Posao

astrologija i sa njom povezane teme
noirwitch

Re: Posao

Poruka od noirwitch »

https://ibb.co/7xwWkM0m

Zanima me krajnji ishod jučerašnjeg “poslovnog” razgovora. Kako da izvucem maksimum od ponude i da li ce ishod pozitivan u smislu dobijanja posla? Ili li ce “privatna” strana prevagnuti poslovnu obzirom da se hemija nozem sekla :?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

noirwitch piše:
25 Jul 2026, 21:25
https://ibb.co/7xwWkM0m

Zanima me krajnji ishod jučerašnjeg “poslovnog” razgovora. Kako da izvucem maksimum od ponude i da li ce ishod pozitivan u smislu dobijanja posla? Ili li ce “privatna” strana prevagnuti poslovnu obzirom da se hemija nozem sekla :?
norwitchW2JAAAACAAC15.JPG
norwitchW2JAAAACAAC15.JPG (109.09 KiB) Pregledano 322 puta
ne vidim slike, preklopljene planete takođe. Za tumačnje diurnala prvo je potrebno pogledati ostale prediktivne tehnike pa tek onda dati neki zaključak. Jedino što se može videti je da je u toku jučerašnjeg dana Mesec imao vrlo "nezgodan" prelaz preko Južnog čvora i Marsa što je signal da se trebate čuvati u tom odnosu, bilo da se radi o poslovnom ili privatnom. to je osoba iz "prehtodnog života" ali koja ne dolazi sa dobrim namerama u Vaš. Međutim, ovo se mora potvrditi sa njegovim horoskopom, prirodom odnosa kao i samim godišnjim horoskopom, ovako je totalno nedovoljno
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mia538

Poruka od Mia538 »

Postovana,

Da li cu potpisati ugovor (na 3 god.) sa jednom europskom firmom na koji sam aplicirala i moze li se uopce identificirati hoce li se to ispostaviti kao dobro za mene na kraju? To bi bio moj drugi, dodatni posao (sluzbenik za komunikaciju) koji bi mi mogao popraviti finansije. Inace, sve sto radim je na odredjeno pa razmisljam i o stvaranju sopstvenog posla kad vec ne mogu da nadjem nista dugorocno. 12.11.1992., 15:10, Tuzla, BiH
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mia538 piše:
15 Avg 2026, 14:00
Postovana,

Da li cu potpisati ugovor (na 3 god.) sa jednom europskom firmom na koji sam aplicirala i moze li se uopce identificirati hoce li se to ispostaviti kao dobro za mene na kraju? To bi bio moj drugi, dodatni posao (sluzbenik za komunikaciju) koji bi mi mogao popraviti finansije. Inace, sve sto radim je na odredjeno pa razmisljam i o stvaranju sopstvenog posla kad vec ne mogu da nadjem nista dugorocno. 12.11.1992., 15:10, Tuzla, BiH
Mia538W2JAAAACAAC6.JPG
Mia538W2JAAAACAAC6.JPG (110.73 KiB) Pregledano 40 puta
Draga Mia538,
astrologija nije sredstvo proricanja sudbine te niko ne zapravo ne zna hoćete li ili ne potpisati ugovor na kraju. Da to može, astrolozi bi bili milijarderi. Dakle, kako će se razvijati konkretni događaji zavisi od nivoa slobodne volje (recimo toga koji odlučuje sestra u zadnjem momentu zamoli za neku treću osobu...i sl), dakle koje sve tehničke mogućnosti proizvedene nivoom slobodne volje postoje, astrologija ne može videti. Međutim može reći kakav je period za posao. U Vašem je slučaju manja verovatnoća u trenutnom periodu ali nije nemoguće, mada je situacija bila za dobitke od posla u periodu početka 2026. godine. Sve dok se ne osmelite i odete u inostranstvo imaćete veće tendencije za privremene poslove. Ali ne da živite u inostranstvu nego da probate na neko kraće vreme. Mislim da bi to za vas bilo rešenje. Ipak, konstatacije sam dala samo iz solarnog povratka i to na pogled, a trebalo bi uraditi detaljan makar natalni horoskop. Pozdrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pošalji Odgovor