Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Jeca007

Re: Ljubav-brak

Poruka od Jeca007 »

Pozdrav. Da li mozete da mi kazete da li ce se nesto desvati na polju ljubavi u narednom periodu da li ce biti bolje. Moj datum 26.07.1986 rodjena u Virovitici u 14.15h. Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Jeca007 piše:
19 Jun 2025, 17:25
Pozdrav. Da li mozete da mi kazete da li ce se nesto desvati na polju ljubavi u narednom periodu da li ce biti bolje. Moj datum 26.07.1986 rodjena u Virovitici u 14.15h. Hvala unapred
Draga Jeco007,
jasno vam je da je potrebno uraditi godišnji horoskop kako bi se sagledale sve prediktivne tehnike i do detalja videlo kakav vas period očekuje. Ono što ja ovde mogu je samo da otvorim solarni povratak mada bih rado detaljnije gledala.
Jeca007W2JAAAACAAC2A.JPG
Jeca007W2JAAAACAAC2A.JPG (47.58 KiB) Pregledano 568 puta
Vaš će solarni povratak od jula meseca, nakon rođendana, pod pretpostavkom da ste u Virovitici ili oko Virovitice biti bitan za lični preokret i preokret stavova koje imate. Ljubavni će život svakako biti aktuelan ali vas molim da se pričuvate naročito u periodu kraja leta i početka ove jeseni, jer ima tendencija da budete emotivno povređeni od strane osobe koja se prikazuje jačom nego što jeste. Ako postoji neko ko deluje kao da je moćan, stabilan ili statusan znajte da vi od toga ništa imati nećete. Međutim izbor je samo na Vama. Prvi deo solarne godine dakle u periodu 2025 i početkom 2026. stvari vezane za ljubav biće isključivo u vašim rukama. Nakon toga ide nepovoljniji period za ljubav. Treba uzeti u obzir i natalnu postavku gde se partner pojavljuje iz polja posla ili da vama navodno popravi status što se generalno neće desiti. U vašem slučaju vi se možete osloniti statusno samo za sebe. Ipak, ako je u pitanju ljubav, vrlo je važno da znate da iz vašeg natala stoji mogućnost za pravu ljubav i porodicu kasnije u životu te nemojte biti razočarani nego se bacite u akciju :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Jeca007

Poruka od Jeca007 »

Draga Andjela hvala puno na odgovoru nadam se da ce biti bolje.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jeca007 piše:
20 Jun 2025, 12:37
Draga Andjela hvala puno na odgovoru nadam se da ce biti bolje.
Trebalo bi detaljnije pogledati sve aspekte. Ali, glavu gore i samo napred ;) Pišite šta god se dešavalo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Izvinjavam se svim korisnicima foruma ako čekaju odgovor duže. Stvarno se trudim da sve postignem ali je ponekad vremena premalo. Uvek ću vam davati odgovore shodno vremenu koje imam. Pišite slobodno! Ljubim vas sve :)
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Poštovana Andjela, potrebno mi je malo objašnjenje.
Možda pogrešno shvatam priču oko 7. Kuće i tog “bračnog” sudjeno partnera, ali, šta kada mi tu osobu upoznamo, budemo u nekoj vezi i to pukne? Šta onda?
Na primer, upoznala sam osobu koja je zapravo u mojoj karti i predstavljena znaci 1/1, medjutim, ovog puta nismo uspeli jer jednostavno hodamo razlicitim putevima.
Nadam se da nisam mnogo zakomplikovala :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

noirwitch piše:
10 Jul 2025, 22:11
Možda pogrešno shvatam priču oko 7. Kuće i tog “bračnog” sudjeno partnera, ali, šta kada mi tu osobu upoznamo, budemo u nekoj vezi i to pukne? Šta onda?
Na primer, upoznala sam osobu koja je zapravo u mojoj karti i predstavljena znaci 1/1, medjutim, ovog puta nismo uspeli jer jednostavno hodamo razlicitim putevima.
Ne nisi. Karta predstavlja najveću statističku verovatnoću onoga što nam od strane okoline dolazi. Ipak, naša je slobodna volja kako ćemo to prihvatiti što dolazi ili prosto nećemo prihvatiti. Dakle, jedno su statistički pokazatelji a drugo je ono šta mi odaberemo, a tu astrologija ništa ne može. Ipak, ima šta može. Ako je recimo opis nekog događaja ili osobe identičan, i prema prediktivnim tehnikama jeste period, a osoba odbije to što joj dolazi da živi, to je u redu. Onda se gledaju dalji opisi iz natala i prema njima se vodimo. To je u stvari realnost i dobra stvar, jer slobodnom voljom možemo loše aspekte izbeći čemu astrologija i služi.
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Andjela Kostic piše:
11 Jul 2025, 14:11
noirwitch piše:
10 Jul 2025, 22:11
Ne nisi. Karta predstavlja najveću statističku verovatnoću onoga što nam od strane okoline dolazi. Ipak, naša je slobodna volja kako ćemo to prihvatiti što dolazi ili prosto nećemo prihvatiti. Dakle, jedno su statistički pokazatelji a drugo je ono šta mi odaberemo, a tu astrologija ništa ne može. Ipak, ima šta može. Ako je recimo opis nekog događaja ili osobe identičan, i prema prediktivnim tehnikama jeste period, a osoba odbije to što joj dolazi da živi, to je u redu. Onda se gledaju dalji opisi iz natala i prema njima se vodimo. To je u stvari realnost i dobra stvar, jer slobodnom voljom možemo loše aspekte izbeći čemu astrologija i služi.

Nazalost nisam ja odbila :(
Prosledicu ti bas u nastavku nase karte ako uspem
Veza jeste bila tajna, previse tajni i skrivenih stvari sa njegove strane (vecinu sam saznala sama iako on za to ni ne zna), nejasnoće, bez otvorenih razgovora ali isto tako svakii trenutak zajednicki je bio bajkovit, jednostavno sam osecala njegova osecanja, ne umem da objasnim too
I iako sam mogla desnu ruku da dam da je on “taj” zaa celi zivot (bez obzira sto je veza bila kakva jeste), sto negde i dalje imam u glavi iako smo se udaljili, kao da jednostavno ovog puta nije bilo pravo vreme u smislu toga da su nam potrebe razlicite, ali da cemo se kad tad opet spojiti i izgraditi nesto stabilno, ili su to samo neke moje podsvesne zelje :)
noirwitch

Poruka od noirwitch »

https://ibb.co/9HkRyC7w

Levo sam ja, desno on
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

noirwitch piše:
11 Jul 2025, 17:01
https://ibb.co/9HkRyC7w

Levo sam ja, desno on
Čovek je hedonistički tip, ali volite slične stvari. On želi avanturu sa tobom, a ti bi verovatno htela nešto više obzirom na pozicije venera. Ipak, meseci su vam relativno kompatibilni što nije loše, ali ovde treba uraditi ozbiljan uporedni horoskop
Pošalji Odgovor