Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
Nema veze, odlično si pitala bez obzira što se je odnosi na tvoj horoskop:), hvala tebi:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav svima.
Interesuje me astrologija od mladih dana a nedavno sam pocela i da iscitavam razne strane sajtove, blogove na ovu temu, ne bi li sebi razjasnila vise neke stvari.
Imam nedoumicu.
Naime, nisam sigurna u vreme rodjenja
mama tvrdi da sam rodjena u 11:50, krstenica kaze tacno u podne:) gledala sam uporedo natalne karte i za jedno i za drugo vreme ali ne znam na sta bih tacno morala da obratim paznju pa da odgonentnem ko je tu u pravu, mama ili bolnica
moze li pomoc, ili neka smernica za pocetak.
Hvala unapred!
Interesuje me astrologija od mladih dana a nedavno sam pocela i da iscitavam razne strane sajtove, blogove na ovu temu, ne bi li sebi razjasnila vise neke stvari.
Imam nedoumicu.
Naime, nisam sigurna u vreme rodjenja
Hvala unapred!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Pozdrav draga i dobro došla. Tebi je potrebna takozvana rektifikacija horoskopa ili utvrđivanje tačnog vremena dobijanja planetarne rezonancije. Obično ni vreme u izvodu nije tačno jer je zaokruženo na pet minuta. Iznenadićeš se: neke bebe dobiju rezonanciju pre sečenja pupčane vrpce, uglavnom to bude u to vreme, a neke bebe, poput mene i do 3 minuta kasnije, ako ne prodišu odmah. Stoga ti je potrebno sledeće: 9. bitnih događaja u životu koje si već preživela koje ćeš pratiti kroz najmanje 3 prediktivne tehnike, najmanje 3 najbliža krvna srodnika i njihove tačne horoskope, i tvoja oba kako bi mogla štelovati. Tehnika nije ni malo laka, ali recimo da pratiš orbise od ASC DESC do prvih planeta i od MC IC do prvih planeta. Ili još bolje: stavi obe karte, obriši datume, ali ih stavi na jednu sliku molim te, pa ću ti ja objasniti direktnosandi piše: ↑28 Jan 2021, 10:55Pozdrav svima.
Imam nedoumicu.
Naime, nisam sigurna u vreme rodjenjamama tvrdi da sam rodjena u 11:50, krstenica kaze tacno u podne:) gledala sam uporedo natalne karte i za jedno i za drugo vreme ali ne znam na sta bih tacno morala da obratim paznju pa da odgonentnem ko je tu u pravu, mama ili bolnica
moze li pomoc, ili neka smernica za pocetak.
Hvala unapred!
Kod mene su Pluton i Uran u 9 kucii, znak Djevica. Da li to znaci da moram provjertiti kuce sa znakovima Skorpije, Ovna, Vodolije i Jarca?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ne razumem. Zar nismo pričale o Davisonu? Ili pričaš o rektifikaciji?
Andjela, moj greska jer nisam obrazlozila, aludirala sam na zivot u inostranstvu, dvije decenije sam zivjela vani, pa sam postavila pitanje, kako se analiziraju planete, vladari vise od jednog znaka, Uran za Vodoliju i Jarac, a za Pluton sam pobrkala sa Marsom. HvalaAndjela Kostic piše: ↑31 Jan 2021, 18:56ne razumem. Zar nismo pričale o Davisonu? Ili pričaš o rektifikaciji?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Hvala mnogo na lepoj dobrodosliciAndjela Kostic piše: ↑28 Jan 2021, 20:57Pozdrav draga i dobro došla. Tebi je potrebna takozvana rektifikacija horoskopa ili utvrđivanje tačnog vremena dobijanja planetarne rezonancije. Obično ni vreme u izvodu nije tačno jer je zaokruženo na pet minuta. Iznenadićeš se: neke bebe dobiju rezonanciju pre sečenja pupčane vrpce, uglavnom to bude u to vreme, a neke bebe, poput mene i do 3 minuta kasnije, ako ne prodišu odmah. Stoga ti je potrebno sledeće: 9. bitnih događaja u životu koje si već preživela koje ćeš pratiti kroz najmanje 3 prediktivne tehnike, najmanje 3 najbliža krvna srodnika i njihove tačne horoskope, i tvoja oba kako bi mogla štelovati. Tehnika nije ni malo laka, ali recimo da pratiš orbise od ASC DESC do prvih planeta i od MC IC do prvih planeta. Ili još bolje: stavi obe karte, obriši datume, ali ih stavi na jednu sliku molim te, pa ću ti ja objasniti direktno
Svakako, volela bih da pokusam.
Za pocetak evo uporedne slike

Moj zivot jeste obelezen nekim dogadjajima, ali upravo to i jeste bio motiv, zanima me da li je i u kojoj meri zapravo moguce da eto, tih 10ak min bude vidljivo kroz natal i u kojoj meri.
Hvala jos jednom
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja, ako je u tvom slučaju ovo razlika u horoskopima ja ti odmah kažem da u tumačenju nema skoro nikakve razlike. Ali hajde da probamo:
1. da li je u tvojoj porodici ili kući življenja oko tvoje nulte do tvoje treće godine bilo nekakvih selidbi ili bar mogućnosti za život u inostranstvu? Ili je neka tajna porodična izašla na videlo? ili se baki nešto desilo? (Neptun - tajna baka daleko inostranstvo je ili pri vrhu IC ili iza IC što će nam dati od starta polaznu tačku.
2. koja ti je godina u životu bila bitnija: trinaesta, četrnaesta ili petnaesta?(godina lične unutrašnje promene vidi se po Ascendentu direkcije. Presek će pokazati tačno gde je Ascendent po broju stepenova od novog znaka u prvoj kući a u odnosu na odgovor
3. u svojoj kući ili gradu rođenja doživela si neki izuzetno lep događaj u periodu svoje: desete, jedanaeste ili dvanaeste godine? Ili je majka postala popularna na neki način po nečemu? (Mesec je toliko odaljen od MCa a Mesec su lepe emocije, majka, porodica, kuća i slučno. )
4. prvi put javno si nastupala (recitovala, pevala nešto i sl) u svojoj: trećoj, četvrtoj ili petoj ili šestoj godini života? (Sunce i Zenit:))
1. da li je u tvojoj porodici ili kući življenja oko tvoje nulte do tvoje treće godine bilo nekakvih selidbi ili bar mogućnosti za život u inostranstvu? Ili je neka tajna porodična izašla na videlo? ili se baki nešto desilo? (Neptun - tajna baka daleko inostranstvo je ili pri vrhu IC ili iza IC što će nam dati od starta polaznu tačku.
2. koja ti je godina u životu bila bitnija: trinaesta, četrnaesta ili petnaesta?(godina lične unutrašnje promene vidi se po Ascendentu direkcije. Presek će pokazati tačno gde je Ascendent po broju stepenova od novog znaka u prvoj kući a u odnosu na odgovor
3. u svojoj kući ili gradu rođenja doživela si neki izuzetno lep događaj u periodu svoje: desete, jedanaeste ili dvanaeste godine? Ili je majka postala popularna na neki način po nečemu? (Mesec je toliko odaljen od MCa a Mesec su lepe emocije, majka, porodica, kuća i slučno. )
4. prvi put javno si nastupala (recitovala, pevala nešto i sl) u svojoj: trećoj, četvrtoj ili petoj ili šestoj godini života? (Sunce i Zenit:))
Jeste, ovo je razlika u tih 10 min po vremenima.
1. Nikada nije postojala mogucnost zivota u inostranstvu, porodicne tajne ako ih je bilo ja ne znam,a baka je jedna umrla pre par godina, docekala je duboku starost a druga je umrla dok sam bila tinejdzerka.
2. ovde bih rekla 15 godina jer sam tada upisala srednju skolu.
3. U 11. godini sam dozivela izuzetnu traumu, zbog toga sam se i bacila na proucvanje natalne karte, zelela sam da vidim da li je to prosto bilo na neki nacin predodredjeno da se desi.
4. Ovoga se, ponovo, ne secam
rekla bih da nisam. Moguce da je 6 godina u pitanju, ako se racuna period predskolskog obrazovanja pa je tu bio mozda javni nastup u vrticu, ali dalje od toga ne.
Hvala mnogo mnogo na ovako detaljnoj analizi <3
1. Nikada nije postojala mogucnost zivota u inostranstvu, porodicne tajne ako ih je bilo ja ne znam,a baka je jedna umrla pre par godina, docekala je duboku starost a druga je umrla dok sam bila tinejdzerka.
2. ovde bih rekla 15 godina jer sam tada upisala srednju skolu.
3. U 11. godini sam dozivela izuzetnu traumu, zbog toga sam se i bacila na proucvanje natalne karte, zelela sam da vidim da li je to prosto bilo na neki nacin predodredjeno da se desi.
4. Ovoga se, ponovo, ne secam
Hvala mnogo mnogo na ovako detaljnoj analizi <3