Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Oljaastro00X

posao

Poruka od Oljaastro00X »

Postovana, da li cu konacno naci posao i opstati na njemu ( u struci po mogucstvu )? Uzasno se mucim a ne znam koji je pravi razlog. Po zanimanju sam elektroinzenjer. jako mi je vazno,egzistencija je u pitanju.

Podaci: 21.1.1971. u 2.50 a.m. u Beogradu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: posao

Poruka od Andjela Kostic »

Oljaastro00X piše:
01 Sep 2025, 22:16
Postovana, da li cu konacno naci posao i opstati na njemu ( u struci po mogucstvu )? Uzasno se mucim a ne znam koji je pravi razlog. Po zanimanju sam elektroinzenjer. jako mi je vazno,egzistencija je u pitanju.

Podaci: 21.1.1971. u 2.50 a.m. u Beogradu
Oljaastro00XW2JAAAACAAC9.JPG
Oljaastro00XW2JAAAACAAC9.JPG (46.68 KiB) Pregledano 539 puta
Poštovana Oljaastro00X,
mi smo o ovoj temi već razgovarale i to mislim više puta. Jasno mi je da silno želite da dobijete posao kao elektroinženjer ali je pitanje koliko stručnog znanja posedujete a astrologija ne može znati hoćete li dobiti posao u struci ili ne. Ako je egzistencija u pitanju potrebno je da ipak nađete neki posao koji možda i nema veze sa strukom ali da budete sigurni u finansijskom smislu bar za početak. Vaš solarni povratak pokazuje neku tendenciju poslovnih aktivnosti u peirodu druge polovine solara, dakle od kraja jula ove godine pa sve do Vašeg sledećeg rođendana te Vam ostaje da se borite, tražite gde bi ste se mogli zaposliti a najbolje preko preporuke. Znam da ste na ivici živaca, ali je prosto jako bitno da ne fiksirate samo jednu struku već probate još nešto, pa i dodatno stručno usavršavanje ako već vidite da se ne možete zaposliti u struci. Pravi razlog je taj što je Vas Univerzum postavio poslovno tako da se morate boriti za poslovni status, stalno stručno usavršavati i menjati poslove. Ako Vi to odbijate, neminovno je da imate prazne hodove Više bi se moglo videti i iz drugih prediktivnih tehnika ali taj loš trenutni period polako prolazi svejedno što ja zaista ne mogu znati hoćetel li se ikad zaposliti u struci ili ne zasigurno....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ina_La

Posao- dozivotna borba..

Poruka od Ina_La »

Pozdrav svim dragim clanicama,
Imam jedno pitanje, jel ono s cim se vec godinana borim jednostavno je postalo pre tesko za nositi..

Naime, imam velikih problema s poslom i zaposljavanjem.
S 35g na tom poju se nikad ostvarila nisam, zadnjih 5g radim sezonske poslove gdje sam trpila svasta, naravno podcjenjena na sve mile nacine, ove godine napokon skupljam hrabrosti da to prekinem za svagda..

Evo, opet sam bez posla, naznam hocu li se ikad uspjeti zaposliti za stalno, postati nezavisna i slobodna, jel bez posla se osamostaliti ne mogu.

Koji posao traziti? U kojoj djelatnosti da napokon financijski stanem na svoje noge?
04.9.1990. (13:45) Koprivnica Hrvatska

Hvala svima!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao- dozivotna borba..

Ina_La piše:
13 Sep 2025, 12:46
Pozdrav svim dragim clanicama,
Imam jedno pitanje, jel ono s cim se vec godinana borim jednostavno je postalo pre tesko za nositi..

Naime, imam velikih problema s poslom i zaposljavanjem.
S 35g na tom poju se nikad ostvarila nisam, zadnjih 5g radim sezonske poslove gdje sam trpila svasta, naravno podcjenjena na sve mile nacine, ove godine napokon skupljam hrabrosti da to prekinem za svagda..

Evo, opet sam bez posla, naznam hocu li se ikad uspjeti zaposliti za stalno, postati nezavisna i slobodna, jel bez posla se osamostaliti ne mogu.

Koji posao traziti? U kojoj djelatnosti da napokon financijski stanem na svoje noge?
04.9.1990. (13:45) Koprivnica Hrvatska

Hvala svima!!
Ina_LaWRIGC3.JPG
Ina_LaWRIGC3.JPG (43.99 KiB) Pregledano 592 puta
Draga Ina_La,
u Vašem slučaju najbolje je raditi sa dokumentima, advokaturom ili knjigovodstvom, sa manjem broju ljudi, pri čemu posao treba biti što specijalizovaniji. Šta ste vi po struci?
Ina_La

Poruka od Ina_La »

Ekonomist sam, taj posao na zalost ne mogu dobiti.
Do sad sam radila kao konobar sta mi nikako ne odgovara, ali nisam imala nikakve druge opcije.
U svojoj struci nikad se nisam uspjela zaposliti.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ina_La piše:
14 Sep 2025, 18:55
Ekonomist sam, taj posao na zalost ne mogu dobiti.
Do sad sam radila kao konobar sta mi nikako ne odgovara, ali nisam imala nikakve druge opcije.
U svojoj struci nikad se nisam uspjela zaposliti.
Jeste li pokušali u većem gradu? Ekonomija je širok pojam. Probajte obuku za internog revizora. Opšta ekonomija bez iskustva je baš velika oblast a malo je takvih poslova
Masha111

Re: Posao

Poruka od Masha111 »

Pozdrav Andjela! Interesuje me situacija vezana za posao, šta je važno što se može naglasiti za naredni period. Započela sam stručnu praksu u julu u gradskoj upravi. 08.11.2000. Sombor 13:04 poslednji rodjendan sam proslavila u Novom Sadu
Ina_La

Poruka od Ina_La »

Jesam, zamolbe saljem u 4 zupanije, trudim se u tome nije stvar.

Iduce g u 5 ili 6 mj ide natjecaj za prometnika vlakova pa cu vidjet dali cu upasti. To bi mi najbolje odgovaralo jel je drzavni posao koji je siguran i stabilan.
Hocu li upasti to samo dragi Bog zna jel je konkurencija jaka.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ina_La piše:
18 Sep 2025, 23:04
Jesam, zamolbe saljem u 4 zupanije, trudim se u tome nije stvar.

Iduce g u 5 ili 6 mj ide natjecaj za prometnika vlakova pa cu vidjet dali cu upasti. To bi mi najbolje odgovaralo jel je drzavni posao koji je siguran i stabilan.
Hocu li upasti to samo dragi Bog zna jel je konkurencija jaka.
Potrebno je samo da specijalizirate neku oblast koju drugi nemaju ili je manji broj ljudi ima a da se traži u okrugu u kojem se. Da odskočite od drugih strukom, znanjem i to će biti dovoljno za početak.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Masha111 piše:
18 Sep 2025, 23:01
Pozdrav Andjela! Interesuje me situacija vezana za posao, šta je važno što se može naglasiti za naredni period. Započela sam stručnu praksu u julu u gradskoj upravi. 08.11.2000. Sombor 13:04 poslednji rodjendan sam proslavila u Novom Sadu
Masha111W2JAAAACAAC15.JPG
Masha111W2JAAAACAAC15.JPG (47.82 KiB) Pregledano 855 puta
Draga Masha111,
bar do 8. novembra biće promenljivo i dinamično. Vodite računa sa ljudima u kolektivu, i to baš sa onima koji se prave da su Vam prijatelji. Ne oslanjajte se puno na ljude a biće tu i onih sitnih podmetanja zarad da Vas sapletu. Držite se dostojanstveno i svojstveno. Obavezno pročitajte knjigu "100 pravila za uspeh na radnom mestu"
Pošalji Odgovor