Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Sunshine piše:
28 Feb 2021, 13:31
Draga Andjela, da li u ovoj godini mogu ocekivati neki uspjeh na poslu, unapredjenje ili povisicu? U stalnom radnom odnosu sam
Moji podaci: 26.6.1990., 8:30h, Cetinje, Crna Gora
SunshineWRIGC3.JPG
SunshineWRIGC3.JPG (30.39 KiB) Pregledano 1456 puta
Draga moja,
u nekim je slučajevima iz baze natala moguće dati tačnu predikciju iz tvog je to nemoguće. Mogu ti samo reći da te čeka promenljivost u odnosima sa svim vidovima partnera što na poslu, to u životu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
makimaki1401

Poruka od makimaki1401 »

Draga Andjo, da li biste mogli da pogledate moju kartu , aspekt posao , dakle cime bih se.mogla baviti u buducnosti nesto trajno .. Hvala vam puno 🙋‍♀️
20.06.1986 Tuzla 15:45
IMG-20210227-WA0002.jpg
IMG-20210227-WA0002.jpg (216.21 KiB) Pregledano 1412 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga moja,
Kada imamo ovako kompleksnu sliku posla krećemo sve redom gledati. Sunce je u Blizancima, na visokom stepenu pa je ovde snalažljivost, mogućnost kretanja kao i promenljivost vrlo naglašena kroz život. Ascendent sa Plutonom na stepenu eglaztacije Plutona daće aspekt za duboka istraživanja ali ne i za hirurgiju, iako kuća školovanja pokazuje mogućnost za studije u inostranstvu i studije medicine. Mnogo planeta u drugoj kući ukazuje na komplikacije na početku karijere i nestabilnosti
Nije važno koja je oblast ali je jako bitno da bude nešto to te zanima, što voliš i gde ćeš moći stalno da istražuješ. Sredinom karijere ćeš zarađivati najviše, ali ćeš menjati poslove.
makimaki1401

Poruka od makimaki1401 »

Hvala ti draga 😘😘😘
Makica86

Poruka od Makica86 »

Zdravo svima . Već dugo sam bez posla . Zanima me da li će se nešto primeniti po tom pitanju .
Rođena sam 27.06.1986 u 7:55g,Valjevo .
Hvala unapred ! 🌹
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica86 piše:
17 Mar 2021, 07:49
Zdravo svima . Već dugo sam bez posla . Zanima me da li će se nešto primeniti po tom pitanju .
Hvala unapred ! 🌹
Makica86WRIGC2.JPG
Makica86WRIGC2.JPG (41.53 KiB) Pregledano 1426 puta
Draga, generalno kada je neko dugo bez posla znači da radi nešto pogrešno, ili se ne edukuje, ili ne prihvata poslove koje u tom momentu sa strukom i iskustvom može dobiti. Dakle, nešto nije u redu. Ono što ja mogu tebi reći jeste sledeće: prva trećina karijere ti je kritična jer je a visokom 29.stepenu znaka. Onda ide nešto što bi ličilo na nekakve trgovine ali na crno i slično. Druga trećina karijere je mnogo bolja, traži čvrs stabilan istrajan rad, izuzetno težak, ali sa mogućom stabilnom zaradom. Gledaš sve inostrane firme, jer ti je sada sredina karijere ako si radila do sada. Treća trećina karijere doneće ti najviše finansijskih sredstava, radićeš u nekoj privatnoj firmi, vlasnik će tražiti mnogo biti mlađi od tebe ali će i plaćati.
Generalno, boljitak u trećoj trećini karijere.
U tvom se horoskopu ne može videti kada će ti doći povoljan period za posao sve dok se ne otvore sve tehnike na žalost...
Makica86

Poruka od Makica86 »

Andjela Kostic piše:
17 Mar 2021, 08:55
Makica86 piše:
17 Mar 2021, 07:49
Hvala unapred ! 🌹
Makica86WRIGC2.JPG
Draga, generalno kada je neko dugo bez posla znači da radi nešto pogrešno, ili se ne edukuje, ili ne prihvata poslove koje u tom momentu sa strukom i iskustvom može dobiti. Dakle, nešto nije u redu. Ono što ja mogu tebi reći jeste sledeće: prva trećina karijere ti je kritična jer je a visokom 29.stepenu znaka. Onda ide nešto što bi ličilo na nekakve trgovine ali na crno i slično. Druga trećina karijere je mnogo bolja, traži čvrs stabilan istrajan rad, izuzetno težak, ali sa mogućom stabilnom zaradom. Gledaš sve inostrane firme, jer ti je sada sredina karijere ako si radila do sada. Treća trećina karijere doneće ti najviše finansijskih sredstava, radićeš u nekoj privatnoj firmi, vlasnik će tražiti mnogo biti mlađi od tebe ali će i plaćati.
Generalno, boljitak u trećoj trećini karijere.
U tvom se horoskopu ne može videti kada će ti doći povoljan period za posao sve dok se ne otvore sve tehnike na žalost...
Tako je . Prva trećina trgovina,radila i neprijavljena. Druga trećina gajila dete i završavala edukaciju,administracija i računovodstvo . Konkurisala pre par dana za ozbiljniji posao. Čekam odgovor . Hvala do neba . 🌹
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Draga Anđela,

Evo me i ovde 🙂 vec neko vreme se "priprema teren" da se zaposlim u jednoj državnoj firmi, kao pravnik. Da li ima išta od toga ili ću u privatni sektor završiti? 😅

Hvalaaa još jednom punooo ♥️
Rođ. 26.01.1991. u 04:20h Bijelo Polje, CG
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
18 Mar 2021, 10:00
Draga Anđela,

Evo me i ovde 🙂 vec neko vreme se "priprema teren" da se zaposlim u jednoj državnoj firmi, kao pravnik. Da li ima išta od toga ili ću u privatni sektor završiti? 😅

Draga na žalost to je nemoguće reći bez dodatnih prediktivnih tehnika.
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Andjela Kostic piše:
18 Mar 2021, 13:48
Vodolija piše:
18 Mar 2021, 10:00
Draga Anđela,

Draga na žalost to je nemoguće reći bez dodatnih prediktivnih tehnika.
Što opet zahteva i vreemee, razumem. :| nema veze, hvala svakako 🙏
Pošalji Odgovor