Draga moja,
u nekim je slučajevima iz baze natala moguće dati tačnu predikciju iz tvog je to nemoguće. Mogu ti samo reći da te čeka promenljivost u odnosima sa svim vidovima partnera što na poslu, to u životu
Draga moja,
Draga, generalno kada je neko dugo bez posla znači da radi nešto pogrešno, ili se ne edukuje, ili ne prihvata poslove koje u tom momentu sa strukom i iskustvom može dobiti. Dakle, nešto nije u redu. Ono što ja mogu tebi reći jeste sledeće: prva trećina karijere ti je kritična jer je a visokom 29.stepenu znaka. Onda ide nešto što bi ličilo na nekakve trgovine ali na crno i slično. Druga trećina karijere je mnogo bolja, traži čvrs stabilan istrajan rad, izuzetno težak, ali sa mogućom stabilnom zaradom. Gledaš sve inostrane firme, jer ti je sada sredina karijere ako si radila do sada. Treća trećina karijere doneće ti najviše finansijskih sredstava, radićeš u nekoj privatnoj firmi, vlasnik će tražiti mnogo biti mlađi od tebe ali će i plaćati.
Tako je . Prva trećina trgovina,radila i neprijavljena. Druga trećina gajila dete i završavala edukaciju,administracija i računovodstvo . Konkurisala pre par dana za ozbiljniji posao. Čekam odgovor . Hvala do neba .Andjela Kostic piše: ↑17 Mar 2021, 08:55Makica86WRIGC2.JPG
Draga, generalno kada je neko dugo bez posla znači da radi nešto pogrešno, ili se ne edukuje, ili ne prihvata poslove koje u tom momentu sa strukom i iskustvom može dobiti. Dakle, nešto nije u redu. Ono što ja mogu tebi reći jeste sledeće: prva trećina karijere ti je kritična jer je a visokom 29.stepenu znaka. Onda ide nešto što bi ličilo na nekakve trgovine ali na crno i slično. Druga trećina karijere je mnogo bolja, traži čvrs stabilan istrajan rad, izuzetno težak, ali sa mogućom stabilnom zaradom. Gledaš sve inostrane firme, jer ti je sada sredina karijere ako si radila do sada. Treća trećina karijere doneće ti najviše finansijskih sredstava, radićeš u nekoj privatnoj firmi, vlasnik će tražiti mnogo biti mlađi od tebe ali će i plaćati.
Generalno, boljitak u trećoj trećini karijere.
U tvom se horoskopu ne može videti kada će ti doći povoljan period za posao sve dok se ne otvore sve tehnike na žalost...
Draga na žalost to je nemoguće reći bez dodatnih prediktivnih tehnika.
Što opet zahteva i vreemee, razumem.Andjela Kostic piše: ↑18 Mar 2021, 13:48Draga na žalost to je nemoguće reći bez dodatnih prediktivnih tehnika.