Zdravo,
da li bi Anđela mogla da mi kaže nešto o predstojećoj godini i mojom natalnom kartom? Najviše me zanima u kom pravcu ide posao.
08.09.1993.
22:40h
Leskovac, Srbija
Catness993W2JAAAACAAC2.JPG (48.25 KiB) Pregledano 349 puta
Draga Catness993,
da bi se video pravac posla potrebno je uraditi ozbiljan uporedni horoskop prosto zato što jedna prediktivna metoda nije dovoljna da da zaključak o godini i kretanju posla. dakle, najmanje godišnji horoskop a po mogućstvu poslovni horoskop. Ja sam ovde otvorila zadnji solarni povratak.
U njemu se vidi da ti je izuzetno teška godina i da će stvari na poslu koje se kriju morati da izbiju na površinu. Takođe su neminovne promene naročito u periodu sledećeg leta
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
tako je, dobro ti ide. Samo gledaj prvo bazu pa posle polako i ostalo
LabellaW4JAJAACAACAACAAC5.jpg
nezaposlenost se najpre gleda kroz samu drugu kuću. Kada govorimo o sticanju lične imovine vidimo da druga kuća počinje u znaku Vodolije i vladari su prvo Uran a onda i Saturn. Urana pratimo. Uran u natalu nalazi se u Zenitu te će okrenutost ka karijeri i statusu uvek biti tema života.takođe, dobri aspekti sa Venerom i planetama u 6 ukazuju na lep posao sredinom karijere. U solaru Uran stoji u konjukciji sa Marsom na Zenitu što je slika borbe za status i posao. Obzirom da druga kuća stoji u znaku Device, moja je procena ta da će se stvari popraviti tek u periodu oko novembra tj pred Novu godinu zbog promene znaka u drugom polju. Bitno je i to da je Asc u Lavu što u prolazu kroz 8. natalnu kuću govori o teškoćama, transformaciji u toku godine (osma je kuća zatvorena, Asc je pravac kretanja godine) a u Lavu ukazuje na sopstvo, samoću. Mesec je u za njega nemirnom znaku, kvadriran od strane Merkura i Plutona iz 6. i 12. solarne kuće...a u devetoj. Selidbe, inostranstvo, nemogućnost a emocionalni izazov baš na sredini solara dakle oko Nove godine. Tek posle Nove godine treba očekivati veće promene
Draga Anđela,
Danas sam dobila pozitivnu obavijest za novi posao u Hrvatskoj. Selim se za mjesec i pol dana, papirologija , početak rada je mjesec mart.
Draga Anđela,
Mozete li da mi pogledate solar za ovu godinu.
04.12.1980.Knin,20:10h,Hrvatska.
Rođendan provela u Minhenu gdje trenutno radim.
Hvala unaprijed na odgovoru.
NinaW2JAAAACAAC13.JPG
Akcenat godine je na snalaženju u inostrasntvu. mogućnost ataka od strane moćnijih autoriteta, čuvaj se. Uči jezik jer ćeš možda zbog jezika imati teškoća, mogućnost većeg rada u kojem ćeš se osećati bolje, manjak provoda i zabave. Svakako promene
Mozete li mi reći kako je meni postavljeno inostranstvo u natalnoj karti?
Hvala
Draga Anđela,
Mozete li da mi pogledate solar za ovu godinu.
04.12.1980.Knin,20:10h,Hrvatska.
Rođendan provela u Minhenu gdje trenutno radim.
Hvala unaprijed na odgovoru.
NinaW2JAAAACAAC13.JPG
Akcenat godine je na snalaženju u inostrasntvu. mogućnost ataka od strane moćnijih autoriteta, čuvaj se. Uči jezik jer ćeš možda zbog jezika imati teškoća, mogućnost većeg rada u kojem ćeš se osećati bolje, manjak provoda i zabave. Svakako promene
Mozete li mi reći kako je meni postavljeno inostranstvo u natalnoj karti?
Hvala
NinaWRIGC1.JPG (41.06 KiB) Pregledano 309 puta
Ima sklonosti za život, naročito u dalekom inostranstvu. Međutim, vidi se mnogo akcija kako bi se postigao željeni rezultat, dosta energije, dosta rada i dosta discipline moraćeš uložiti da bi postigla zacrtane ciljeve. Ipak, na kraju se vidi kuća u dalekom inostranstvu kao najveća statistička opcija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela..zanima me sta kazu zvezde u vezi porodice,dece,posla.
Rodjena sam 23.05.1979. u 7:50h u Zrenjaninu
Veliki pozdrav i hvala unapred
Nena979WRIGC4.JPG
Draga Nena979,
na žalost kada govorimo o deci ovde govorimo samo o tvojim potencijalima za decu i eventualnom materinskom kodu, šta je ono što bi oni mogli biti i to ako se vidi, jer će opis dece zavisiti od njihovih horoskopa.
U tvom se vide moguće turbulentne situacije na polju dece (moguć abortus, neželjena trudnoća ili spontani pobačaj), svakako dinamično i nešto što bi bilo kočioni mehanizam u jednom delu života. Sa trećim bitnim partnerom po redu ili iz trećeg mogućeg braka stabilnost.
Posao može biti jako dobar u zavisnosti od prirode posla kojim se baviš ali recimo da radiš privatni posao koji voliš, možeš napraviti dobru karijeru
Draga Andjela,
Kako se analizira broj partnera poslije prvog braka, osim analize 8. kuće. Da li broj planeta u 8. kući nešto znači?
Jedno pitanje.Koji je bolji jupiter za zastitu od losih situacija u zivotu Jupiter u 8 ili Jupiter u 1 kuci?.Ne uzimajuci aspekte i ostale delove natalne, samo gledano kroz te 2 kuce.