Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Ladybug

Re: Ljubav-brak

Poruka od Ladybug »

Pozdrav.
Rodjena sam 13.06.1996 u 17:25,Kocani,R.Severna Makedonija
Zanima me kako biste opisali moj bracni partner?
Koje to aspekte ukazuju da cu umati dva braka?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ladybug piše:
30 Jan 2025, 17:58
Pozdrav.
Rodjena sam 13.06.1996 u 17:25,Kocani,R.Severna Makedonija
Zanima me kako biste opisali moj bracni partner?
Koje to aspekte ukazuju da cu umati dva braka?
LadybugWRIGC3.JPG
LadybugWRIGC3.JPG (44.3 KiB) Pregledano 1960 puta
Draga Ladybug,
niko sa sigurnošću ne može reći koliko ćeš se puta udavati i hoćeš li se uopšte udavati. Ali, tvoje polje svih vidova partnerskih odnosa zaista je dinamično i puno mogućih promena. Sama, kroz vreme, želiš druge stvari od partnera. Venera u Blizancima može dati partnera koji je prevrtljiv, lep, vrlo elokventan ali i duboko nesiguran i neće biti za ozbiljnu zajednicu za koju si ti od početka bila spremna. Ipak kako ovde imamo četiri planete, očekuj bogat ljubavni život, tj mogućnosti za više partnera, što je opet nivo tvoje slobodne volje hoćeš li ili nećeš. Stabilan brak kasnije u životu....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Leas

Poruka od Leas »

Draga Anđela,
moje podatke imaš, B.Topola 20.8.1991, 19:30h.
Zanima me jako, ako možeš da vidiš sadašnje stanje u zajednici. Dugo živimo u zajednici i sada su počele velike tzavice :-( ili ako možeš kroz sinastriju da uporediš....jaaako bi mi značilo, očajna sam :-( daću ti i njegove podatke (on je isto postavljao pitanja kod tebe na forumu, 29.9.1988 B.Topola 10:10h)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Leas piše:
09 Feb 2025, 09:45
Draga Anđela,
moje podatke imaš, B.Topola 20.8.1991, 19:30h.
Zanima me jako, ako možeš da vidiš sadašnje stanje u zajednici. Dugo živimo u zajednici i sada su počele velike tzavice :-( ili ako možeš kroz sinastriju da uporediš....jaaako bi mi značilo, očajna sam :-( daću ti i njegove podatke (on je isto postavljao pitanja kod tebe na forumu, 29.9.1988 B.Topola 10:10h)
LeasW2JAAAACAAC10.JPG
LeasW2JAAAACAAC10.JPG (45.62 KiB) Pregledano 1948 puta
Draga,
ovde nije problem sinastrija, odnosno upoređivanje samo pozicija planeta u odnosu na kuću. Ovde bi trebalo raditi detaljan uporedni. U slučaju tvog životnog horoskopa stoji mnogo planeta u sedmoj kući što može dati nestabilan bračni život ili više partnera za ozbiljniji odnos. U slučaju onoga što ovako mogu da vidim odnos ne stoji loše. Njegova Venera je na tvom Descendentu što je jedan od najboljih predznaka za vezu. Tvoja je Venera aflikovana i u znaku svojeg pada, što ukazuje na manjak sreće u ljubavi jedno vreme. Takođe, tvoj Uran nalazi se njemu na Zenitu i može ukazivati na karmički odnos. Sa ovom pozicijom može osećati nelagodnost i da si ti osoba koja ga može tri puta brže iznervirati od drugih. Takođe, ima tu dosta elemenata koji tebe podstaknu na raspravu s pravom, recimo što se ne uključuje i što nije spreman na akciju. Ishod samo preko detaljno odrađenog odnosa
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Zdravo, draga Andjela ako imate vremena da pogledate uporedni moj datum 06.01.1997 23:20 Kragujevac njegov 27.10.1992 Cirih vreme ne znam...zanima me kakav savet bi ste mi dali u vezi ovog momka i da li je to potencijalni muz ili ne...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
16 Mar 2025, 21:51
Zdravo, draga Andjela ako imate vremena da pogledate uporedni moj datum 06.01.1997 23:20 Kragujevac njegov 27.10.1992 Cirih vreme ne znam...zanima me kakav savet bi ste mi dali u vezi ovog momka i da li je to potencijalni muz ili ne...
Mimi_W2JAAAACAAC9.JPG
Mimi_W2JAAAACAAC9.JPG (44.65 KiB) Pregledano 1861 put
Draga Mimi_,
procena potencijalnog muža može samo iz tvog natala što smo već radile a naročito ne kada govorimo o osobi kojoj nemamo ni vreme rođenja. ALi recimo ono što se vidi: Njegovo se Sunce nalazi na vrhu tvoje druge natalne kuće te je ovo kombinacija odlična za posao, da on tebi bude neka vrsta autoriteta, direktora. Za ljubav treba povesti računa o materijalnoj moći, odnosno jeste li na istom rangu. Ako jeste onda je ovo super, a ako bi trebala zavisiti od njega neka to vreme bude što kraće. Venera mu je u Strelcu ali u konjunkciji sa tvojim Plutonom što je "fatalna veza" u smislu mogućnosti da se spajate, svađate i mirite i slično, dakle dinamika i uvek će biti stvari koje ti kod njega neće odgovarati. Ipak, vi se zajedno jako lepo provodite i mogli bi ste putovati zajedno uvek. On je čovek sličnih želja kao i ti i to je dobro, sviđaju vam se slične stvari. Njegova Venera kod tebe u trećoj ukazuje na zabavu i kontakt u skladu sa kraćim putovanjima puno informacija preko sredstava moderne komunikacije, treća je kuća nesebična ali nestalna. Njegov je Mesec sigurno u Škorpionu u konjunkciji sa Plutonom što nije osoba koja se puno može vezati niti dati u nekom odnosu....vrlo je moguće da je potencijalni muž, odnosno bitna veza broj 1. ali ovo je samo po osnovnoj proceni njegove konstelacije. Nadam se da se sećaš šta smo pričale za prvu bitnu vezu...
mirjanaa123

Poruka od mirjanaa123 »

Zdravo Andjela, interesuje me kakvi su mi aspekti za brak i kada ulazim u brak? 20.11.1997. 03:25h, Niksic? Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

mirjanaa123 piše:
23 Mar 2025, 21:52
Zdravo Andjela, interesuje me kakvi su mi aspekti za brak i kada ulazim u brak? 20.11.1997. 03:25h, Niksic? Hvala
mirjanaa123WRIGC3.JPG
mirjanaa123WRIGC3.JPG (43.61 KiB) Pregledano 1847 puta
Draga mirjanaa123,
niko živi ne zna kada ćeš ti ući u brak jer je to pitanje slobodne volje. Astrologija može predočiti mogućnosti i to ne u svakoj karti. Kod tebe konkretno zbog razlike u energijama koje nosiš (Asc u Vagi, Sunce u Škoprionu a Mesec u Lavu) naročito ne može. Međutim, ono što ti mogu reći je da je polje ljubavi ovde izuzetno dinamično i stresno. Stoga, vidim mogućnot za kasniji brak ali i definitivno najboljeg kandidata iz druge bitne veze ili drugog braka. Drugi, pravi partner biće sa strane i verovatno tvojih godina. Čuvaj se hladnih i agresivnih ljudi i čudaka koji oko tebe stalno obigravaju. Postojaće jedan, za kojeg ćeš misliti da je pravi ali nije. Čovek je vredan, možda i sportista ali je jako hladan....da bi se videlo detaljno potrebno je raditi godišnje u tvom slučaju
mirjanaa123

Poruka od mirjanaa123 »

Draga Andjela, da li bi mogla pogledati kratko nas uporedni odnos, možda kroz Dejvison kartu? 20.11.1997. 03:25h, Niksic i 24.07.1998. 19:30h, Niksic… Hvala unaprijed.
Jasna*

Poruka od Jasna* »

Cao Andjela 😊
Zanima me period ljubavi u ovoj godini i kakvi su mi aspekti za brak
Hvalaa 🥰
29.11.1997. 20:15h Niksic
Pošalji Odgovor