju ličnost vremenom. Međutim, ovo je previše uopšteno te stvarno moramo gledati i druge pokazatelje. Njegova Venera npr na tvom Plutonu što ukazuje sada već sa sigurnošću na starstvenu vezu ali sa dramatičnim raspletom, nesporazumima ali i svađama. Fatalna veza gde jedno bez drugog ne mogu a ne mogu ni zajedno naročito u gradu življenja (Beogradu). Dosta kompleksan odnos, treba gledati detaljne prediktivne tehnike da se vidi najveći statistički ishod
Hvala punoooooo🍀 Zahvalnost✨ Pohvala kako svima odgovarate u što kraćem roku i to bez ikakve nadoknade. ❤️ Sve najbolje u daljem radu🧚🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pa nije uvek tako :)
nekada nemam puno vremena, vidim da stižu poruke ali nemam kad odgovoriti. Ali hvala ti puno :)
Pošalji Odgovor