Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

doradora piše:
02 Mar 2021, 20:23
Pozdrav, interesuje me gde cu upoznati buduceg muza, kako on izgleda, neke njegove osobine i da li ce brak opstati. 4.12.2002. 12h Valjevo
Draga, srećno ti punoletstvo :)
doradoraWRIGC5.JPG
doradoraWRIGC5.JPG (40.7 KiB) Pregledano 1438 puta
moram te ipak razočarati. Takve se stvari do takvih detalja ne vide sa sigurnošću iz horoskopa. Ipak, ja ću ti dati neke opšte opise. Ti imaš mogućnost za dva braka ili jednu bitnu vezu pa brak. Partner je opisan kao osoba tvojih godina, po malo proračunat pa je ovo statusan brak. Zato moraš voditi računa i birati partnere koji su jednake materijalne situacije kao i ti. Ipak, ovaj je partner racionalan i napredan. Sledeći bi mogao biti veliki emotivac ali i previše strastven, pa da se svađate...sve ovo uzmi vrrrrlo površno u obzir, jer bez detaljne analize ništa nije sigurno. Pritom, ovde postoji i mogućnost da odmah iz prve brak bude odličan, ali ti trebaš još mnogo naučiti i proći sama pre rešavanja stupanja u brak. Partnera ćeš verovatno upoznati preko posla
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

CatMaggi piše:
03 Mar 2021, 06:26
Pozdrav Andjela!
Zanima me sedmo polje sa Marsom,to mi nekako ne deluje obecavajuce....Znam da je ovo sirok pojam trudim se pomalo da istrazujem astrologiju ali sam jos uvek na pocetku,oprostite....
Rodj. 09.10.1988. 03:35 ujutro,Zr
Srdacan pozdrav!
CatMaggiWRIGC6.JPG
CatMaggiWRIGC6.JPG (40.31 KiB) Pregledano 1437 puta
Draga,
Ribama na vrhu sedme kuće vladaru Jupter iz devet (predispozicija za drugi brak) i Neptun sa kojim Jupiter nema dobar odnos. Ako vladari znaka koji drži neku kuću nemaju dobar odnos, tu se obavezno očekuju neki problemi.... Mars u sedmoj kući daje grubog, ponekad agresivnog partnera. Beži od muškaraca koji su agresivni u iskazivanju, psuju a glume neke face jer ćeš sa takvima imati problema. Oni po tebe nisu sigurni koliko god su menadžerski orijentisani ili vredni. Malo mogućnosti za prave veze, jer ti tačno znaš šta želiš a to što želiš obavezno je zauzeto ili je već nemoguće iz nekog drugog razloga ući u vezu...ipak tebi mogućnost za ljubav stoji kasnije u životu i ovde je potrebna detaljna analiza na žalost. Ovde se dosta toga sukobljava a ima i pozitivnih strana. Stoga ću ti reći samo da biraš partnere sa kojima imaš dobar odnos i za koje vidiš da ti pomažu iskreno
crnalepotica

Poruka od crnalepotica »

Zdravo, interesuje me gde cu upoznati svog buduceg muza, kakva je osoba, njegove godine, da li ce mi biti veran. U vezi sam vec dugo sa jednim deckom i zanima me da li je on taj. Moji podaci 1.10.2002. 19:00 Valjevo, njegovi 15.12.2002. 7:00 Valjevo. Pozdrav.
doradora

Poruka od doradora »

Andjela Kostic piše:
03 Mar 2021, 09:12
doradora piše:
02 Mar 2021, 20:23
Pozdrav, interesuje me gde cu upoznati buduceg muza, kako on izgleda, neke njegove osobine i da li ce brak opstati. 4.12.2002. 12h Valjevo
Draga, srećno ti punoletstvo :)
doradoraWRIGC5.JPG
moram te ipak razočarati. Takve se stvari do takvih detalja ne vide sa sigurnošću iz horoskopa. Ipak, ja ću ti dati neke opšte opise. Ti imaš mogućnost za dva braka ili jednu bitnu vezu pa brak. Partner je opisan kao osoba tvojih godina, po malo proračunat pa je ovo statusan brak. Zato moraš voditi računa i birati partnere koji su jednake materijalne situacije kao i ti. Ipak, ovaj je partner racionalan i napredan. Sledeći bi mogao biti veliki emotivac ali i previše strastven, pa da se svađate...sve ovo uzmi vrrrrlo površno u obzir, jer bez detaljne analize ništa nije sigurno. Pritom, ovde postoji i mogućnost da odmah iz prve brak bude odličan, ali ti trebaš još mnogo naučiti i proći sama pre rešavanja stupanja u brak. Partnera ćeš verovatno upoznati preko posla
Hvala puno! Mislim da ce pre biti duga veza pa brak, ja praviti dve svadbe ne mogu :D zanima me jos samo kojim poslom bio on mogao da se bavi?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poenta je da ne bude duga veza jer ćeš iz nje imati veću verovatnoću razvoda. Ne znam, jer odgovor na konkretnija pitanja traži ozbiljniju analizu
PetarPan

Poruka od PetarPan »

Postovanje Andjela,
Vidim da se muskarci ne oglasavaju cesto pa evo jednog :)
Mozete li mi reci kakvi su mi aspekti za ljubav i brak, da li sadasnja veza moze opstati?
31.1.1990., 20:30h, Skoplje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

crnalepotica piše:
03 Mar 2021, 09:44
Zdravo, interesuje me gde cu upoznati svog buduceg muza, kakva je osoba, njegove godine, da li ce mi biti veran. U vezi sam vec dugo sa jednim deckom i zanima me da li je on taj. Moji podaci 1.10.2002. 19:00 Valjevo, njegovi 15.12.2002. 7:00 Valjevo. Pozdrav.
crnalepoticaWRIGC4.JPG
crnalepoticaWRIGC4.JPG (41.9 KiB) Pregledano 1411 puta
Draga moja,
astrologija ne može nikada, sve i da sam radila konsultaciju uporednog, tvrditi sa sigurnošću je li neko ili nije budući muž. Da bi se izvršilo sagledavanje veze sa trenutnim partnerom neophodno je uraditi punu konsultaciju uporednog horoskopa i iz nje videti kakav je kvalitet veze i koliko će po statistici trajati. Ti imaš najveću verovatnoću da svog prvog bitnog izabranika upoznaš na nekom mestu gde će biti više ljudi (kafić na primer). rtPaner je opisan kao osoba mlađa, lepog lica ali ljubomoran. Mogućnost paralelnih veza u toku braka tebi (ne znači da ćeš prihvatiti ali tako stoji) ili da će muž to kriti od tebe. Muž će ti biti jako bitan u životu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

PetarPan piše:
03 Mar 2021, 20:35
Postovanje Andjela,
Vidim da se muskarci ne oglasavaju cesto pa evo jednog :)
Mozete li mi reci kakvi su mi aspekti za ljubav i brak, da li sadasnja veza moze opstati?
31.1.1990., 20:30h, Skoplje
PetarPanWRIGC5.JPG
PetarPanWRIGC5.JPG (39.31 KiB) Pregledano 1419 puta
Super što si se javio :)
na žalost ne mogu ti reći hoće li može li ili ne može sadašnja veza opstati jer niti imam njene podatke, niti sam radila tvoj godišnji a ni uporedni. Ali ti mogu reći da ti je vrlo zanimljivo polje ljubavi, u smislu nestabilno, iznenadno i konstantno dinamično i kritično. Prvi brak ili duga veza takođe kritična, čuvaj se brzih i vrednih žena, jer su takve obično svađalice. Moj ti je savet da se što kasnije ženiš...
MarinaLi
Mesto: Fiji
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Draga Andjela, jednom prilikom si mi napisala da cu se odlicno udati :D Pa bih postavila pitanje za ljubav, ako imas vremena da pogledas, kakav me to muz ocekuje :)

Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Marina Li
ovo je fantastično pitanje. Bitno, jer devojke koje prate forum i gledaju tumačenje, na osnovu tvog primera moći će svašta da vide. Idemo redom:
Kada gledamo mogućnost za brakove gledamo prvo sedmu kuću. Vrh sedme kuće počinje u znaku Lava ali na njegovom osmom stepenu znaka. Vladar Sunce nalazi se u devetoj kući ali je praktično na Zenitu što govori o davanju statusa od strane muža tebi lično. Kako je opisa muž? Muž je opisan kroz 28 stepen Škopriona gde se SUnce nalazi a u konjunkciji je sa drugim vladarem Plutonom, ali je ova konjukcija slaba usled prelaska Plutona u znak Strelca (što samo poboljšava stvari). Sunce dakle boravi na snažnom i veoma magnetičnom 28. stepenu Škorpiona, čime ukazuje na veliku moć ali i opasnosti i kriminal. Ovaj 28. stepen Škorpiona predstavlja jedan od stepenova opasnosti u Zodijaku. I kako sada ovo tumačiti?
Sunce ima isključivo pozitivne aspekte sa sporotranzitnim planetama, što je najbitnije Saturnom koji čini da ova veza opstaje u vremenu, do kraja života. A šta onda znači "opasni" stepen?
To znači dve mogućnosti:
1. zbog vladartva 7 u 9, muž će biti izuzetno moćan i da će se iza njegovog bogatstva nalaziti neki nelegalni poslovi (ako već otac nije takav) možda u liniji iza njega u porodici, iako se on lično bavi legalnim poslovima. Mogućnost da je hirurg ili istraživač ogromna je, kao i mogućnost da ima ogroman kapital kojim raspolaže a koji je negde u inostranstvu (može biti dete diplomate ili političara) iz razloga pozicije Plutona u Strelcu. Osoba je malo starija od tebe (Sunce daje oko 6g starosti u kombinaciji sa Škoriponom, u suprotnom može biti i više godina jer Sunce daje zrelog partnera što će ovaj svakako biti ali ne i sa velikim brojem godina - drugi vladar Sunca je u mladom znaku Strelca. Dakle vršite sve moguće procene
2. iz prve veze u koju uđete neće se izroditi brak, odnosi će biti nestabilni u prvo vreme pa je moguće ponovo da se sastavite nakon nekog perioda, jer je devet uvek nešto drugo, boljitak iz drugog bitnog odnosa pri čemu prvi neće biti brak nego bitna veza. Kako ja to vidim? Mars, dispozitor Sunca, nalazi se u kvadratu sa Saturnom koji je u kvadratu i sa Jupiterom. OVo govori o ne sklopljenom papirološkom braku iz sedme kuće. Sunce iz devete kuće ipak ima trigon sa Saturnom i ovo je brak do kraja života. Zaključujemo da bi pre partnera mogao biti neki bitan, mogućnnost oko 29.godine života usled pozicije SUnca, ali da bi se pravi mogao pojaviti i oko 31.godine života. Isti ili drugi partner iz simbolike opisa koji sam dala u oba slučaja. Opis partnera je vrlo sličan: čovek je u nečemu nadprosek, pored novaca koje ima ima i status. Verujem da je druga varijanta realnija i da ti nećeš imati nikakve veće stresove kada se ovaj čovek pojavi.
Biće ti bitan u životu, dati ti status, i što je najbitnije volećeš ga. Uvek će ići ispred tebe, što i nije neka pozicija, jer ćeš se morati za njega davati više nego on za tebe ali tebi je Mesec u Škorpionu i to skoro na egzaltaciji Urana što znači da ti stresove ne primećuješ :). Stoga će ovo definitivno biti dobar brak po tebe
Pošalji Odgovor