Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Ivana2712

Re: Posao

Poruka od Ivana2712 »

Draga Andjela,
ja i ne trazim samo posao u struci.Sto se mene tice razni poslovi dolaze u obzir.Konkurisem bilo gde,na razna radna mesta koja nemaju veze sa mojom strukom ali i tu gde konkurisem,posaljem CV niko me ne zove na ragovor za posao.
I za posao u prodavnici,pekari,trafici, butiku treba veza.Takvo je vreme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Kasnije, na tvom primeru pišem detaljno kalo se sagledavaju poslovne mogućnosti. Gde si provela zadnji rođendan?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

U Odzacima.To mi je i mesto rodjenja i tu i zivim 8 godina
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana2712W2JAAAACAAC2.JPG
Ivana2712W2JAAAACAAC2.JPG (139.14 KiB) Pregledano 1383 puta
Prvo gledamo osnovne predispozicije za posao. Ovo radimo sagledavajući drugu, šestu pa desetu kuću. Druga kuća je generalna mogućnost sticanja lične imovine, šesta kuća je odnos prema kolegama i sa zaposlenima tamo gde osoba radi, a deseta kuća vodi se kao uspon i vrhunac života.
U ovom slučaju druga kuća počinje u horoskopskom znaku Jarca a nastavlja se u horoskopski znak Vodolije što je samo po sebi vrlo nestabilno, ali što je još bitnije, ovde se nalazi i Merkur (promenljiva planeta naročito ako je aflikovana pa nosi lošu komunikaciju sa planetama sa kojim je u napetom aspektu). U ovom slučaju Merkur ima aspekte kvadrata sa Zenitom, sa Mesecom i sa Marsom u desetoj natalnoj kući i ovde se jasno vidi da osoba stupa naročito u početku i u vrhuncu karijere sa nezgodnim ljudima u kontakt, sa kojima se konstantno vodi neka borba. Odmah se gleda kakva je osoba u stvari, da li su drugi ti koji je ugrožavaju ili ona sama sebe ugrožava gledajući položaj Sunca, Meseca i Ascendenta prvenstveno. Ovde je Asc Strelac, osoba je otvorena, mladog duša, verovatno dobroćudna i optimistična (Jupiter je u 1. i to odlično pozicioniran u znaku i po aspektima, samo što stoji na 24. stepenu što je pandam dvanaeste kuće pa će joj se neverovatno dobre stvari dešavati kasnije u životu i onda kada se bude definitivno povezala sa inostranstvom (Jupiter, pa Strelac)...Mesec u 10 u Vagi...e to je druga priča. Ne samo da ona ima neke svojevrsne poglede na društvo ili svet nego i uvek naleće na neku šeficu kučku koja joj ne da da napreduje ili je stalno trpa u te konflikte. Elem, prva trećina karijere je bio posao preko prijateljskih veza, dosta statičan ali ozbiljan da bi se nastavila priča neizvesnosti i nestabilnosti. U sredini karijere (šesta kuća) ona radi posao koji voli (Venera ali u Škorpionu) sa nekakvim istraživačkim radom (dvanaesta kuća koja ovde nije loše pozicionirana). Dakle Ivana, u startu:
1. juri istraživačke poslove, one koji traže tako nešto, analize i slično jer ćeš se tu najlakše pronaći jer ti je sada sredina karijere. Stvari i ovde postaju promenljive jer se opet meša dvoje ljudi najmanje koji tu rade stvari drugačije od onih kako bi trebalo a Ivana je borac za pravdu i striktno ne popušta. Dakle:
2. ako vidiš da je neko idiot, nemoj produbljivati još veći jaz sa njime. Gledaj kako da se dodvoriš, svejedno koliko vrediš a vrediš, da nađeš zajednički jezik, jer ovo je krug slabijih osoba od tebe.
Uspon i vrhunac života fascinantan. Gledamo vrh Zenita, dakle Vaga, njome vlada Venera iz 12. Dakle, ona će se vratiti opet da radi sličan posao kao pri početku sredine karijere, ali će tada umeti da tajne neprijatelje napravi u prijatelje i time postići bolje rezultate. Popularnost će joj uzeti i to se vidi iz pozicije Meseca u Vagi pa je sledeće savetujemo:
3. NIKAD ne piši naučne radove ili bilo šta radi da se podvede pod nečije drugo ime ako uđeš u tu problematiku.
Nekoliko godina pred kraj karijere kreće da deluje Mars. Vidite Mars? Teraju je ambiciozniji, lošiji ljudi od nje, mlađi...
4. usavršavaj se toliko u poslu da si nezamenjiva kakav god da je posao
Ovo je bilo od opšteg opšte. Jasno nam je da je ona ok, ali i to da je slika posla jako promenljiva.
Ako dalje pogledamo solarni povratak vidimo da je godina promena (solarni Asc ide kroz 12.kuću što ukazuje na neke promene a naročito što je jako blizu natalnog Urana. Ove promene međutim neće biti jednostavne i zahtevaće kontakte sa inostranstvom ili konkurisanje za inostrane korporacije. Solar međutim pokazuje bolje okolnosti počektom godine za zapošljenje nego kasnije (Pluton trigon Mesec, Mesec u 6. Pluton u 2. ) pa ovde konstatujemo da će period početka dakle već kraja zime i proleća moći biti dobar za dobijanje posla vezanog za istraživački rad i neku stariju prijateljicu. Međutim, odmah nakon perioda proleća usled dejstva Venere aflikovane, dolazi se do zaključka da bi posao mogao biti kratak, pogođen na tri meseca ili nedovoljno plaćen...(Venera kvadrat Neptun, mnogo obećanja malo para...)Međutim ona promene može očekivati i tokom cele 2022. godine jer će tranzitni Saturn uz pomoć Jupitera u startu biti kroz njenu drugu kuću, pa je ovo mogućnost naglog sticanja ili u prevodu dobijanja posla. Najveća je šansa dok je još Jupiter u 2., dakle do sredine aprila 2021. prema efemeridama.
Neću da pratim direkciju i sekundarnu progresiju niti harmonike i slično jer nam dodatne tehnike daju dodatne uvide, a njeno je pitanje bilo kada ima najviše šansi za zaposlenje.
Molim vas pišite mi sledeće: da li se karta koju sam postavila vidi?
Da li imate neka podpitanja ili sugestije vezane za ovu analizu
Ivana2712, tebi želim svaku sreću
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Draga Andjela hvala ti puno na detaljnijoj analizi moje natalne karte vezane za posao.Nadam se da ce uskoro biti nesto od posla i da cu poceti negde da radim.Vec mi je puno 2 god.kako ne radim.Nastavicu i dalje da trazim i konkurisem.Hvala ti jos jednom puno draga Andjela😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

imala bih da pišem jedno 15tak strana. OVo je najopštije :)
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Draga Andjela,
Tek sada vidim ostatak tumacenja moje karte tj.tumacenje solarnog horoskopa.Karte koje ste postavili se vide i natalna i solarna.Hvala Vam puno na tako detaljnom tumacenju.
Samo bih Vas pitala posto ste prvo napisali da mi je dobar period za posao kraj zime,pocetak proleca a da bi posle perioda proleca zbog aflikovane Venere taj posao mogao biti kratak na tri meseca ili nedovoljno placen.
Posle toga ste napisali da mi je najveca sansa dok je Jupiter u 2 polju do sredine aprila 2021.
Da li se taj period kada mi je najveca sansa(do sredine aprila zbog Jupitera u 2)odnosi na taj posao koji ce biti kratak na 3 ili par meseci? Ili je to nesto drugo i stabilnije?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana,
priču uvek uklapamo u postojeću. Dakle, najveća statističko matematička verovatnoća jeste period proleća ali će posao bili ili kratak ili nedovoljno plaćen. Ovo što sam napisala nije predugačko, to je najkraće moguće :)
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Hvala Vam puno.
Nadam se da ce biti bar nesto.I da je nedovoljno placen prihvaticu jer mi je bitno da radim.Nadam se da ce se stvari u nekom narednom periodu stabilizovati i da ce biti nesto bolje.Javicu povratnu informaciju na prolece
Sunshine

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela, da li u ovoj godini mogu ocekivati neki uspjeh na poslu, unapredjenje ili povisicu? U stalnom radnom odnosu sam
Moji podaci: 26.6.1990., 8:30h, Cetinje, Crna Gora
Pošalji Odgovor