Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Nebo

Re: Posao

Poruka od Nebo »

Draga Anđela,

Hvala Vam na informaciji, pričekati 2,5 godine da Saturn izađe iz desete kuće mi je malo puno
ali ću pričekati da prođe August pa ćemo još vidjeti, Vama želim svako dobro i sve najbolje!
Labella

Poruka od Labella »

.
Poslednje učitavanje od Labella dana 05 Sep 2024, 10:03, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
17 Avg 2024, 13:23
Draga Andjela, da li su povezanost 7. i 8. kuća potencijal za lični biznis? Kod mene su povezani 7 i 9 polje vladarem Merkurom u 8 kući.

Radim sad u menadzmentu (novi posao) u Sarajevu, ali tražim posao u avijaciji ili da otvorim svoj biznis.

Hvala unaprijed ☺️💞
Generalno veza druge i osme kuće predstavlja potencijal za sopstveni biznis, ali i drugi pokazatelji kao što su osa 4/10 i pozicija Saturna, Plutona te poslovne kuće 2.6 i 10. Sve što je vezano sa osam je na neki način problematično, ugroženo jer je osam transformacija, zatvorenost lično unutrašnje JA. To je znak da se stvari mogu kod te osobe da menjaju ali ne i znak za lični biznis
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

.
Poslednje učitavanje od Labella dana 05 Sep 2024, 10:02, učitano 1 put ukupno.
Ladybug

Poruka od Ladybug »

Cao draga.
Zavrsila sam pravni fakultet ali do sada nisam radila nista na svojoj struci.Preselila sam se u Njemackoj i tu radim nesto sasvim trece.Jel imam neke aspekte za raditi na svojoj struci ili za otvoriti neku firmu tu.Bicu zahvalna ako mozes baciti oko na moju natalnu kartu
13.06.1996 u 17:30 Kocani,Makedonija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ladybug piše:
24 Avg 2024, 19:56
Cao draga.
Zavrsila sam pravni fakultet ali do sada nisam radila nista na svojoj struci.Preselila sam se u Njemackoj i tu radim nesto sasvim trece.Jel imam neke aspekte za raditi na svojoj struci ili za otvoriti neku firmu tu.Bicu zahvalna ako mozes baciti oko na moju natalnu kartu
13.06.1996 u 17:30 Kocani,Makedonija
Recimo da si u Minhenu. Tebi će cela godina biti promenljiva i puna izazova. Međutim, ne treba to da te poražava. Potrebno je vreme i dosta truda kako bi došla na neko mesto gde bi mogla raditi sa strukom tamo, ali da, ima mogućnosti da posredno radiš u svojoj struci za neku firmu kasnije.
LadybugW2JAAAACAAC2A.JPG
LadybugW2JAAAACAAC2A.JPG (46.81 KiB) Pregledano 554 puta
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav..
Kada mogu očevikati promjenu posla? Baš sam u ružnom raspoloženju jer nikako ne uspjevam a zdravstveno ne mogu ispratiti ovaj tempo... :cry:
16.11.1998., 16:10, Požega u Hrvatskoj
Hvala..
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
08 Apr 2023, 09:39
Labella piše:
07 Apr 2023, 17:40
Andjela Kostic piše:
06 Apr 2023, 21:07
Ukoliko se pomeri bilo šta, miže značiti ogromnu razliku nekad a nekad vrlo malu razliku prave. Ipak, stepenovi Meseca prave značajnu razliku a da ne govorimo o izmeno vladara. Treba pogledati koja priča "radi" prema dosadašnjem životu. Ja ću dsti opis za tvoj horoskop i razlike, čim pre
Da, da, doslovno sam ukucala 18:30 i 18:12, iako ne znam, sto znaci, "malo poslije 18:00" njenih rijeci. Sa novim vremenom, 18:12, vadari polja su isti, sa umetnutim poljima, a Mjesecev stepen je 25 ( decimalni drugi dio se minimalno pomjerio). Razlika je u polozaju Merkura, Marsa, na kraju 7. polja i blizina Venere na kraju 6. polja. Nemam kvadrte Merkura i Marsa na MC, a imam trigon Sturna na MC. Imam trigon kirona na ASC. Kiron je takodjer doslovno na kraju 3.polja, odnosno na ulazu 4. polje ( porodicno porijeklo, majka...).

Meni ova nova verzija izgleda tacnije, posebno zbog Saturna na MC, i blizini Venere 7. polju, i kiron na ASC ( ožiljci, doslovno fizički i emocionalni, ali sve pod kontrolom).

Malo da pomognem onoliko koliko znam.

Jupi, cekam, draga Andjela, tvoj post, hvala unapred💞
LabellaW2JAAAACAAC2.jpg

Draga Labella,
po onome što si pisala na forumu i ovako, zaključujem da je verzija dva definitivno realnija. Naime Sunce se ovde nalazi na 8.stepenu što uslovljava velike životne promene, i malefični je stepen svejedno što je još jedan lučni minut do sledećeg stepena. Takođe, priča 4 planete u 7 dovela bi do najmanje tri bitne veze ili tri bračne zajednice u većoj statističkoj verovatnoći. Uran je takođe bliže Zenitu te daje teškoće po pitanju rada u inostranstvu što se tebi i dešava....a što se posla tiče...bolje okolnosti očekuju te već u ovom periodu, periodu proleća
Jutro draga Andjela,

sad gledam moj Solarac za drugu polovinu 2024. godine,

jer sam poslala CV u Prag, za rad u avio bazi.

Inostanstvo je 9 polje u znaku Ovna, a Mars pravi konjukciju na MC

U 11om polju, Sunce ima konjukciju sa 7orb. Venerom, vladaricom 10og polja u Biku.

Sunce je vladar solarne karte, jer je ASC Lav.

Solarni ASC je u mom 8 natalnom polju.

Solarni MC je doslovno na liniji ulaska u 5 polje.

Natalni aspekt konjukcije Merkura i Marsa postoji u konjukciji solranog Merkura u 12 solranom polju sa natalnim Marsom na kraju 7, odnosno u 8 polju.

Pokušavam povezati solarna 8 i 10 polja posla, a drugo solarno polje je Djevica ( moje 9 polje).

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella,
hvala na svim direkcijama ali mi je jako teško ovako povezivati. Potrebno je uraditi godišnji jer veza 8 i 10 može biti tumačena na više načina
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
05 Sep 2024, 15:22
Labella,
hvala na svim direkcijama ali mi je jako teško ovako povezivati. Potrebno je uraditi godišnji jer veza 8 i 10 može biti tumačena na više načina
Draga Andjela, ja sam kriva za nesporaum, pokusala sam analizirati solarac u vezi posla.

30.06.1972., Kraljevo, 18:12, a rođendan je bio u Bol, otok Brač

Hvala ☺️💞
Pošalji Odgovor