Mene zanima ako bi mogla da mi vidis tzv sudjenog
14.01.1987
8:58 Zajecar Srbija
Draga Aleksandra94,Aleksandra94 piše: ↑27 Jul 2020, 11:27Na prethodnom forumu si mi odgovorila za tadasnju vezu
Ja cu postaviti pitanja pa kad mozes i ako mozes odgovori.
Hocu li uskoro uci u vezu? Nesto vise od godinu dana sam slobodna.
Hocu li ostati na posao?
Istice mi ugovor 31og avgusta. Radim od maja prosle godine pod pp ugovor.
Hvala![]()
Draga moja Milice,Militsa piše: ↑27 Jul 2020, 11:40Evo mozda moze malo da pomognu i njegovi podaci...25.01.1982. u 3h ujutru, Atina...a moje podatke imateKada cemo se videti(zbog cele situacije)? Da li cemo poceti da živimo zajedno i da li cemo se uzeti? Nadam se da nisam postavila previse pitanja.
Hvala unapred na odgovoru.
Draga moja, dobro došla!Perunika piše: ↑27 Jul 2020, 11:46Zdravo,malopre mi je jedna devojka rekla za ovaj forum i zelim da se ubacimpocela sam da ucim aatro pa posto se kroz primere najbolje uci,ubacivacu se sa nekim svojim misljenjem ako je to ok
Mene zanima ako bi mogla da mi vidis tzv sudjenogmoji podaci
14.01.1987
8:58 Zajecar Srbija
Draga moja Goco
hvala tebi. dugovala sam ti taj odgovorNATASA piše: ↑27 Jul 2020, 13:36Hvala ti puno.Ti si jedno velikooooooo srce.Mnogo toga si mi slozila .Na meni je da iscackam ko je zapravo ta"svalercina " sa ovako teskim planetama oko sunca i meseca jer meni to nije mirisalo nikada na supljoglavo jurenje za suknjama vec da ima tu neceg mnogooo dubljeg.Hvala ti divna si![]()