Posao
Re: Posao
Pozdrav Andjela, kako je ova korona u zamahu, hteo sam da odradim neke kurseve, da ne dangubim pa sam u nedoumici. Ako imate vremena, da li mozete da pogledate kako stojim sa grafickim dizajnom?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
draga maco,
ovde se ne postavlja problem finansija nego ljudi sa kojima ćeš morati stupati u kontakt. Ti si osoba koja može postići uspeh ali se moraš edukovati u smeru poslovnnih odnosa, jer će ti generalno dolaziti nepogodni ljudi za partnere u poslu bilo da su kolege ili pretpostavljeni. Najbolje je za karijeru u inostranstvu, mada će ti prvi deo karijere (lošiji deo) biti u matičnog državi ili na Balkanu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da postoji. Ovde je trebalo promeniti davno posao. Međutim, pomoći će neka osoba partner ali ne ovi što obećavaju promenu...njima ne veruj
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
poruku sam videla tek sada. Grafički dizajn je za tebe odličan jer ćeš steći ako ništa više puno novih poznanstava
Hvala puno!Andjela Kostic piše: ↑24 Jan 2021, 16:40Naravno da postoji. Ovde je trebalo promeniti davno posao. Međutim, pomoći će neka osoba partner ali ne ovi što obećavaju promenu...njima ne veruj
draga maco,
ovde se ne postavlja problem finansija nego ljudi sa kojima ćeš morati stupati u kontakt. Ti si osoba koja može postići uspeh ali se moraš edukovati u smeru poslovnnih odnosa, jer će ti generalno dolaziti nepogodni ljudi za partnere u poslu bilo da su kolege ili pretpostavljeni. Najbolje je za karijeru u inostranstvu, mada će ti prvi deo karijere (lošiji deo) biti u matičnog državi ili na Balkanu
[/quote]
Draga Anđela, hvala puno što si izdvojila vrijeme da pogledaš.
[/quote]
Draga Anđela, hvala puno što si izdvojila vrijeme da pogledaš.
Poštovana Andjela,
Interesuje me da li treba da odem iz firme gde radim trenutno ,kakve su šanse za opstanak iste ili da potražim drugi posao?!Datum rodjenja 27.08.1978. Beograd u 09.50h Srdačan pozdrav
Interesuje me da li treba da odem iz firme gde radim trenutno ,kakve su šanse za opstanak iste ili da potražim drugi posao?!Datum rodjenja 27.08.1978. Beograd u 09.50h Srdačan pozdrav
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Hvala lepo.Andjela Kostic piše: ↑25 Jan 2021, 22:35To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Jel postoji mogućnost za promenu poslu možda je to bolja formulacija?
Pozdrav.