Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Masinac99 piše:
09 Nov 2025, 13:15
Interesuje me da li me u narednom periodu kraj 2025 i 2026 ocekuje neka poslovna prilika u inostranstvu, i da li bi bilo dobra prilika ili ne ?.Generalno da li bi imao poslovne prilike u narednom periodu ?.
Podaci 1.4.1999. 06.18. Vranje.
Masinac99W2JAAAACAAC8.JPG
Masinac99W2JAAAACAAC8.JPG (107.02 KiB) Pregledano 569 puta
Dragi Masinac 99,
veće su šanse za inostranstvo bile u periodu proleće leto ove godine nego do kraja solara. Natalno inostranstvo stoji, dakle moglo bi se desiti da odete, ali se dalje mogućnosti otvaraju kasnije. Ne znam tačno kada, jer je za to potrebno odraditi detaljni godišnji horoskop. Po tranzitu, rekla bih na proleće sledeće godine....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maxi1234 piše:
04 Nov 2025, 09:46
Hvala u svakom slučaju. Moja greška, zaboravila sam da napišem vreme rodjenja. Rodjenja sam u 4h u Šapcu, za drugu osobu vreme neznam, znam samo da je mesto rodjenja isto Šabac.
Maxi1234WRIGC9.JPG
Maxi1234WRIGC9.JPG (97.78 KiB) Pregledano 567 puta
Već kada ste napisali vreme, za vas lično nije dobro ulaziti u veze sa dosta starijim muškarcima (ovde se računa sve od preko 6 godina starijih) zbog pozicije Saturna: može se desiti da naletite na ljude koji od Vas žele nešto, ili prosto su više tu da se okoriste....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sofija piše:
04 Nov 2025, 08:47
Poštovanje, rodjena sam 11.07.1984. godine u 03.15 h u Novom Sadu, brak sklopljen 23.03.2014. razveden🥹 čovek kome sam sve dala u zivotu otišao je navodno za naše bolje sutra, i pošto poto rešio da završi papire u Americi i našao je i zaljubio se, ostala sam sa 3 dece sama nije mi žao bila je to velika lekcija u mom životu, Interesuje me da li postoji mogućnost njegovog povratka ili neke nove bitne ljubavi u životu ne mislim odmah, deca su mi na prvom mestu❤️
SofijaforumWRIGC10.JPG
SofijaforumWRIGC10.JPG (97.1 KiB) Pregledano 564 puta
Draga Sofija,
ima jako kompleksnih sudbina baš kakva je i vaša. Ne čudi me, jer se češće dešava da kad muškarac ode od kuće nađe drugi način da bude dobro. Međutim, već kad odlazi od kuće, obično postoji problem u odnosu zbog koga osobe nesvesno pribegavaju motivu "idem ja da stvorim". Nema to ni veze sada. Vaš je horoskop porodični i definitivno okrenut na porodicu i decu. Ipak, u tome ste zaboravili na sebe i ono što je vama nekad, pre majčinstva bilo važno. Potrebno je prvo da se posvetite sebi, fizičkom izgledu i statusu na poslu, naravno uz decu koja su na prvom mestu. Razumem vas jer su i meni deca na prvom mestu, ali mi nismo robovi te trebate imati i vreme za sebe, pa neka je ono samo pola sata dnevno. Obzirom da vam je vladar polja braka retrogradni, ne bi me čudilo da se vrati ali kako i jeste prikazan kroz daleko inostranstvo veća je statistička verovatnoća da se vrati ako mu budete trebali, pod starost, ili kada se razboli. Bitnih ljubavi nema ali ima lepih, brzih interesantnih mogućnosti koje će vam dolaziti naročito preko posla. Kasnije u životu kad ispratite decu na vama je hoćete li se skrasiti sa nekom osobom jer su tada okolnosti za zajedništvo mnogo bolje
Masinac99

Poruka od Masinac99 »

Andjela Kostic piše:
11 Nov 2025, 17:35
Masinac99 piše:
09 Nov 2025, 13:15
Interesuje me da li me u narednom periodu kraj 2025 i 2026 ocekuje neka poslovna prilika u inostranstvu, i da li bi bilo dobra prilika ili ne ?.Generalno da li bi imao poslovne prilike u narednom periodu ?.
Podaci 1.4.1999. 06.18. Vranje.
Masinac99W2JAAAACAAC8.JPG
Dragi Masinac 99,
veće su šanse za inostranstvo bile u periodu proleće leto ove godine nego do kraja solara. Natalno inostranstvo stoji, dakle moglo bi se desiti da odete, ali se dalje mogućnosti otvaraju kasnije. Ne znam tačno kada, jer je za to potrebno odraditi detaljni godišnji horoskop. Po tranzitu, rekla bih na proleće sledeće godine....
A da li me ova opozicija marsa i saturna dosta koci, kazu da je bas los aspekt, pogotovu sto je kod mene mars bitan?. Ili ce biti bolje posle saturnovog povratka?
Sofija

Poruka od Sofija »

Hvala Puno na odgovoru, kada budete u mogućnosti pogledajte njegov natal, nije mi zao što nije tu sa njim je bio uvek problem, zakon, gubitak posla zbog narkotika, sklon oalkoholu, agresivan i rekla bi iskompleksitan pa i narkoticima, samo neka se ne vraća uskoro🤭
27061986 u 18.40 Beograd, nadam se da će se oženiti i dobiti papire
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sofija piše:
18 Nov 2025, 16:00
Hvala Puno na odgovoru, kada budete u mogućnosti pogledajte njegov natal, nije mi zao što nije tu sa njim je bio uvek problem, zakon, gubitak posla zbog narkotika, sklon oalkoholu, agresivan i rekla bi iskompleksitan pa i narkoticima, samo neka se ne vraća uskoro🤭
27061986 u 18.40 Beograd, nadam se da će se oženiti i dobiti papire
ne mogu, jer se tuđi horoskopi ne tumače i to je pravilo
Bojana11

Poruka od Bojana11 »

Zdravo, da li mi možeš reći kako će mi napredovati trudnoća, da li cu izgurati do termina? Da li ce biti nekih komplikacije tokom trudnoće? 24januara mi je termin. Hvala puno unapred ❤️ 19.09.1999 04:05 Smederevo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojana11 piše:
20 Nov 2025, 10:43
Zdravo, da li mi možeš reći kako će mi napredovati trudnoća, da li cu izgurati do termina? Da li ce biti nekih komplikacije tokom trudnoće? 24januara mi je termin. Hvala puno unapred ❤️ 19.09.1999 04:05 Smederevo
Draga Bojana11,
zaista bih ali to astrologija ne može. To je stvar medicine i tvog organizma i odnosa prema njemu pre trudnoće. Astrologija pokazuje samo stanje, gde je organizam slab ili jači od ostalih, nikako ne može proricati hoće li trudnoća ići do kraja termina. Može opisati tok trudnoće, nekada može opisati decu. Takođe, može predvideti neke nezgodne ili krucijalno dobre momenta u životu kao što je porođaj ali je opet za to potrebno raditi detaljan horoskop sa svim prediktivnim tehnikama. Neka je sa srećom svakako :)
Pisac

Poruka od Pisac »

Draga Andjela mozete li meni pogledati solar za narednu godinu?
14.01.1985., 01h poslije ponoci,Knin,Hrvatska.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
22 Nov 2025, 05:59
Draga Andjela mozete li meni pogledati solar za narednu godinu?
14.01.1985., 01h poslije ponoci,Knin,Hrvatska.
Draga Pisac,
s obzirom da je tek sredinom januara, a da još uvek ne znamo gde ćeš slaviti, prerano je. Stoga je dobro ponoviti mi ovaj mail nakon rođendana. Pozdrav!
Pošalji Odgovor