Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
Optimisticna

Re: Trudnoca

Poruka od Optimisticna »

Svakako ste mi mnogo pomogli, potvrdila sam negde ono sto i sama mislim. 🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Lambada piše:
23 Feb 2024, 08:57
Poštovana Andjela,
rođena sam 7.1.1986. godine u Vrbasu u 06.45 časova. Nemam decu. Vec neko vreme razmišljam o VTO, ali nikako da se upustim u taj proces, uvek nešto iskrsne i ja odložim sve u vezi sa tim... Da li možda možete da mi kazete kakavi su moji izgledi u pogledu dece?
LambadaWRIGC7.jpg
LambadaWRIGC7.jpg (38.84 KiB) Pregledano 2610 puta
Draga lambada,
ja ovde čak ni ne vidim problem vezan za sterilitet. Ovde je moguće da se organizam tokom života tehnički oštetio (da si imala jaku prehladu, abortus, vanmateričnu, neku virusnu infekciju i slično) te da zato ne ostaješ u drugom stanju. Milslim da je obavezno da odeš u neku bolju kliniku da vidiš tačno šta ti je, pre VTO koji si planirala.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lambada

Poruka od Lambada »

Neočekivano lep odgovor:) :) :) Hvala Vam.
Victory

Poruka od Victory »

Poštovana Andjela,
rodjena sam 01.04.1985.god u 04i35min ujutru u Novom Sadu.

Imam pitanje u vezi drugog deteta.Imam jedno dete iz prirodne trudnoće 2016.god i svi pokušaji da imamo i drugo su nam već godinama neuspešni (imala sam jedan missed ab pre par godina i prošle godine neuspelu VTO).Interesuje me, s obzirom da planiram da se upustim i u drugi postupak VTO uskoro,da li uopšte postoji mogućnost za još jednu uspešnu trudnoću?

Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Victory piše:
27 Feb 2024, 14:33
Poštovana Andjela,
rodjena sam 01.04.1985.god u 04i35min ujutru u Novom Sadu.

Imam pitanje u vezi drugog deteta.Imam jedno dete iz prirodne trudnoće 2016.god i svi pokušaji da imamo i drugo su nam već godinama neuspešni (imala sam jedan missed ab pre par godina i prošle godine neuspelu VTO).Interesuje me, s obzirom da planiram da se upustim i u drugi postupak VTO uskoro,da li uopšte postoji mogućnost za još jednu uspešnu trudnoću?

Hvala.
VictoryWRIGC1.JPG
VictoryWRIGC1.JPG (97.95 KiB) Pregledano 2824 puta
Draga Victory,
Vrh pete kuće stoji na kritičnom stepenu promenljivog znaka. Cela kuća je u jednoobraznom znaku. Signifikator dece je u znaku jedinstva kao i Mesec. Predispozicije za drugo dete ovde su jako male. Međutim, ovaj moj odgovor je daleko od tačnog, obzirom na to da se treba pogledati i horoskop partnera jer kod njega može biti predispozicija a i utvrđivati najpovoljniji termini za trudnoću. Astrologija je samo karta predispozicije. Međutim, viđala sam izuzetno teške karte gde nikad ne bih rekla da će se osoba ostvariti kao majka, ali ipak jesu, neke su čak dobijale i po dvoje dece. Ipak, već si ukapirala da nikako nisam za VTO ako neko ima već jedno dete. VTO je jako toksična metoda i u redu je ako neko nema dete pa ga očajno želi. Ali kad imaš već jedno, potrebno je uraditi apsolutno sve pre VTO (inostranstvo, drugo inostranstvo da imaš minimalno 3 mišljenja pa onda ako se usklade svi VTO). Pritom VTO se ovde jako forsira a u inostranstvu je to krajnja metoda upravo zato što je jako agresivna a ne tako uspešna.
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

imam 5 polje u vodoliji i vladar Uran isto u 5 polju, da li to znaci da cu prvu trudnocu imati neocekivano sa stresom i nagli pobacaj da ce mi se desiti😳
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
03 Mar 2024, 01:07
imam 5 polje u vodoliji i vladar Uran isto u 5 polju, da li to znaci da cu prvu trudnocu imati neocekivano sa stresom i nagli pobacaj da ce mi se desiti😳
Naravno da ne znači.
Nemam trenutno u bazi tvoj horoskop ovde. Međutim, peta je kuća vezana za ljubavne veze i period srednje škole prvenstveno pa sve ostalo onda što dolazi, za živu decu. Trudnoća se gleda kroz osmo polje. Kvalitet i mogućnosti za decu kroz peto, osmo, Merkura kao i vladara pete i sedme kuće. Ovo je znak neke stresne ljubavne veze, kao prvo, pa onda gledamo Urana šta radi sa kojom planetom, gde ide dispozicijom preko Saturna i slično...nije baš tako....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Naocare piše:
06 Jul 2024, 10:19
Zdravo Andjela, mene zanima da li se u mojoj natalnoj karti vide naznake za
trudnocu i zdravo potomstvo. Zahvaljujem.
12.02.1996 u 18.55
Draga Naocare,
nemamo grad rođenja te ne mogu otvoriti horoskop
Naocare

Poruka od Naocare »

12.02.1996 u Gnjilane . Hvala puno
:P :mrgreen:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Naocare piše:
06 Jul 2024, 19:21
12.02.1996 u Gnjilane . Hvala puno
NaocareWRIGC1.jpg
NaocareWRIGC1.jpg (40.35 KiB) Pregledano 2014 puta
Ovo je karta koja više ukazuje da se ti lično trebaš čuvati abortusa a manje da ćeš imati problema sa potomstvom. Ipak, u zavisnosti od minulih događaja, a obzirom na postojanje Urana u petoj kući, može se očekivati npr neočekivana trudnoća. Ovde nema jakih aspekata za veće probleme ali svakako nije na odmet čuvati se.
Pošalji Odgovor