Posao

astrologija i sa njom povezane teme
manuel_bg

Re: Posao

Poruka od manuel_bg »

Pozdrav Andjela, kako je ova korona u zamahu, hteo sam da odradim neke kurseve, da ne dangubim pa sam u nedoumici. Ako imate vremena, da li mozete da pogledate kako stojim sa grafickim dizajnom?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

maca piše:
22 Jan 2021, 14:43
Draga Anđela, i mene zanimaju finansije i posao, kakva je postavka na osnovu natalne karte?
03.10.1982. 15.30h Bijeljina
Hvala!
draga maco,
ovde se ne postavlja problem finansija nego ljudi sa kojima ćeš morati stupati u kontakt. Ti si osoba koja može postići uspeh ali se moraš edukovati u smeru poslovnnih odnosa, jer će ti generalno dolaziti nepogodni ljudi za partnere u poslu bilo da su kolege ili pretpostavljeni. Najbolje je za karijeru u inostranstvu, mada će ti prvi deo karijere (lošiji deo) biti u matičnog državi ili na Balkanu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

jejavn piše:
23 Jan 2021, 19:17
Rodjena sam 12.7.1978.u 18.45 u Gornjem Milanovcu.
Interesuje me mogućnost za promenu posla. Poslednjih 10 godina sam u istoj firmi ( sa izvesnim napredovanjima).
Hvala
Naravno da postoji. Ovde je trebalo promeniti davno posao. Međutim, pomoći će neka osoba partner ali ne ovi što obećavaju promenu...njima ne veruj
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

manuel_bg piše:
24 Jan 2021, 13:13
Pozdrav Andjela, kako je ova korona u zamahu, hteo sam da odradim neke kurseve, da ne dangubim pa sam u nedoumici. Ako imate vremena, da li mozete da pogledate kako stojim sa grafickim dizajnom?
poruku sam videla tek sada. Grafički dizajn je za tebe odličan jer ćeš steći ako ništa više puno novih poznanstava
jejavn

Poruka od jejavn »

Andjela Kostic piše:
24 Jan 2021, 16:40
jejavn piše:
23 Jan 2021, 19:17
Rodjena sam 12.7.1978.u 18.45 u Gornjem Milanovcu.
Interesuje me mogućnost za promenu posla. Poslednjih 10 godina sam u istoj firmi ( sa izvesnim napredovanjima).
Hvala
Naravno da postoji. Ovde je trebalo promeniti davno posao. Međutim, pomoći će neka osoba partner ali ne ovi što obećavaju promenu...njima ne veruj
Hvala puno!
maca

Poruka od maca »

draga maco,
ovde se ne postavlja problem finansija nego ljudi sa kojima ćeš morati stupati u kontakt. Ti si osoba koja može postići uspeh ali se moraš edukovati u smeru poslovnnih odnosa, jer će ti generalno dolaziti nepogodni ljudi za partnere u poslu bilo da su kolege ili pretpostavljeni. Najbolje je za karijeru u inostranstvu, mada će ti prvi deo karijere (lošiji deo) biti u matičnog državi ili na Balkanu
[/quote]

Draga Anđela, hvala puno što si izdvojila vrijeme da pogledaš.
Mia27

Poruka od Mia27 »

Poštovana Andjela,
Interesuje me da li treba da odem iz firme gde radim trenutno ,kakve su šanse za opstanak iste ili da potražim drugi posao?!Datum rodjenja 27.08.1978. Beograd u 09.50h Srdačan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Mia27

Poruka od Mia27 »

Andjela Kostic piše:
25 Jan 2021, 22:35
To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Hvala lepo.
Jel postoji mogućnost za promenu poslu možda je to bolja formulacija?
Pozdrav.
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Hvala na odgovoru. Sve najbolje u novoj godini sa malim zakasnjenjem.
Pošalji Odgovor