To moraš pitati arapske astrologe
Ljubav-brak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Shvatila sam, precenila sam
, a Da li postoji mogućnost da ove godine uđem u brak, ukoliko bude moja dobra volja?
08.11.2000. 13:04 Sombor
08.11.2000. 13:04 Sombor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
za to su potrebne druge prediktivne tehnike
Draga Anđela, hvala ti na posvećenom vremenu i detaljnim odgovorima!!! 
Pozdrav, draga Anđela, imam jednu sinastriju, ako nije problem da baciš pogled.
Ja sam plava, on crveni (ne znam vreme rođenja, nažalost).
U pitanju je osoba koja je na kratko bila u mom životu pre nekoliko godina, ništa se nije desilo jer je on bio u vezi, ali takvu povezanost nisam u životu osetila, a mislim da ni on nije bio ravnodušan.
Kako je ponovo slobodan, zanima me da li sam sve u našoj sinastriji samo ja osetila ili je i on i da li bi u nekakvoj potencijalnoj vezi bilo jakih emocija i da li bi to bila kvalitetna veza, jer nisam ubeđena da je on mnogo veran muškarac.
https://ibb.co/Wy2DbT8
U pitanju je osoba koja je na kratko bila u mom životu pre nekoliko godina, ništa se nije desilo jer je on bio u vezi, ali takvu povezanost nisam u životu osetila, a mislim da ni on nije bio ravnodušan.
Kako je ponovo slobodan, zanima me da li sam sve u našoj sinastriji samo ja osetila ili je i on i da li bi u nekakvoj potencijalnoj vezi bilo jakih emocija i da li bi to bila kvalitetna veza, jer nisam ubeđena da je on mnogo veran muškarac.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga samo iz pozicija planeta vidi se da bi ovo mogla biti bitna veza. Naime, ne smo da su vam venere blizu te se radi o unakrsnoj dopadljivosti na prvi pogled, nego i blizina njegovog Sunca i tvog Meseca te blizine njegovog Merkura ukazuje na mogućnost dobre komunikacije, razumevanja i dubljeg vezivanja. Ipak kako su aktivirani znaci Škorpiona i Strelca ovo i jeste projekcija za strastvenu, avanturističku vezu iako može prerasti u dublji odnos makar iz ovoga što se vidiBobica999 piše: ↑18 Jun 2024, 22:19Pozdrav, draga Anđela, imam jednu sinastriju, ako nije problem da baciš pogled.
Anđela, i ja se nadam tome... hvala ti puno! ❤
Zanima me da li ce nesto da se u skorije vreme desiti na polju ljubavi? Posto izucavam astrologiju deluje mi po aspektima da do 29god nema nista od ljubavi
Zdravo Andjela, rodjena sam 12.09.1990 u 15h u Beogradu. Zanima me kada cu da osnujem porodicu kada ce doci deca
hvala pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Postoji mogućnost razočaranja u ljubav u ovom periodu, ali period pred sledeći rođendan može biti dobar za ljubav