Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Hvala i tebi :). Kad imam vremena problema nema ali ga uglavnom nemam...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Poštovana Anđela
Da li mogu da Vas zamolim da mi kažete nekoliko reči o sadašnjem periodu vezano za zdravlje, zato što imam određene probleme u poslednjih nekoliko nedelja, pa me zanima da li će mi se stanje poboljšati uskoro. Muškarac sam, rođen 5. novembra 1978. u Beogradu u 5:00h. Hvala Vam mnogo unapred na Vašem vremenu i odgovoru
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
05 Feb 2025, 08:31
Draga Anđela,

vidim da su članovi postavili pitanje na temu karme, nisam znao da i to možeš da vidiš. Ovo je nešto što me je oduvek zanimalo i nisam znao kako to može da se ,,proveri". Naime, u životu mi sve nekako ide dva koraka napred jedan nazad. Bio bih ti neizmerno zahvalan ako bi videla da li ,,vučem" neku porodičnu karmu/blokade ? i uopšteno ako možeš nešto da mi kažeš, savet, smernice , opis moje ličnosti...šta god vidiš, a da ti ne oduzima puno vremena.
Puno ti se zahvaljujem.
Moje podatke imaš, ponoviću ih ponovo. 29.9.1988. (B.Topola, 10:10 pre podne).
karma je uvek vezana za dvanaestu kuću ali i Južni mesečev čvor. U tvom slučaju Južni je čvor na samom Zenitu što ukazuje da ovde ima dosta uticaja karme. Ali šta je karma? Karma je loša akcija predaka koja se potomcima prebacuje ali samo donekle, i dok oni ne budu spremni i rešili je. U tvom slučaju karma je vezana za polje statusa i ovde će ti trebati samo malo više vremena dok ustanoviš u čemu si dobar tj šta je to što ti je preneto kao talenat (Čime su se to preci bavili) a onda raditi to isto na najbolji i najpošteniji mogući način....
Ellis

Poruka od Ellis »

Anđela, hvala ti puno na odgovorima, stvarno si divna.
Ukoliko nađeš vremena, svejedno kad...voleo bih još nešto da pitam. Od malena se borim sa jakim glavoboljama i dan danas trazim resenje, razne terapije primao i tako godinama. Da li se to vidi u karti ili nesto po tom pitanju na sta bi mi skrenula paznju?
Jos jednom ti se puno zahvaljujem.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
06 Feb 2025, 21:26
Anđela, hvala ti puno na odgovorima, stvarno si divna.
Ukoliko nađeš vremena, svejedno kad...voleo bih još nešto da pitam. Od malena se borim sa jakim glavoboljama i dan danas trazim resenje, razne terapije primao i tako godinama. Da li se to vidi u karti ili nesto po tom pitanju na sta bi mi skrenula paznju?
Jos jednom ti se puno zahvaljujem.
Za tako nešto potrebno je detaljno prečešljati natal i direkcije. Nije baš tako jednostavno. Dakle, potrebno je uraditi konsultaciju životnog horoskopa
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tekuzukato05 piše:
06 Feb 2025, 08:20
Poštovana Anđela
Da li mogu da Vas zamolim da mi kažete nekoliko reči o sadašnjem periodu vezano za zdravlje, zato što imam određene probleme u poslednjih nekoliko nedelja, pa me zanima da li će mi se stanje poboljšati uskoro. Muškarac sam, rođen 5. novembra 1978. u Beogradu u 5:00h. Hvala Vam mnogo unapred na Vašem vremenu i odgovoru
Rado bih,
ali je za astromedicinu potrebno gledati sve prediktivne tehnije, naročito ako govorimo o periodu. NIje dovoljno baciti samo pogled na solar kako bi se dobio neki približni odgovor. U svakom slučaju iz natala gledano nema nikakvih predispozicija, ali ovo je prosto nedovoljno da bi se zaključilo šta se zaista tu dešava
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

U redu, hvala Vam mnogo na Vašem odgovoru, Anđela
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
pre svega hvala puno što nam odgovaraš na poruke i što si tu za nas.
Da li bi mogla da mi pogledaš polje /kuću ljubavi tj. partnerske odnose i da mi kažeš nešto na tu temu i kako sad vidiš da stojd stvari. U dugoj sam vezi.
Hvala ti puno.
Moje podatke imaš, muško sam, 29.9.1988. 10:10 B.Topola
Simonyyy

Poruka od Simonyyy »

Zdravo Andjela. Nov sam na forumu. Molim te reci mi da li cu se pomiriti sa suprugom? Moj datum rodjenja je 18.12.1988, 10:20 Cetinje. Ona 6.10.1986
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
13 Feb 2025, 12:35
Draga Anđela,
pre svega hvala puno što nam odgovaraš na poruke i što si tu za nas.
Da li bi mogla da mi pogledaš polje /kuću ljubavi tj. partnerske odnose i da mi kažeš nešto na tu temu i kako sad vidiš da stojd stvari. U dugoj sam vezi.
Hvala ti puno.
Moje podatke imaš, muško sam, 29.9.1988. 10:10 B.Topola
EllisWRIGC2.JPG
EllisWRIGC2.JPG (44.08 KiB) Pregledano 1041 put
Ellis,
ovde bi ozbiljno trebali gledati ljubavni život. Zašto se ne ženiš? Ovde je žena a može biti i duga veza prikazana kao osoba koja ima možda i svoje nekretnine ali je sve ovo dosta aflikovano te tebi ova veza ne prija, ljubav se gubi (kvadrat Meseca i Venere)....iako je devojka "na mestu" što bi se reklo. Zapitaj se zašto već niste u braku.....osećaš li da te voli? Ovde definitivno postoje prepreke i mnogo bi toga imalo da se kaže. Sve u svemu, radi onako kako se osećaš jer ako stalno juriš sigurnost nećeš je ni naći
Pošalji Odgovor