Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Nema veze, odlično si pitala bez obzira što se je odnosi na tvoj horoskop:), hvala tebi:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
sandi

Poruka od sandi »

Pozdrav svima.
Interesuje me astrologija od mladih dana a nedavno sam pocela i da iscitavam razne strane sajtove, blogove na ovu temu, ne bi li sebi razjasnila vise neke stvari.
Imam nedoumicu.
Naime, nisam sigurna u vreme rodjenja :) mama tvrdi da sam rodjena u 11:50, krstenica kaze tacno u podne:) gledala sam uporedo natalne karte i za jedno i za drugo vreme ali ne znam na sta bih tacno morala da obratim paznju pa da odgonentnem ko je tu u pravu, mama ili bolnica :) moze li pomoc, ili neka smernica za pocetak.
Hvala unapred!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

sandi piše:
28 Jan 2021, 10:55
Pozdrav svima.
Interesuje me astrologija od mladih dana a nedavno sam pocela i da iscitavam razne strane sajtove, blogove na ovu temu, ne bi li sebi razjasnila vise neke stvari.
Imam nedoumicu.
Naime, nisam sigurna u vreme rodjenja :) mama tvrdi da sam rodjena u 11:50, krstenica kaze tacno u podne:) gledala sam uporedo natalne karte i za jedno i za drugo vreme ali ne znam na sta bih tacno morala da obratim paznju pa da odgonentnem ko je tu u pravu, mama ili bolnica :) moze li pomoc, ili neka smernica za pocetak.
Hvala unapred!
Pozdrav draga i dobro došla. Tebi je potrebna takozvana rektifikacija horoskopa ili utvrđivanje tačnog vremena dobijanja planetarne rezonancije. Obično ni vreme u izvodu nije tačno jer je zaokruženo na pet minuta. Iznenadićeš se: neke bebe dobiju rezonanciju pre sečenja pupčane vrpce, uglavnom to bude u to vreme, a neke bebe, poput mene i do 3 minuta kasnije, ako ne prodišu odmah. Stoga ti je potrebno sledeće: 9. bitnih događaja u životu koje si već preživela koje ćeš pratiti kroz najmanje 3 prediktivne tehnike, najmanje 3 najbliža krvna srodnika i njihove tačne horoskope, i tvoja oba kako bi mogla štelovati. Tehnika nije ni malo laka, ali recimo da pratiš orbise od ASC DESC do prvih planeta i od MC IC do prvih planeta. Ili još bolje: stavi obe karte, obriši datume, ali ih stavi na jednu sliku molim te, pa ću ti ja objasniti direktno
Labella

Poruka od Labella »

Kod mene su Pluton i Uran u 9 kucii, znak Djevica. Da li to znaci da moram provjertiti kuce sa znakovima Skorpije, Ovna, Vodolije i Jarca?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
30 Jan 2021, 11:04
Kod mene su Pluton i Uran u 9 kucii, znak Djevica. Da li to znaci da moram provjertiti kuce sa znakovima Skorpije, Ovna, Vodolije i Jarca?
ne razumem. Zar nismo pričale o Davisonu? Ili pričaš o rektifikaciji?
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
31 Jan 2021, 18:56
Labella piše:
30 Jan 2021, 11:04
ne razumem. Zar nismo pričale o Davisonu? Ili pričaš o rektifikaciji?
Andjela, moj greska jer nisam obrazlozila, aludirala sam na zivot u inostranstvu, dvije decenije sam zivjela vani, pa sam postavila pitanje, kako se analiziraju planete, vladari vise od jednog znaka, Uran za Vodoliju i Jarac, a za Pluton sam pobrkala sa Marsom. Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ok:)
sandi

Poruka od sandi »

Andjela Kostic piše:
28 Jan 2021, 20:57
Pozdrav draga i dobro došla. Tebi je potrebna takozvana rektifikacija horoskopa ili utvrđivanje tačnog vremena dobijanja planetarne rezonancije. Obično ni vreme u izvodu nije tačno jer je zaokruženo na pet minuta. Iznenadićeš se: neke bebe dobiju rezonanciju pre sečenja pupčane vrpce, uglavnom to bude u to vreme, a neke bebe, poput mene i do 3 minuta kasnije, ako ne prodišu odmah. Stoga ti je potrebno sledeće: 9. bitnih događaja u životu koje si već preživela koje ćeš pratiti kroz najmanje 3 prediktivne tehnike, najmanje 3 najbliža krvna srodnika i njihove tačne horoskope, i tvoja oba kako bi mogla štelovati. Tehnika nije ni malo laka, ali recimo da pratiš orbise od ASC DESC do prvih planeta i od MC IC do prvih planeta. Ili još bolje: stavi obe karte, obriši datume, ali ih stavi na jednu sliku molim te, pa ću ti ja objasniti direktno
Hvala mnogo na lepoj dobrodoslici :) i na ovako detaljnom objasnjenju. Bojim se samo da je to ipak prevelik zalogaj za mene, pocetnicu :D
Svakako, volela bih da pokusam.

Za pocetak evo uporedne slike
Slika
Moj zivot jeste obelezen nekim dogadjajima, ali upravo to i jeste bio motiv, zanima me da li je i u kojoj meri zapravo moguce da eto, tih 10ak min bude vidljivo kroz natal i u kojoj meri.
Hvala jos jednom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga moja, ako je u tvom slučaju ovo razlika u horoskopima ja ti odmah kažem da u tumačenju nema skoro nikakve razlike. Ali hajde da probamo:
1. da li je u tvojoj porodici ili kući življenja oko tvoje nulte do tvoje treće godine bilo nekakvih selidbi ili bar mogućnosti za život u inostranstvu? Ili je neka tajna porodična izašla na videlo? ili se baki nešto desilo? (Neptun - tajna baka daleko inostranstvo je ili pri vrhu IC ili iza IC što će nam dati od starta polaznu tačku.
2. koja ti je godina u životu bila bitnija: trinaesta, četrnaesta ili petnaesta?(godina lične unutrašnje promene vidi se po Ascendentu direkcije. Presek će pokazati tačno gde je Ascendent po broju stepenova od novog znaka u prvoj kući a u odnosu na odgovor
3. u svojoj kući ili gradu rođenja doživela si neki izuzetno lep događaj u periodu svoje: desete, jedanaeste ili dvanaeste godine? Ili je majka postala popularna na neki način po nečemu? (Mesec je toliko odaljen od MCa a Mesec su lepe emocije, majka, porodica, kuća i slučno. )
4. prvi put javno si nastupala (recitovala, pevala nešto i sl) u svojoj: trećoj, četvrtoj ili petoj ili šestoj godini života? (Sunce i Zenit:))
sandi

Poruka od sandi »

Jeste, ovo je razlika u tih 10 min po vremenima.

1. Nikada nije postojala mogucnost zivota u inostranstvu, porodicne tajne ako ih je bilo ja ne znam,a baka je jedna umrla pre par godina, docekala je duboku starost a druga je umrla dok sam bila tinejdzerka.
2. ovde bih rekla 15 godina jer sam tada upisala srednju skolu.
3. U 11. godini sam dozivela izuzetnu traumu, zbog toga sam se i bacila na proucvanje natalne karte, zelela sam da vidim da li je to prosto bilo na neki nacin predodredjeno da se desi.
4. Ovoga se, ponovo, ne secam :D rekla bih da nisam. Moguce da je 6 godina u pitanju, ako se racuna period predskolskog obrazovanja pa je tu bio mozda javni nastup u vrticu, ali dalje od toga ne.

Hvala mnogo mnogo na ovako detaljnoj analizi <3
Pošalji Odgovor