Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Dragi moji,
usled vrlo strogih pravila na drugom Forumu, otvorila sam svoj kako bi smo mogle ćaskati na temu astrologije, i to po pitanju svih njenih pojmova na istoj temi. Trudiću se i na dalje da budem sa vama i odgovaram vam na pitanja, naročito ako se tiču stručnog dela astrologije, kroz vaše horoskope:). Takođe ću više pisati na sajtu pa ćete i tamo moći da se informišete ako ne želite ništa da pitate. Dobro došli! :D
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
mikica.76

Re: Astrologija

Poruka od mikica.76 »

Draga Anđela,
rođena sam 25.5.1976. u Kladovu u 12.35h. Interesuje me karijera i hoću li ikada napredovati u poslu? Slučajno sam videla da postoji ovaj forum i baš se obradovala. :D :P Molim te za odgovor.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga mikice.76,
ovde poslovna slika stvarno nije loša generalno gledano. Vladar Ascendenta nalazi ti se u devetoj kući pa je veća verovatnoća da ćeš uspeti negde u inostranstvu. Nadam se da si u Srbiji i dalje, pa na osnovu toga pišem dalje...
Ti možeš da stekneš kapital ali samo onim što voliš, u radu sa ljudima i sa mnogo sitnih stvari (trgovina, ugostiteljstvo i slično) jer imaš konjunkciju vladara Ascendenta Merkura i Venere koja vlada poljem sticanja lične imovine. Usled Device na Ascendentu, namučićeš se malo, ali uspeh zaista možeš imati naročito u radu sa lepim stvarima ili neke uslužne delatnosti. Prva trećina karijere išla ti je, verovatno si lepo zarađivala pa se sada brineš šta se desilo. U drugoj trećini karijere, naročito pred kraj ovog dela, ti si imala dosta nestabilnu, uznemirujuću sliku, nekada dosta rada a zarada je izostala ili prosto nisi bila zaposlena...ovo je sve sada dodatak trenutnoj teškoj opštoj situaciji pa će ti još neko vreme biti izazovno što se posla tiče. Merđutim, nakon promenljivog dela karijere (posle 49.godine života) ti ćeš imati mogućnosti i za dva posla ili za kraće putovanje poslom. Ipak, uvek ćeš morati za novac da radiš marljivo i istrajno usled oštećenog Meseca u Ovnu. Od tebe će se uvek tražiti da budeš nekakav menadžer da bi zaradila. Srećno!
Korisnikov grb
littlescorpio

Poruka od littlescorpio »

Poštovana Anđela,
mene bi zanimalo zašto kada se piše o škorpijama uvek pišu da su one agresivne i ljubomorne? ja sebe tako ne osećam...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga littlescorpio,
znak Škopriona ima 30 stepeni kao i svaki drugi. Na nekim se od njih, za vreme rođenja, kod nekih ljudi nađe i po neka fiksna zvezda koja ih označi dodatno. Međutim, uopšteni stav da su škoriponi ljubomorni ili agresvini prosto nije ispravan. Jedan je horoskop toliko složen i zavisi od mase drugih pokazatelja pored pozicije Sunca u znaku. Međutim, osnovna energija kojom se definiše znak Škopriona jeste energija koju mu donose vladari, Mars i Pluton. Mars je planeta akcije, brzine, sportista i vojnika. Sasvim je normalno da je po malo naprasita, jer Mars nije sposoban da prvo promisli a onda reaguje, nego instinktivno reaguje kada se nađe u situaciji koja to zahteva. Pluton je planetoid, astronomski ali astrološki se vodi kao najdalja planeta u Sunčevom sistemu i sa sobom nosi hladnoću, krajnju dubinu, pa se za nju vezuju strasti. Ljubomora je odras strastvenosti i tu neki astrolozi povezuju ljubomoru....međutim, to hoće li osoba biti ljubomorna zavisiće i od položaja Saturna (koliko je iskopleksirana) kao i položaja treće kuće (način razmišljanja) vladara treće kuće kao i pozicije Merkura - esencijalnog vladara načina razmišljanja u znaku, kući i po aspektima...
Nadam se da sam bila jasna :)

Ovim postom pozivam sve korisnike opet da postavljaju slobodno pitanja jer je Forum i otvoren za besplatne odgovore tako da samo navalite :)
Korisnikov grb
sandrina

Poruka od sandrina »

Slika

Interesuje me ljubav i sve vezano za ljubav....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

sandrina,
nema slike...ne znam još kako da ih postavljamo, smisliću i javljam. Najbolje je da pošalješ datum,vreme i mesto rođenja ili imaš malo srtpljenja da vidim kako slike da postavljamo :) pozdrav
Elena

Poruka od Elena »

Draga Andjela
Rodjena sam 27.02.1993. do sada i nisam imala previse srece u ljubavi pa bih htela da te pitam da li ce to u skorije vreme krenuti na bolje? Pozz 😊
tea2

Poruka od tea2 »

Pozdrav svima :D

Da li bih mogla saznati nešto o slaganju sa momkom: 3.4.1992, podznak škorpija, Kladovo. Ja sam rođena 16.6.1997, u 12.10h u Beogradu.
Jako me zanima kakav je čovek i dal ima dobre namere prema meni..čitala sam ANA forum, svaka ti čast Anđela! Samo tako nastavi!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Elena,
potrebno mi je i vreme rođenja i grad rođenja kako bih mogla pristupiti karti :)
Pošalji Odgovor