Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Masha111 piše:
15 Maj 2024, 21:50
Pozdraav, izračunala sam arapsku tačku braka i nalazi mi se na 25. stepenu device u osmom polju. Interesuje me šta to predstavlja i kada ću ući u brak…
To moraš pitati arapske astrologe :), šalim se naravno ali ona uopšte nije dovoljna da bilo šta objasni vezano za partnerske odnose ili brak sama a kamo li da ti kaže kada ćeš ući u brak. Precenjuješ astrologiju. Ona može samo pokazati potencijalne godine a to kada ćeš se udati svakako ne, jer je to takođe, sve i ako se ostvare uslovi u stvari tvoja dobra volja tj nivo slobodne volje. U tvom slučaju konkretno, potrebno je gledati sekundarnu progresiju tj raditi godišnje horoskope da bi se utvrdili potencijalni periodi za brak
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Masha111

Poruka od Masha111 »

Shvatila sam, precenila sam🤣, a Da li postoji mogućnost da ove godine uđem u brak, ukoliko bude moja dobra volja?
08.11.2000. 13:04 Sombor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masha111 piše:
16 Maj 2024, 19:11
Shvatila sam, precenila sam🤣, a Da li postoji mogućnost da ove godine uđem u brak, ukoliko bude moja dobra volja?
08.11.2000. 13:04 Sombor
za to su potrebne druge prediktivne tehnike
Bobica999

Poruka od Bobica999 »

Draga Anđela, hvala ti na posvećenom vremenu i detaljnim odgovorima!!! 😘
Bobica999

Poruka od Bobica999 »

Pozdrav, draga Anđela, imam jednu sinastriju, ako nije problem da baciš pogled.

Ja sam plava, on crveni (ne znam vreme rođenja, nažalost).

U pitanju je osoba koja je na kratko bila u mom životu pre nekoliko godina, ništa se nije desilo jer je on bio u vezi, ali takvu povezanost nisam u životu osetila, a mislim da ni on nije bio ravnodušan.

Kako je ponovo slobodan, zanima me da li sam sve u našoj sinastriji samo ja osetila ili je i on i da li bi u nekakvoj potencijalnoj vezi bilo jakih emocija i da li bi to bila kvalitetna veza, jer nisam ubeđena da je on mnogo veran muškarac.

https://ibb.co/Wy2DbT8
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bobica999 piše:
18 Jun 2024, 22:19
Pozdrav, draga Anđela, imam jednu sinastriju, ako nije problem da baciš pogled.

Ja sam plava, on crveni (ne znam vreme rođenja, nažalost).

U pitanju je osoba koja je na kratko bila u mom životu pre nekoliko godina, ništa se nije desilo jer je on bio u vezi, ali takvu povezanost nisam u životu osetila, a mislim da ni on nije bio ravnodušan.

Kako je ponovo slobodan, zanima me da li sam sve u našoj sinastriji samo ja osetila ili je i on i da li bi u nekakvoj potencijalnoj vezi bilo jakih emocija i da li bi to bila kvalitetna veza, jer nisam ubeđena da je on mnogo veran muškarac.

https://ibb.co/Wy2DbT8
Draga samo iz pozicija planeta vidi se da bi ovo mogla biti bitna veza. Naime, ne smo da su vam venere blizu te se radi o unakrsnoj dopadljivosti na prvi pogled, nego i blizina njegovog Sunca i tvog Meseca te blizine njegovog Merkura ukazuje na mogućnost dobre komunikacije, razumevanja i dubljeg vezivanja. Ipak kako su aktivirani znaci Škorpiona i Strelca ovo i jeste projekcija za strastvenu, avanturističku vezu iako može prerasti u dublji odnos makar iz ovoga što se vidi
Bobica999

Poruka od Bobica999 »

Anđela, i ja se nadam tome... hvala ti puno! ❤
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Zanima me da li ce nesto da se u skorije vreme desiti na polju ljubavi? Posto izucavam astrologiju deluje mi po aspektima da do 29god nema nista od ljubavi😅
Majartg

Poruka od Majartg »

Zdravo Andjela, rodjena sam 12.09.1990 u 15h u Beogradu. Zanima me kada cu da osnujem porodicu kada ce doci deca ☺️ hvala pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
22 Jun 2024, 20:30
Zanima me da li ce nesto da se u skorije vreme desiti na polju ljubavi? Posto izucavam astrologiju deluje mi po aspektima da do 29god nema nista od ljubavi😅
Mimi_W2JAAAACAAC3.JPG
Mimi_W2JAAAACAAC3.JPG (45.85 KiB) Pregledano 1843 puta
Postoji mogućnost razočaranja u ljubav u ovom periodu, ali period pred sledeći rođendan može biti dobar za ljubav
Pošalji Odgovor