Progresivni mesec

astrologija i sa njom povezane teme
draganaa

Re: Progresivni mesec

Poruka od draganaa »

Poštovana,
Sta bi mogao da pokrene progresivni Mesec konjukcija Pluton u 5 kuci natala u Devici?
Progresivni Mesec u konjukciji sa natalnim Mesecom u 5. kući u Devici doneo je novu vezu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

draganaa piše:
09 Nov 2025, 22:48
Poštovana,
Sta bi mogao da pokrene progresivni Mesec konjukcija Pluton u 5 kuci natala u Devici?
Progresivni Mesec u konjukciji sa natalnim Mesecom u 5. kući u Devici doneo je novu vezu.
Tako je,
ali će progresivni Mesec u konjunkciji sa natalnim Plutonom dati totalnu hladnoću, raskid ili prosto transformaciju Duše po pitanju ljubavnog života. Nekada je ovo period iskaljivanja besa neke osobe, pokazivanja nadmoći nad drugom osobom.....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Kod mene progresivni Mo u Raku na ascedentu, a tranzitni Saturn kroz 10. 90 natalni Mo u Jarcu i izgubih majku prije deset dana. Jako mi je tesko, sama sam ostala i ne znam kako cu dalje. Ako mozes Andjela da mi pogledas kad ce mi psihicki biti bolje i da li ce mi se i kad pojaviti muskarac za vezu ili zajednicki zivot. 8.11.1983, 19,45h, Pg
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
14 Nov 2025, 16:25
Kod mene progresivni Mo u Raku na ascedentu, a tranzitni Saturn kroz 10. 90 natalni Mo u Jarcu i izgubih majku prije deset dana. Jako mi je tesko, sama sam ostala i ne znam kako cu dalje. Ako mozes Andjela da mi pogledas kad ce mi psihicki biti bolje i da li ce mi se i kad pojaviti muskarac za vezu ili zajednicki zivot. 8.11.1983, 19,45h, Pg
FortunaW2JAAAACAAC9A.JPG
FortunaW2JAAAACAAC9A.JPG (47.81 KiB) Pregledano 775 puta
Izuzetno mi je žao da to čujem :(. Primite moje saučešće jer je gubitak majke zaista težak period u životu. Međutim, sami niste. Majka je samo otišla u drugu dimenziju i ako meni ne verujete idite na hipnoterapiju pa ćete se i sami uveriti. Ova solarna godina je izuzetno teška zbog Ascendenta na kritičnom 29. stepenu koji najavljuje kraj jednog načina života što se i desilo smrću majke. Jasno mi je i da vam je psihički loše ali to ima veze sa natalnom postavkom planeta i na to trebate delovati kroz zabavu, rad na stvarima koje volite i šetnji pored otvorene vode. Novi početak u životu moguć je u periodu proleće leto, kada će vam svakako biti bolje. Da bi vam ljubav došla u život, potrebno je prvo da se saberete i prežalite muku koju trenutno imate. Za sve postoji pravo vreme. Vama stoji stabilan muškarac, stariji od vas nekoliko godina koga ćete zaista voleti.
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Hvala puno na odgovoru i saucescu. I ja vjerujem da je majka na boljem i ljepsem mjestu u nekoj drugoj dimenziji i da je vise nista ne boli. Tesko mi je jer nemam vise nikog, kuca mi prazna, zao mi je, samoca ubija, ali se nadam da ce mi vremenom biti lakse i da ce doci taj stabilan muskarac. Ja sam mislila Andjela da ce mi ova godina biti izuzetno srecna zbog Jupitera kroz 1, ali eto jos jedan dokaz da u astrologiji ne treba povrsno posmatrati tranzite izolovane od ostalih.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
20 Nov 2025, 12:14
Hvala puno na odgovoru i saucescu. I ja vjerujem da je majka na boljem i ljepsem mjestu u nekoj drugoj dimenziji i da je vise nista ne boli. Tesko mi je jer nemam vise nikog, kuca mi prazna, zao mi je, samoca ubija, ali se nadam da ce mi vremenom biti lakse i da ce doci taj stabilan muskarac. Ja sam mislila Andjela da ce mi ova godina biti izuzetno srecna zbog Jupitera kroz 1, ali eto jos jedan dokaz da u astrologiji ne treba povrsno posmatrati tranzite izolovane od ostalih.
Draga,
ni jedna planeta nije nosilac sreće ili tuge. Uvek može biti i malefična kao i benefična. Jupiter uvećava ono što već postoji u natalnoj poziciji i sam tranzit kroz kuću malo znači ako se ne prate sve prediktivne tehnike a pre toga pogleda i kvalitet prve kuće natala
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Andjela Kostic piše:
20 Nov 2025, 18:43
Fortuna piše:
20 Nov 2025, 12:14
Draga,
ni jedna planeta nije nosilac sreće ili tuge. Uvek može biti i malefična kao i benefična. Jupiter uvećava ono što već postoji u natalnoj poziciji i sam tranzit kroz kuću malo znači ako se ne prate sve prediktivne tehnike a pre toga pogleda i kvalitet prve kuće natala
Evo naucila sam to na sopstvenom primjeru. A mislila sam da dok mi je Jupiter kroz 1. da nista lose ne moze da mi se desi tj da sam pod zastitom. Fakat sam negdje procitala da progresivni Mjesec u Raku kroz 1. daje trudnocu, a nekad i kraj zivota. Moj natalni Mjesec u Jarcu je fakat los, aflikovan i izgnan, pa tranziti kroz Raka su u toj simbolici Jarca.
Pošalji Odgovor