Astrologija
Re: Astrologija
Per aspera ad astra 

Andjela,poslala sam ti odg na poruku,valjda ti je stigla 
Poslednje učitavanje od Perunika dana 30 Jul 2020, 17:07, učitano 1 put ukupno.
Per aspera ad astra 

Andjela Kostic piše: ↑30 Jul 2020, 08:21Draga Ana,
mi se rodimo, prema legendi, naša duša dobrovoljno odabere da se inkarnina, uđe u to telo, upravo da bi doživela i stare i nove izazove. Naravno da nikad nije kasno! Ali, stvari se trebaju rešavati što pre. To je zato što se "karma" prenosi. Ako si ti dobila T kvadrat, to je napeta energija koju je napravio neki tvoj predak ili ti u prethodnom životu ako veruješ u inkarnaciju. Ukoliko ga ne rešiš, prenećeš ga sebi ponovo, ali uz put i svojim pokoljenjima kao direktan krvni srodnik. Stoga, naravno da je rešiv, rešava se, ali kažem, sve zavisi gde se nalazi, kakva je napeta energija u pitanju i dobro si mi rekla da pišem o T kvadratu kad završim opšti deo, pošto stvarno nema gde da se pročita o njemu![]()

Da, verujem u inkarnaciju. A verujem i da su moji pretci radili nešto loše, počevši od onih predaka kojih se sećam, pa unazad generacije.
Ne bih nikako volela da prenesem na svoju decu ako ih budem imala.
Da, nema puno o T-kvadratu, kao ni o uklještenim znacima, znam da ti imaš tekst, i primer je odličan, i motivišuć za nas u 30im
Možeš pisati opširnije i o tome, o drugim uklještenim znacima i kućama, kada završiš opšti deo. Hvala što nam pomažeš da radimo na potencijalima.
https://imgur.com/a/HvuQ7sC
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Na putu sam još:) pogledaću čim uzmognem
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Sve sam videla, jedva se otvorilo iz nekog razloga. Ova ti je godina jako bitna, prelazna jer ima druge bitnije pokazatelje od postojećih. BItna je jer se natalni i solarni Asc poklapaju u znaku RIba, pa će izazovi u toku godine biti takvi da te vode na put uzdizanja duše kroz nove spoznaje. OStaje pitanje šta je sa ostalim tehnikama jer ovo jeste izazovna i vrlo teška godina za tebe (Sumce konj Saturn u solaru). Treba se generalno gledati baš duže jer ovo nije neka obična nebitna godina...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Perunika, napiši mi tačno šta je ono što je sada trenutno problem da bih se mogla fokusirati na to 
Jel ti stigla poruka juce? Pisacu ti u pp 
Draga, nema potrebe da pišeš u pp. To je zato što meni treba pitanje na forumu i odgovor na forumu da bi devojke nešto mogle naučiti...nadam se da razumeš. Slobodno piši ovako
Draga, nema potrebe da pišeš u pp. To je zato što meni treba pitanje na forumu i odgovor na forumu da bi devojke nešto mogle naučiti...nadam se da razumeš. Slobodno piši ovako
Per aspera ad astra 

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ana,
mnogo mnogo hvala za kartu i Tkvadrat. ELem, ovde je problem baš kompleksan, toliko, da ću o ovom T kvadratu definitivno pisati detaljno da nema dokle i to čim završim Sunce na sajtu.
Kompleksno je jer su ovde potkačena oba svetla i Sunce i Mesec. Generalno, ovo je priča nekog veoma lošeg odnosa žene i muža i odatle ovolika napeta energija. Ne kažem da su to roditelji, ali duboko u tvojoj genetici postoji neusklađenost između žena i muškaraca bilo da se radi o odnosu otac ćerka, muž žena, brat sestra, majka sin i slično. Prosto, kao da su žene preterano sputavane, ponižavane i slično.....
Generalno, o ovome ću detaljno da pišem ali sada da ti instant kažem: rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. Ona, koja da se aktivira dobiješ aspekt Božjeg krsta ako me pratiš i razumeš. Dakle, tvoje rešenje je negde na oko 8 Ovna usled dejstva kontrateže. Čitaj SVE ŠTO POSTOJI za 8 Ovna i trudi se da to u život uvrstiš. Prosto se probaj ponašati kao Ovan, a tvoje je rešenje težak i iscrpan rad na više poslova u sredini karijere. Dakle, koliko više budeš radila, više poslova promeniš, naravno u smeru napretka (svaki će tražit neko znanje koje ćeš morati da pokažeš, tj prvo naučiš) brže ćeš rešiti ovu vrlo egzotičnu planetarnu konstelaciju
Pisaću sve detaljno i postupno ali ovo ti je sada rešenje. Nisi ni svesna koliko možeš verovatno, jer nisi svesna da Tkvadrat nosi neverovatnu energiju koja kada se usmeri osoba može sve!
mnogo mnogo hvala za kartu i Tkvadrat. ELem, ovde je problem baš kompleksan, toliko, da ću o ovom T kvadratu definitivno pisati detaljno da nema dokle i to čim završim Sunce na sajtu.
Kompleksno je jer su ovde potkačena oba svetla i Sunce i Mesec. Generalno, ovo je priča nekog veoma lošeg odnosa žene i muža i odatle ovolika napeta energija. Ne kažem da su to roditelji, ali duboko u tvojoj genetici postoji neusklađenost između žena i muškaraca bilo da se radi o odnosu otac ćerka, muž žena, brat sestra, majka sin i slično. Prosto, kao da su žene preterano sputavane, ponižavane i slično.....
Generalno, o ovome ću detaljno da pišem ali sada da ti instant kažem: rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. Ona, koja da se aktivira dobiješ aspekt Božjeg krsta ako me pratiš i razumeš. Dakle, tvoje rešenje je negde na oko 8 Ovna usled dejstva kontrateže. Čitaj SVE ŠTO POSTOJI za 8 Ovna i trudi se da to u život uvrstiš. Prosto se probaj ponašati kao Ovan, a tvoje je rešenje težak i iscrpan rad na više poslova u sredini karijere. Dakle, koliko više budeš radila, više poslova promeniš, naravno u smeru napretka (svaki će tražit neko znanje koje ćeš morati da pokažeš, tj prvo naučiš) brže ćeš rešiti ovu vrlo egzotičnu planetarnu konstelaciju
Pisaću sve detaljno i postupno ali ovo ti je sada rešenje. Nisi ni svesna koliko možeš verovatno, jer nisi svesna da Tkvadrat nosi neverovatnu energiju koja kada se usmeri osoba može sve!