Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Dukifate2

Re: Ljubav-brak

Poruka od Dukifate2 »

Draga Andjela, zanima me odvijanje mog ljubavnog života u bliskoj budućnosti, nedavno sam prekinuo jedan nedefinisan odnos, a sada se našla nova osoba koja mi se dopala, pa me zanima šta bi moglo tu da se desi... Rođen sam 27.09.2000. U NOVOM SADU u 03:15 ujutru. Pozdrav!
Mia538

Poruka od Mia538 »

Nisam primijetila praksu davanja besplatnih astroloskih odgovora kod drugih astrologa i zbog toga, hvala Vam, Andjela, na ovoj mogucnosti, Vasem trudu i izdvojenom vremenu.

Zanima me, u nadi da cu se udati, kakve karakteristike bi moj bracni partner mogao imati? Rodjena sam 12.11.1992., 15:10, Tuzla, BiH
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Dukifate2 piše:
10 Okt 2024, 03:52
Draga Andjela, zanima me odvijanje mog ljubavnog života u bliskoj budućnosti, nedavno sam prekinuo jedan nedefinisan odnos, a sada se našla nova osoba koja mi se dopala, pa me zanima šta bi moglo tu da se desi... Rođen sam 27.09.2000. U NOVOM SADU u 03:15 ujutru. Pozdrav!
Dragi Dukifate2,
Dukifate2W2JAAAACAAC2.jpg
Dukifate2W2JAAAACAAC2.jpg (49.79 KiB) Pregledano 1707 puta
Da bi se uopšte videla osnovna kompatibilnost potrebno je imati podatke i druge osobe sa sve vremenom rođenja a da bi se videla najveća statistička verovatnoća toka odnosa potrebno je uraditi detaljan uporedni horoskop sa svim predikcijama. Ono što sam ja uradila jeste otvaranje solara i primećujem kraj jednog odnosa u ovom periodu. U suštini, do Nove godine ne vidim bitnu razliku. Međutim, u periodu sledećeg proleća na leto vidim mogućnost lepog razvoja ljubavnog života.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mia538 piše:
10 Okt 2024, 20:44
Nisam primijetila praksu davanja besplatnih astroloskih odgovora kod drugih astrologa i zbog toga, hvala Vam, Andjela, na ovoj mogucnosti, Vasem trudu i izdvojenom vremenu.

Zanima me, u nadi da cu se udati, kakve karakteristike bi moj bracni partner mogao imati? Rodjena sam 12.11.1992., 15:10, Tuzla, BiH
Mia538WRIGC3.jpg
Mia538WRIGC3.jpg (42.8 KiB) Pregledano 1706 puta
Draga Mia538,
Ovde je polje ljubavnog života kompleksno, te treba povesti više pažnje o mogućnostima. Svakako ova oko 28. godine koja je trebala biti, nije bila naročita, ali je tada mogla biti neka ljubav koja je mogla da odvede u brak sa ograničenim rokom. Taj se partner vidi kao osoba lepog lica, ali dosta nepouzdana - mogao bi prevariti ili pak da sam brak krene iz neke avanture. Druga mogućnost bitne ljubavne veze ili braka je sa dosta upućenijom osobom koja je ili inteligentna ili intelektualac, iz ove veze stoji potomstvo a veza je dosta bolja od prve. treba detaljno uraditi ljubavni život
Miša

Poruka od Miša »

Poštovana Anđela,
zanima me odvijanje ljubavnog života/braka u budućnosti i da li postoji šansa za proširenjem porodice.
31.08.1987. 14:30 Stara Pazova
Unapred hvala.
Alex_1809

Poruka od Alex_1809 »

Dobar dan, pozdrav svim ljubiteljima astrologije. Mene zanima zašto se bivsi partner stalno vraća u moj život, jeste da imamo konjukciju na istom stepenu mog meseca i njegovog sunca. Ali... Bili zajedno kao mladi, rastali se, oboje nastavili sa drugim partnerima... Rođena sam 19.12.1980. 8 ujutru, Niš. Bila bih zahvalna ako može da bude objašnjeno 💔
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Miša piše:
30 Okt 2024, 13:05
Poštovana Anđela,
zanima me odvijanje ljubavnog života/braka u budućnosti i da li postoji šansa za proširenjem porodice.
Unapred hvala.
MisaWRIGC1A.JPG
MisaWRIGC1A.JPG (41.78 KiB) Pregledano 1622 puta
Mišo,
ovde bi mogli postojati problemi po pitanju braka ako se radi o prvoj bračnoj zajednici. Što se potomstva tiče, takođe moguć problem sa prvom ženom ali kako osnovni signifikator dece stoji u znaku sedišta najrealnije je da ovde bude jedno dete. Ne znam u kojoj ste priči i da li imate dece, ali je ovde u stvari prvo bitno srediti partnerski odnos.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Alex_1809 piše:
31 Okt 2024, 10:06
Dobar dan, pozdrav svim ljubiteljima astrologije. Mene zanima zašto se bivsi partner stalno vraća u moj život, jeste da imamo konjukciju na istom stepenu mog meseca i njegovog sunca. Ali... Bili zajedno kao mladi, rastali se, oboje nastavili sa drugim partnerima... Rođena sam 19.12.1980. 8 ujutru, Niš. Bila bih zahvalna ako može da bude objašnjeno 💔
Alex_1809WRIGC2.JPG
Alex_1809WRIGC2.JPG (42.06 KiB) Pregledano 1620 puta
Samo polje partnerskih odnosa ovde je na nultom, početnom stepenu promenljivog znaka te će te pratiti ta promenljivost uvek. U uporednim kombinacijama uvek ima aspekata koji privlače dve osobe ali i aspekata koji su npr krajnje negativni, dovoljni da raskinu jedan odnos. Stoga se odnosi ponavljaju. Pored toga, u tvom slučaju postojala je sklonost ka tajnosti odnosa ili zaljubljenosti koja je imaginarna, nestvarna, nevidljiva. Sa Mesecom ovako pozicioniranim u Biku naglašena je doza potrebe za sigurnošću a po malo i hedonizma. Sve ovo ukazuje na popuštanje te vraćanje u određeni odnos.
Da se neki odnos ne bi ponavljao jer prosto iznova i iznova upadate u isti problem potrebno je ili da se jedna ili druga ili obe strane u odnosu promene, energetski počnu drugačije da deluju ili da se odnos skroz raskine i stavi tačka na njega i to svesno, po proceni koliko je taj odnos zaista vredan.
Postoji i mogućnost rada uporednog horoskopa ali će on verovatno pokazati slično. Aspekte koji privlače i aspekte koji odbijaju. Sada je samo do lične volje. Proceni šta od tog odnosa imaš a šta gubiš pa bukvalno racionalno izvagaj. Srećno :)
Alex_1809

Poruka od Alex_1809 »

Hvala ❤️❤️
Miša

Poruka od Miša »

Andjela Kostic piše:
31 Okt 2024, 13:49
Miša piše:
30 Okt 2024, 13:05
Poštovana Anđela,
Unapred hvala.
MisaWRIGC1A.JPG
Mišo,
ovde bi mogli postojati problemi po pitanju braka ako se radi o prvoj bračnoj zajednici. Što se potomstva tiče, takođe moguć problem sa prvom ženom ali kako osnovni signifikator dece stoji u znaku sedišta najrealnije je da ovde bude jedno dete. Ne znam u kojoj ste priči i da li imate dece, ali je ovde u stvari prvo bitno srediti partnerski odnos.
Poštovana Anđela,
hvala na odgovoru.
Jeste prvi brak, jedno dete. U poslednje vreme nam je turbulentno u braku, prepirke/neslaganja bez konkretnog razloga.
Jedino zbog komplikacija sa zdravstevnim stanjem/operacije, suprug nikako da se vrati u normalu - a niko ga ne pritiska i kao da sam ne prihvata situaciju i ne trudi da bude bolje.
Pre svega planirali smo proširenje porodice a sve nam se zakomplikovalo i nikako da se stabilizujemo.
Htela sam da vidim da li će nam krenuti nabolje, u braku smo 7godina, u vezi 21godinu. Ne mogu da shvatim šta nam se to desilo :(
Datum rođenja supruga: 23.02.1985. 01:05 Zemun - Ako možete pogledati šta se može videti po pitanju poredice/braka i dece?
Unapred zahvalna.
Pošalji Odgovor