Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Dragana

Re: Ljubav

Poruka od Dragana »

Andjela Kostic piše:
07 Feb 2021, 09:07
Wooow, kakvo postavljanje slike :) bravo :)
Što se posla tiče, moraćeš puno da se potrudiš. Prva trećina karijere izuzetno odgovoran posao ali sa ili teškim nadređenim koji uzima tvoje rezultate, ili nemogućnost da pokažeš kolliko zaista radiš i vrediš. OVde ti je potrebna nova poslovna taktika ako planiraš uspeti, a uspeh je moguć ali će zavisiti od toga kako ćeš proći sredinu karijere koja nije nabolje postavljena. Naime, u sredini karijere imaš oko sebe loše i nepredvidljive ljude koji će gledati kako da te preskoče čime ćeš svakako biti i emotivno povređena. Ovde je svašta moguće, poslovna strana je kao drvo sa granama, ali neće biti jednostavno na žalost :(
Što se tiče ljubavi, treća bitna veza u životu mogla bi biti prava. Biraš partnere koji te neopisivo fizički privlače te se to svodi na veze koje nemaju duži rok. Takođe, mogućnost tajne veze sa osobom koja je sa kraćeg putovanja ili živi negde van grada u kojem ti živiš postoji.
Drago mi je da se vidi karta, nisam bila sigurna da li ce se moci otvoriti.
Hvala ti mnogo na odgovoru, stvarno jeste tako sto se posla tice, stalno neke prepreke i ogranicenja.. a i situacija u ljubavi vrlo slicna :D
Ena
Mesto: Novi Sad

Poruka od Ena »

Cao,ja ucim astrologiju sama pa sam htela da mi neko prokomentarise da li dobro gledam,ovo je moj natal sa solarom za ovu godinu,nemam momka ali vidim novog partnera i trudnoca isto,hvala ako moze strucnije objasnjenje☺️❤️
Prilozi
20A0419D-0C6B-4C03-B86C-A6C561844EE1.jpeg
20A0419D-0C6B-4C03-B86C-A6C561844EE1.jpeg (71.3 KiB) Pregledano 1473 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga moja,
solarni povratak je samo jedna, prva metoda sagledavanja godišnjih kretanja. Lepo je sto si ga ubacila u natal, ali to puno ne znači bez dodatnih prediktivnih tehnika. Solarni se uvek gleda uz natal, priča se uklapa. Pored toga, ja nikada ne stavljam jedan u drugi jer je lakše uočiti konjunkcije ali samo toliko, nekada se gubi značenje samog natala u sitnicama solara.
dakle da bih ti bilo šta rekla a da to bude bar malo pouzdano potrebno mi je da imam tvoje podatke i gde si provela zadnji rođendan, ili na koji si otvorila taj.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ena

Poruka od Ena »

Hvala na odgovoru, rodjena sam 04.12.1993 u 18:55 u Novom sadu, za rodjendan sam bila u Novom Sadu a zivim u Nemackoj,i sad sam ovde znog korone sam ostala,bas zanimljivo kako gledate,ja sam ovako gledala ali probacu i druge tehnike
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hajde da probamo sve zajedno:
EnaW2JAAAACAAC5.JPG
EnaW2JAAAACAAC5.JPG (100.79 KiB) Pregledano 1460 puta
Ti si rođena u znaku Strelca u konjunkciji Sunca i Marsa u petoj kući. Jako blizu je i Severni mesečev čvor što je život okrenut na novine naročito vezano za lepe poslove, poslove sa decom kao i u inostranstvu. Doduše, polje inostranstva ti ne stoji naročito jer Jupiter i Neptun koji su vladari ovog devetog polja stoje izazovno. Ti ideš u inostranstvo zbog posla ili rada tamo ali ni tamo nije isplativo za tebe, i trebaš gledati da ideš samo ako je zabava ili rad sa zabavnim, predškolskim i školskim aktivnostima dece u pitanju a ovo vidim iz simbolike Sunca. Tvoj Ascendent je u znaku Raka, pa si vezana za porodicu ali i samostalna jer je Mesec u Lavu u drugoj kući i željna napretka i sticanja lične imovine. Dakle tvoj Mesec ne govori o trudnoći već o majci koja je bila bitna u životu ma kako se ponekad sa njom nisi slagala jer te je dosta kritikovala (Mesec opozicija Saturn) ili je imala sopstvene zdravstvene probleme (Mesec kvadrat Pluton). Ipak si ti dete ljubavi (Sunce triogn Mesec) i sama po sebi normalno je da težiš porodici.
Prvo što gledamo kod solara jeste pozicija Sunca normalno. Sunce se nalazi u zatvorenoj 12.kući solara i govori o transformativnoj godini. Dobro je sa Marsom (ima trigon) što bi moglo dati razvoj ljubavi u periodu jeseni 2021 ili već početkom proleća 2021.(ovo vidim iz pozicija Marsa i Sunca). Međutim, Sunce je i u kvadratu sa Neptunom iz druge kuće pa ma kako malo delovao ovaj aspekt može doneti probleme sa novcem u periodu jeseni 2021 (Neptun u 2).
Slika solarnog Meseca na natalnom Ascendentu slika je moguće selidbe sa željom da bude bolje, ali godina sa Mesecom u Raku u solaru daje preterano osetljivu Dušu, potrebu za samosažaljenjem naročito kada je Mesec aflikovan u solaru kao tvoj. Dakle, biće ti teško sa poslom ili na poslu a selidba definitivno može biti jedna od pozornica zbivanja. 29.stepen Strelca na Asc govori o zadnjoj godini nekakve cimačine koju si imala poslednjih perioda. 29 je uvek kritičan stepen pa je ovo verovatno vezano za kraj nekog dužeg perioda života. Mogućnost emotivnih teškoća od leta pa na jesen zimi 2021 na 2022 biće ti bolje. To se vidi iz pozicije Jupitera Saturna i Plutona koji napadaju Mesec u sedam iz jedan. To znači da ćeš biti preosetljiva prema ljudima i u polju javnosti. Ti si dobra i blaga osoba u javnosti ali teških misli i konstantnih briga (Merkur Kvadrat Saturn i to zahvaćene kuće 5 i 8) oko ljubavi, oko stvaranja stabilne partnerske priče. Iskuliraj, doći će i tvoje vreme a to definitivno nije ova godina. Ova je godina pred zimu 2021 na 2022 dobra za sticanje što daje masa planeta na istoj poziciji vezano za poslovne kuće. To je ono što se vidi iz solara. Vidi se još mnogo toga ali trebala bih sitnu knjigu napisati. Fora je samo da vidiš kako se tumači. Dakle, osnovna signifikacija i priča planete u natalu se prenosi na solar. Da bi bila trudnoća mora kod tebe nešto da odradi Uran ili Saturn i plus Mars (vladar 5 i vladari 8 - trunoća)
Ena

Poruka od Ena »

Moze🙂
Ena

Poruka od Ena »

4DFF2AAA-934C-4BEE-8661-BF5D1D560B76.jpeg
4DFF2AAA-934C-4BEE-8661-BF5D1D560B76.jpeg (72.82 KiB) Pregledano 1509 puta
Moj natalni,sve planete su mi u osmoj sto me malo i plasi,hehe😄
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

A kako si videla sve planete u 8? imaš samo Saturna u 8...
Maasa planeta i Severni čvor ti je u 5:)
to je najbolja kuća horoskopa! daje rad sa stvarima koje voliš, okrenutost na stvari koje su zabavnog karaktera, ti si vesela sem kad sama sebe ne namračiš...
Ena

Poruka od Ena »

Bas je dobro ovo,posebno za inostranstvo i selidbu,bas trazim stan i smestaj tamo a i posao nema ide mi lose zadnje dve godine tamo.Takodje sam htela da pitam za tamo skola i neki kurs lepote u vidu drzavne pomoci da li mogu da ocekujem, mama mi jeste jaka licnost i bilo je dosta kritikivanja od nje i ja bih bih kao ona naravno da imam porodicu ali daleko od srbije ne vraca mi se ovde a ni tamo mi nije nesto bajno😆😏 Pa mislim sad tranzit sve su mi tu planete🤣 a jeste sama sebe mracim mnogo i postanem depresivna i sad sam isto negativna sto sedim ovde i ne mogu da odem tamo😥
Ena

Poruka od Ena »

Saturn i Jupiter mi idu u 8 polje sto je polje novca od drugih,pa sam tu povezala ovo sto ja hocu drzavnu pomoc za skolu i kurs,skola za make up artist npr,e sad kakve apekte prave na druge planete mi je malo teze...
Pošalji Odgovor