Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Intuitivna__

Re: Posao

Poruka od Intuitivna__ »

Andjela, pisala sam ti na Viber, pogledaj poruku kada budes mogla🫶
Babics

Poruka od Babics »

Caos svima, ako moze nesto uopsteno za posao, cime bih trebala da se bavim, koje mi zanimanje odgovara, znam da sam maloletna, ali mi treba usmerenje, pa eto, ako Andjela ima vremena da pogleda, hvala😊
16.05.2008. 11:05h
Šabac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Babics piše:
03 Okt 2024, 20:29
Caos svima, ako moze nesto uopsteno za posao, cime bih trebala da se bavim, koje mi zanimanje odgovara, znam da sam maloletna, ali mi treba usmerenje, pa eto, ako Andjela ima vremena da pogleda, hvala😊
16.05.2008. 11:05h
Šabac
BabicsWRIGC1.jpg
BabicsWRIGC1.jpg (42.93 KiB) Pregledano 608 puta
Ovde je naglasak na rad sa ljudima, hranom ili zanatski rad. Ako odlučiš da se školuješ onda dolaze u obzir i finansije i bankarstvo
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Babics

Poruka od Babics »

Hvala.🙂
Idem u ekonomsku skolu.
Babics

Poruka od Babics »

Dobro jutro svima.
Ja sam nova ovde.
Pišem sa prijateljicinog naloga Babics, jer ja svoj ne mogu da napravim, ne radi mi e-mail, pokušala sam nekoliko puta.
Htela sam da pitam čime bih ja trebala da se bavim po mojoj natalnoj karti, kao i da li cu zavrsiti diplomski visoke poljoprivredne skole, koji odlazem i odlazem...
Rođena sam 28.10.1998. U 15:30 u Šapcu
Hvala😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga,
pravila foruma su takva da svaki korisnik mora imati svoj log, izvini :(
Tajlanđanka

Poruka od Tajlanđanka »

Hvala na ovom dvnom forumu.
Pitala bih Anđelu u vezi sa poslom mog muža. Rođen je 26.04.1970 godie u Travniku, u 11 i 45 mi. pre posne. Od marta je bez posla. Traži, trudi se, kada će ga dobiti, ako to može da se vidi. Hvala
Intuitivna__

Poruka od Intuitivna__ »

Ćao svima, imam par reči o Anđeli da Vam kažem.
Radila sam nedavno natalnu kartu kod nje,
Verujem da tako prijatnu osobu i bolju interpretaciju natalne karte nisam mogla dobiti nigde drugde...
Ukoliko ste u nedoumici oko toga da li da uradite natalnu, godišnju, ili bilo koju drugu vrstu astrološke konsultacije/analize, uradite, i neka Vam baš Anđela bude odabrani astrolog, verujte, nećete se pokajati nijednog jedinog trenutka. Šaljem Vam svima ljubav, posebno Anđeli.
Toliko od mene, srdačan pozdrav od jednog budućeg lekara! 🤍
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tajlanđanka piše:
15 Okt 2024, 16:30
Hvala na ovom dvnom forumu.
Pitala bih Anđelu u vezi sa poslom mog muža. Rođen je 26.04.1970 godie u Travniku, u 11 i 45 mi. pre posne. Od marta je bez posla. Traži, trudi se, kada će ga dobiti, ako to može da se vidi. Hvala
Draga,
post je poslat više puta a ja odobravam samo ovaj. Svaki post mora biti odobren od strane administratora, pa za sve koji su novi na forumu, da znate da slobodno pošaljete jednom i sačekate neko vreme kako bi bio odobren. Što se tiče muža, bitno je da se sam loguje na sistem foruma i postavi pitanje za sebe. Ali, osnovne poslovne mogućnosti mogu se videti iz karte, ne i kada će zaista biti zaposlenje. Ipak to spada pod nivo slobodne volje osobe jer ima ljudi i koji biraju hoće li prihvatiti ili ne neki posao
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Intuitivna__ piše:
16 Okt 2024, 01:49
Ćao svima, imam par reči o Anđeli da Vam kažem.
Radila sam nedavno natalnu kartu kod nje,
Verujem da tako prijatnu osobu i bolju interpretaciju natalne karte nisam mogla dobiti nigde drugde...
Ukoliko ste u nedoumici oko toga da li da uradite natalnu, godišnju, ili bilo koju drugu vrstu astrološke konsultacije/analize, uradite, i neka Vam baš Anđela bude odabrani astrolog, verujte, nećete se pokajati nijednog jedinog trenutka. Šaljem Vam svima ljubav, posebno Anđeli.
Toliko od mene, srdačan pozdrav od jednog budućeg lekara! 🤍
Epa ne mogu da verujem :)
Hvala ti draga na ovako divnim rečima, ostajemo u kontaktu :)
Pošalji Odgovor