Draga Anđela.
Da li meni stvarno bolje lezi polje inostranstva,s obzirom da bih htjela da se preselim ,ali u pitanju su europske zemlje?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaWRIGC1.JPG
Draga Goco,
preseljenje u inostranstvo zavisiće pre svega od čovekove predispozicije da želi ili ne negde ići. Tek kad se javi želja prelazi se na godišnji horoskop kako bi se sagledalo ovo polje detaljno. Ovako gledano, sve je uopšteno. Astrologija ne priznaje evropsku uniju već ukazuje samo na opšti opis zemalja u koje se može ići i na opštu atmosferu koju tamo treba očekivati.
U ovom slučaju to je trebalo biti u tvom slučaju znatno ranije, naglo i vezano za daleke zemlje - Ameriku. Za sve ostalo morali bi smo raditi godišnji
Hvala puno na odgovoru.
Znam da ste mi jednom rekli da mi inostranstvo dosta bolje odgovora.
Goco,
da li nekom odgovara inostranstvo ili ne, ukazuje natal. Ali, inostranstvo ili ne ne treba uvek jednako posmatrati. Mnogo će zavisiti i od perioda u kojem smo, životnoj dobi kao i opštim okolnostima perioda. Ovako naročito nije moguće gledati natal bez detaljne analize. Ovaj forum služi za brze i kratke odgovore. Ako postaviš više takvih može se desiti da shvatiš pogrešno. U tvom slučaju stoji mogućnost naglog novog početka u inostranstvu i to više vezano za daleke ili muslimanske zemlje ali treba gledati periode
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Kupili smo novu kucu, trenutno zivimo kod mojih roditeljima. Imamo malo dete. Situacija bas nije sjajna, ja radim , muz radi na toj kuci. Nije zaposlen. Nedavno smo dosli iz inostranstva. Moji roditelji cuvaju dete dok ja radim, muzeva rodbina zivi dalje, ali i oni pomazu kad odemo kod njih. Zanima me da li ce do leta biti useljiva nasa kuca i kakvi su aspekti sto se tice mog braka, jer situacija bas nije zadovoljavajuca.
16.8.1989, 15.10h rodjena.
Hvala ako mozete pomoci!
nema grada u kojem ste rođeni. Ali i pored toga, useljenje u kuću ne zavisi od astrologije već od slobodne volje ljudi, dakle onoga koliko će se Vaš muž založiti da je završi. Takođe, što se tiče odnosa, mogu pogledati Vaš natal kada mi pošaljete grad rođenja jer su za približne odgovore na pitanja koje postavljate potrebne bar konsultacije godišnjeg i uporednog horoskopa. Ipak, odnos u braku može se videti i kroz natal...
Zdravo, ima li neko da pogleda moje tranzite i moguće preseljenje za nemačku ?Hvala 03.01.1978 Sarajevo 10:05
Inače 8 maja imam povratak Jupitera u 4 kući blizanci.
Zdravo svima.
Ne znam bas kako da se uključim na forum ako ima neko da mi kaze tranzite sa preseljenje koje se odužilo već evo godinu skoro.Inace imam povratak Jupitera u blizancima 4 kuća natalno...8 će biti u konjunkciji na 29'33. Ostalo nisam sigurna gde da gledam i kako..
Hvala svima ko želi da pomogne.
Snježana.
Zdravo svima.
Ne znam bas kako da se uključim na forum ako ima neko da mi kaze tranzite sa preseljenje koje se odužilo već evo godinu skoro.Inace imam povratak Jupitera u blizancima 4 kuća natalno...8 će biti u konjunkciji na 29'33. Ostalo nisam sigurna gde da gledam i kako..
Hvala svima ko želi da pomogne.
Snježana.
sinisamisaW2JAAAACAAC2.JPG (47.01 KiB) Pregledano 43704 puta
Draga Snježana,
Vama su natalno izazovni aspekti naročito za odlazak u Nemačku, što ne znači da nećete otići i snaći se, ali treba očekivati odlaganja i čekanja iz više razloga. Verujem da ste nestrpljivi naročito zato što Vam je vladar Ascendenta upravo taj Jupiter koji Vas kroz život jedno vreme ograničava. Jasno je i to iz drugog dela devete kuće da ćete otići na kraju i da ćete se nakon nekog vremena (od prilike 3 godine) snaći u inostranstvu. Obzirom da vam je Asc u znaku elementa Vode, ovde je teško da će samo odraditi tranziti mada je zbog Sunca bitno i njih gledati. U ovom slučaju ja sam otvorila solar i vidim da je ovo dobra, potencijalna godina za Vas i da možete očekivati najjače pozitivno dejstvo upravo u periodu ovog leta. Naročito ako ste već imali neke aktivnosti početkom 2025. godine vezao za proceduru odlaska. Svaki je 29. stepen kritičan i donosi nagle promene, te se slažem sa činjenicom da će Jupiterov povratak doneti neku promenu. Mogućnost preseljenja iz solara stoji za period kraja leta od prilike....treba uraditi sve prediktivne tehnike i tačno videti šta se ovde dešava
Zdravo devojke, treba mi vaša pomoć. Pokušavam sam da se snađem ali uzalud, ne mogu da povežem mesec merkur uran 4tu i 9tu kucu.
Nalazim se na raskrsnici u svom životu i treba da u naredna dva meseca odlucim sta cu. Radi se o preseljenju u Austriju, napuštanja stalnog posla u Srbiji, ucenju jezika od nule, nostrifikacije diplome i specijalizacije, da li da se upuštam u sve to sto će trajati godinama ili da ostanem u Srbiji.
Tanja 19.10.1983. 14:30 Čačak.
Hvala vam.
Zdravo devojke, treba mi vaša pomoć. Pokušavam sam da se snađem ali uzalud, ne mogu da povežem mesec merkur uran 4tu i 9tu kucu.
Nalazim se na raskrsnici u svom životu i treba da u naredna dva meseca odlucim sta cu. Radi se o preseljenju u Austriju, napuštanja stalnog posla u Srbiji, ucenju jezika od nule, nostrifikacije diplome i specijalizacije, da li da se upuštam u sve to sto će trajati godinama ili da ostanem u Srbiji.
Hvala vam.
Sunasce83W2JAAAACAAC2.JPG (47.71 KiB) Pregledano 43690 puta
Draga Tanja,
tvoj horoskop generalno ukazuje na promenljive okolnosti u zemlji i nestabilnost te malu zaradu ali ništa bolje ne stoji ni inostranstvo generalno gledano. Po pitanju koje si postavila zaključujem da ti se baš i ne ide iako je Austrija blizu. Nisi lenja ali ne voliš novine i to je ono što te generalno koči. Ukoliko se budeš selila to će se desiti u toku leta. Međutim, hoćeš li se seliti a naročito šta da odlučiš, nije pitanje za javni forum. Ovo je pitanje za ozbiljnu analizu sa dodatnim činjenicama koga ostavljaš u Srbiji, koji je tip posla kojim se tamo u Austriji planiraš baviti i slično. Naročito ako se radi o poslovima koji iziskuju fizički rad. Dakle, ja ne mogu ovako reći trebaš li ili ne da odeš, ali bih se svakako sa samom sobom konsultovala po pitanju jesam li spremna da zagrizem, promenim život, što obavezno na kraju ide na bolje ako je čovek spreman da radi na sebi. Ako nisi spremna, željna ili već osećaš da ne možeš to je to. Astrologija i ne treba da odluči za tebe šta da činiš, već ti sama uz pomoć pokazatelja kakav od prilike period da očekuješ. Otvorila sam solar. Po njemu, mogućnost selidbe postoji, ali očekuj dosta angažovanja i cimanja s početka kada odeš. Kasnije, za nekoliko godina moglo bi biti bolje...
Hvala vam.
Sunasce83W2JAAAACAAC2.JPG
Draga Tanja,
tvoj horoskop generalno ukazuje na promenljive okolnosti u zemlji i nestabilnost te malu zaradu ali ništa bolje ne stoji ni inostranstvo generalno gledano. Po pitanju koje si postavila zaključujem da ti se baš i ne ide iako je Austrija blizu. Nisi lenja ali ne voliš novine i to je ono što te generalno koči. Ukoliko se budeš selila to će se desiti u toku leta. Međutim, hoćeš li se seliti a naročito šta da odlučiš, nije pitanje za javni forum. Ovo je pitanje za ozbiljnu analizu sa dodatnim činjenicama koga ostavljaš u Srbiji, koji je tip posla kojim se tamo u Austriji planiraš baviti i slično. Naročito ako se radi o poslovima koji iziskuju fizički rad. Dakle, ja ne mogu ovako reći trebaš li ili ne da odeš, ali bih se svakako sa samom sobom konsultovala po pitanju jesam li spremna da zagrizem, promenim život, što obavezno na kraju ide na bolje ako je čovek spreman da radi na sebi. Ako nisi spremna, željna ili već osećaš da ne možeš to je to. Astrologija i ne treba da odluči za tebe šta da činiš, već ti sama uz pomoć pokazatelja kakav od prilike period da očekuješ. Otvorila sam solar. Po njemu, mogućnost selidbe postoji, ali očekuj dosta angažovanja i cimanja s početka kada odeš. Kasnije, za nekoliko godina moglo bi biti bolje...