Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

GocaW3JAJAACAACAAC6.JPG
GocaW3JAJAACAACAAC6.JPG (47.9 KiB) Pregledano 1119 puta
Draga Goco,
stepen Ascendenta direkcije nalazi se na stepenu egzaltacije Venere pa se može desiti promena na polju posla, odnosno lepe stvari ili okolnosti vezane za mesto rada. Godina je lakše komunikacije i mogućnost nekog manjeg sponzorstva ili nasledstva. Ovo je naročito karakteristično za narednih oko šest meseci. U direkciji je Pluton koji vlada osmom direktivnom kućom na zadnjem stepenu pa ovo opet utvrđuje mogućnost ispomoći, nasleđa ili sponzorstva.....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
02 Jan 2025, 16:59
GocaW3JAJAACAACAAC6.JPG

Draga Goco,
stepen Ascendenta direkcije nalazi se na stepenu egzaltacije Venere pa se može desiti promena na polju posla, odnosno lepe stvari ili okolnosti vezane za mesto rada. Godina je lakše komunikacije i mogućnost nekog manjeg sponzorstva ili nasledstva. Ovo je naročito karakteristično za narednih oko šest meseci. U direkciji je Pluton koji vlada osmom direktivnom kućom na zadnjem stepenu pa ovo opet utvrđuje mogućnost ispomoći, nasleđa ili sponzorstva.....
Hvala Anđela.
Koliko vidim govorite samo o direkcijama,pretpostavljam da i karta za progresije ukazuje na isto?
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Zdravo,
Sta moze da donese solarna eklipsa na natalnoj veneri?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
04 Jan 2025, 13:23
Zdravo,
Sta moze da donese solarna eklipsa na natalnoj veneri?
Eklipse su redovna stvar, trebaju se gledati i drugi aspekti na nebu. Ipak, sa solarnom eklipsom mogu biti značajne promene u domenu kuća kojima venera vlada i sve ono što govori u natalu
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Zdravo, zanima me da li cu upoznati nekoga uskoro? I da li cu se ostvariti kao majka? Pozdrav!
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Ne mogu ubaciti sliku. Rodjena sam 15.01.1999. U 14:00h
Bar, CG.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dea11111 piše:
10 Jan 2025, 23:46
Zdravo, zanima me da li cu upoznati nekoga uskoro? I da li cu se ostvariti kao majka? Pozdrav!
Dea11111
o tome smo na forumu pisali masu puta ali ću se još jednom ponoviti. Astrologija niti bilo koja tehnika na svetu nije sredstvo proricanja sudbine. Ljudi zbog velike nade koju imaju smatraju da tako nešto ipak postoji. Astrologija samo predstavlja metodu statističke verovatnoće dešavanja i to je to. Mnogo zavisi i od slobodne volje pojedinca i ljudi oko njega. To hoćeš li upoznati nekoga stvarno ne znam ali ono što mogu je da pogledam kakav će ti od prilike biti period. To hoćeš li se ostvariti kao majka takođe, jer svako ima pokazatelje za materinstvo, pokazatelje za svako dete ponaosob a to koliko će osoba roditi ili rešiti da rađa, opet ne zavisi od astrologije. Astrologija u ovom slučaju može pokazati opšte potencijale za broj dece i nekad i za veću verovatnoću pola dece ali to je to. Iza toga ne može.

Molim sve korisnike da redovno čitaju forum, da ne dolazim u situaciju da svaki put pišem iste odgovore :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dea11111 piše:
10 Jan 2025, 23:56
Bar, CG.
Dea11111WRIGC2.JPG
Dea11111WRIGC2.JPG (43.15 KiB) Pregledano 1071 put
Draga Dea11111,
u ovom periodu imaš jedan izazovan momenat koji će trajati neko vreme a vezano za ljubavne veze i odnose. Savetovala bih te da se baciš na neki sport i sve ovo zaboraviš. Mars u tvojoj petoj kući odradio je svoje, te se osećaš rezignirano i verovatno po malo agresivno odnosno napeto zbog zadnjeg partnera koji ne zaslužuje tvoju pažnju.
Što se tiče udaje i tu bih sačekala da sam na tvom mestu jer tvoja Duša treba još stvari da nauči pre tako bitnog koraka, a što se dece tiče stoji samo strah da se nećeš ostvariti kao majka a realno, opcije za to su male. Velika je verovatnoća da ćeš decu imati. Zapitaj se zašto toliko žuriš da se udaš ili imaš dete? Jesi li usamljena, misliš li da ćeš time rešiti sebe i svoje nezadovoljstvo?
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Andjela Kostic piše:
11 Jan 2025, 09:45
Dea11111 piše:
10 Jan 2025, 23:56
Bar, CG.
Dea11111WRIGC2.JPG

Draga Dea11111,
u ovom periodu imaš jedan izazovan momenat koji će trajati neko vreme a vezano za ljubavne veze i odnose. Savetovala bih te da se baciš na neki sport i sve ovo zaboraviš. Mars u tvojoj petoj kući odradio je svoje, te se osećaš rezignirano i verovatno po malo agresivno odnosno napeto zbog zadnjeg partnera koji ne zaslužuje tvoju pažnju.
Što se tiče udaje i tu bih sačekala da sam na tvom mestu jer tvoja Duša treba još stvari da nauči pre tako bitnog koraka, a što se dece tiče stoji samo strah da se nećeš ostvariti kao majka a realno, opcije za to su male. Velika je verovatnoća da ćeš decu imati. Zapitaj se zašto toliko žuriš da se udaš ili imaš dete? Jesi li usamljena, misliš li da ćeš time rešiti sebe i svoje nezadovoljstvo?
Pa nemam neke srece u ljubavi, nisam usamljena imam mnogo prijatelja,posao,porodicu i hobije… ali stvarno je poceo bioloski sat, i stvarno imam OGROMAN strah da necu postagi majka, vise se toga plasim nego da li cu se udati bez toga mogu😂
Pisac

Poruka od Pisac »

Poštovanje Anđela.
Možete li mi pogledati solar za ovu godinu? 14.01.1985.01h poslije ponoci,Knin.
Hvala.

Rođendan proslavljen u Kninu.
Poslednje učitavanje od Pisac dana 14 Jan 2025, 05:13, učitano 1 put ukupno.
Pošalji Odgovor