Hvala draga AndjelaAndjela Kostic piše: ↑13 Okt 2025, 09:49To ne mogu znati. Mogu znati samo da sa Uranom ide nagli preokret, te je posao svakog časa moguć.
Astrologija
Re: Astrologija
-
Verica1995
Pozdrav
Što možete reći za moj natal, radim kao med sestra. Što kažete po pitanju posla, ljubavi i zdravlja
10.02.1995 u 06:35 ujutro Split
Što možete reći za moj natal, radim kao med sestra. Što kažete po pitanju posla, ljubavi i zdravlja
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Verice1995,Verica1995 piše: ↑15 Okt 2025, 16:09Pozdrav
rođeni ste sa jako izraženim elementom Vazduha pa će Vam kroz život stvari isto tako dolaziti, kroz brze promene. Naglašena kreativnost i otvorenost, dosta pričljiva. Zdravlje promenljivo, čuvati kvalitet krvi. U ljubavi vezivanje za čoveka koji će mnogo značiti ali će ovde doći do borbe egoa. Jedna velika ljubav oko 36. godine života.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
Verica1995
Hvala na odgovoru. Radim kao med sestra, da li je to ok zanimanje za mene. A uvijek me je najviše bunila ta opozicija 7 i 1 kuće, retro Marsa i Sunca. Trenutno sam solo, Al nadam se u buduće nekoj ljubavnoj priči.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Elena
astrološka etika ne dozvoljava objašnjavanje horoskopa trećih lica. Neka se drugarica uloguje i stavi svoje podatke i neće biti problema
Pozdrav. Zamolila bih ako možete nešto ukratko reći o toku odnosa i da li ćemo imati ikakvih dodirnih tačaka u budućnosti. Rođena sam 04.05.1980,a on 03.04.1967god.Unapred hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Maxi1234,
nemoguće je odgovoriti na ovo pitanje iz više razloga. Prvi je jer nemam gradove rođenja i vremena rođenja, makar vaših a za drugu osobu makar grad ili državu u kojoj je rođen. Takođe, može se videti slaganje ili ne slaganje ali ne i kakva će vaša slobodna volja biti te imati ili nemati dodirnih tačaka u budućnosti. Ipak, iz osnovne konstelacije se vidi dopadljivost, s obzirom na konjunkciju Vašeg Sunca i njegove Venere gde je verovatno uključena i mogućnost spoja lepog i korisnog.
Poštovanje, rodjena sam 11.07.1984. godine u 03.15 h u Novom Sadu, brak sklopljen 23.03.2014. razveden🥹 čovek kome sam sve dala u zivotu otišao je navodno za naše bolje sutra, i pošto poto rešio da završi papire u Americi i našao je i zaljubio se, ostala sam sa 3 dece sama nije mi žao bila je to velika lekcija u mom životu, Interesuje me da li postoji mogućnost njegovog povratka ili neke nove bitne ljubavi u životu ne mislim odmah, deca su mi na prvom mestu
Hvala u svakom slučaju. Moja greška, zaboravila sam da napišem vreme rodjenja. Rodjenja sam u 4h u Šapcu, za drugu osobu vreme neznam, znam samo da je mesto rodjenja isto Šabac.
Interesuje me da li me u narednom periodu kraj 2025 i 2026 ocekuje neka poslovna prilika u inostranstvu, i da li bi bilo dobra prilika ili ne ?.Generalno da li bi imao poslovne prilike u narednom periodu ?.
Podaci 1.4.1999. 06.18. Vranje.
Podaci 1.4.1999. 06.18. Vranje.