Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Nova ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Slobodna volja je veliki faktor. Takođe zavisi od baze natala. Slažem se sa obe. Ipak, zavisi ko šta zapravo želi i u kojem periodu života. Neko želi romantiku, neko da putuje sa partnerom negde, neko samo poštovanje od strane partnera....neko decu, neko da se materijalno obezbedi....različite su želje i pobude ljudi. Ipak, trebate znati da ni jedan odnos nije totalno savršen. Ne postoji takav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Dukifate2

Re: Ljubav-brak

Poruka od Dukifate2 »

Pozdrav Andjela, trenutno sam u jako velikoj dilemi i mnogo bi mi znacio tvoj savet, nedavno sam upoznao jednu prelepu devojku i zaljubio se u nju na prvi pogled, u petak smo proveli vece zajedno i sve je delovalo kao ostvarenje sna, medjutim od subote mi ne odgovara na poruke i to me jako pogadja, zanima me da li postoji neka prognoza za nas odnos i da li cemo se ikada u zivotu uopste ponovo sresti, devojka je bik u horoskopu i 2000. Godiste, toliko znam. A sto se mene tice ja sam rodjen 27.09.2000 u 03:15 ujutru u Novom Sadu i poslednji rodjendan sam proslavio u Novom Sadu, hvala unapred!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dukifate2 piše:
20 Maj 2025, 12:24
Pozdrav Andjela, trenutno sam u jako velikoj dilemi i mnogo bi mi znacio tvoj savet, nedavno sam upoznao jednu prelepu devojku i zaljubio se u nju na prvi pogled, u petak smo proveli vece zajedno i sve je delovalo kao ostvarenje sna, medjutim od subote mi ne odgovara na poruke i to me jako pogadja, zanima me da li postoji neka prognoza za nas odnos i da li cemo se ikada u zivotu uopste ponovo sresti, devojka je bik u horoskopu i 2000. Godiste, toliko znam. A sto se mene tice ja sam rodjen 27.09.2000 u 03:15 ujutru u Novom Sadu i poslednji rodjendan sam proslavio u Novom Sadu, hvala unapred!
Dragi Dukifate2,
izuzetno mi je žao, ali za takve odgovore potreban je njen datum i vreme rođenja i da se uradi detaljan uporedni horoskop
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Sta mislite, ovako uopsteno o situaciji kad je partnerovo Sunce u Vagi na vrhu moje 5. kuce i skoro neaspektovano mojim planetama izuzev sekstila sa mojim Neptunom u Strijelcu, koji je vladar 10. u natalnoj 6?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
24 Maj 2025, 17:43
Sta mislite, ovako uopsteno o situaciji kad je partnerovo Sunce u Vagi na vrhu moje 5. kuce i skoro neaspektovano mojim planetama izuzev sekstila sa mojim Neptunom u Strijelcu, koji je vladar 10. u natalnoj 6?
Mislim da to nije loše. Ovo je predispozicija za vezu - zabavljanje i zaljubljenost makar jednog partnera u drugog u zavisnosti od ostalih aspekata
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Hvala 🥰🩷
Komunikacija je ovdje najveci problem. Njegov Saturn u Lavu u mojoj 3. 90 moj natalni Merkur u Skorpiji u 5, ali vidjecemo kako ce se stvari odvijati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
24 Maj 2025, 18:25
Hvala 🥰🩷
Komunikacija je ovdje najveci problem. Njegov Saturn u Lavu u mojoj 3. 90 moj natalni Merkur u Skorpiji u 5, ali vidjecemo kako ce se stvari odvijati.
e to nisam gledala :)
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Draga Andjela, pisala sam Vam ovde pre nekoliko godina i rekli ste mi da treba da prodje vreme da bih srela ljubav kada dodjem sebi. Po mom natalu mozete zakljuciti kakve bitke vodim i zasto je kod mene sve sporo. Treba uskoro da zavrsim faks nakon dosta godina. Izolovala sam se, trudila i ubrala sam plodove, ali ljubavi nema ni za lek.

Da li ima mogucnosti u skorije vreme da dodje neka topla ljubav i da posle diplomiranja dobijem posao ili su aspekti za ljubav prosli? Brine me Saturn kroz 12. kucu.

Slika

Slika

Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga kacasmajli,
kacasmajliW2JAAAACAAC2.JPG
kacasmajliW2JAAAACAAC2.JPG (43.94 KiB) Pregledano 569 puta
godina u kojoj si trenutno bar po solaru je vrlo dinamična ali i sa postojanjem mogućnosti naglih promena. Što se tiče lepe ljubavi....potrebno je da u toku ovog solara što više izlaziš jer sa punom jedanaestom kućom samo tako možeš naleteti na nekog pravog. Razvlačiće ti se tokom godine solarne i neke prepiske u vidu tajnih poruka i slično ali to izbegavaj jer ćeš ako ti nešto neko javno ne obećava, biti na kraju razočarana....U svakom slučaju godina većih promena je do tvog rođendana gledano samo solarno, mada bi se ovo moralo ozbiljno proveriti. Oko aprila meseca ove godine već si mogla imati tako nešto polutajno ali na kraju se od reči ništa realizovalo nije onako kako si očekivala...
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

Draga Anđela,
Hvala na odgovoru. Ima smisla to što kažete za kraj april pa i maj. Pozdrav
Pošalji Odgovor