Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Ema

Re: Posao

Poruka od Ema »

Postovana Andjela,
mozete li mi reci nesto o karijeri i finansijama? Moj datum rodjenja je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ema piše:
12 Apr 2021, 20:05
Postovana Andjela,
mozete li mi reci nesto o karijeri i finansijama? Moj datum rodjenja je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak.
EmaWRIGC1.JPG
EmaWRIGC1.JPG (39.54 KiB) Pregledano 1420 puta
Draga Ema,
Lav na Ascendentu sa Suncem u Biku u desetoj kući unapred najavljuje dobru karijeru, naročito treću trećunu karijere. Do tada, u samom početku dobra karijera kroz nekakvu dokumentaciju, rad sa papirima. Sredinom karijere zaokret u smislu rada u javnosti koji će ti doneti dobrobiti u vrhuncu karijere. Tu te čeka šefovsko i odgovorno radno mesto a ostalo je sve na tebi :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
JelenaK

Poruka od JelenaK »

Draga Anđela,
Interesuje me da li mi možete reći nešto više u vezi posla?
Moj datum. 01.03.2000. 4:40am Zrenjanin
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JelenaK piše:
12 Apr 2021, 21:57
Draga Anđela,
Interesuje me da li mi možete reći nešto više u vezi posla?
Moj datum. 01.03.2000. 4:40am Zrenjanin
JelenaKWRIGC1.JPG
JelenaKWRIGC1.JPG (38.95 KiB) Pregledano 1413 puta
Draga moja JelenaK,
U tvom slučaju početak karijere neće biti zanimljiv u smislu da nećeš biti plaćena dovoljno, ili nećeš uopšte biti plaćena za uloženi intelektualni rad ili rad na terenu, naročito ako posao ima veze sa ekonomijom ili finansijama.Cela prva trećina karijere biće ti zanimljiva sa dosta sakrivenih emocija, gde će ti doći "da pukneš" s vremena na vreme. Ne brini, to iskustvo koje stekneš višestruko će ti se isplatiti kasnije. Sredinom karijere pomoći će ti neka starija žena, autoritet ili tvoja majka ili neka njena prijateljica koja možda ima porodičnu firmu. Ona će brinuti o tvom poslu ali će uvek svoje interese gledati iznad svega, ti ćeš joj trebati upravo zato što si zaista talentovana. Tu te čeka rad u ženskom radnom kolektivu uglavnom ili rad sa masom ljudi (kao npr rad u marketu) koji kupuju životne namirnice. Međutim, kako je vladar desete kuće u drugoj, uspećeš da se iskažeš u karijeri velikim radom. Ono o čemu moraš voditi računa jeste agresivnost koju ćeš pokazivati prema podređenima kasnije, jer bi te ovo moglo dovesti u problem. Inače, bićeš nekakav lider kasnije a u samom kraju karijere možda i sama rešiš da ne radiš više iz nekog razloga, možda ti rad za nekog više neće biti interesantan
VesnaVeca

Poruka od VesnaVeca »

Caos draga Andjela. Interesuje me sta mi mozes reci sto se tice posla. Da li vidis nesto uskoro?
03.02.1999. 13:20 Zrenjanin
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

VesnaVeca piše:
15 Apr 2021, 15:42
Caos draga Andjela. Interesuje me sta mi mozes reci sto se tice posla. Da li vidis nesto uskoro?
03.02.1999. 13:20 Zrenjanin
VesnaVecaWRIGC1.JPG
VesnaVecaWRIGC1.JPG (40.79 KiB) Pregledano 1396 puta
Draga VesnaVeca,
Ti si jedna izuzetna osoba. Potpuno na mestu. Ono što mogu videti međutim je da ako tražiš posao negde u inostranstvu sada je pravo vreme za to. Naglo i neočekivano postoji mogućnost da tamo najpre nađeš posao u skorije vreme, ali ovo je na žalost zaista iz baze natala nemoguće reći pouzdano. Tvoja karijera kreće preko neke uslužne delatnosti sa puno uloženog rada, nešto što liči na trgovinu, pekaru ili neku drugu delatnost gde se traži fizički rad. Kasnije moguće zabavni sadržaji, nešto kao turizam ili kroz turizam ali će svakako inostranstvo ovde biti uključeno te odmah traži posao vani. Ja ti želim svaku sreću, sa ovolikom energijom možeš šta hoćeš samo ako sama sebe ne ubijaš bespotrebnim nerviranjem u pojam
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Poštovana Andjela,

Zanima me šta mi vidiš vezano za fakultet i posao? Kada može doći do posla? 15.06.1999. 14:20
Pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svetlana piše:
15 Apr 2021, 23:28
Poštovana Andjela,

Zanima me šta mi vidiš vezano za fakultet i posao? Kada može doći do posla? 15.06.1999. 14:20
Pozdrav
SvetlanaWRIGC1.JPG
SvetlanaWRIGC1.JPG (41.19 KiB) Pregledano 1393 puta
Izazovno polje sticanja lične imovine tražiće od tebe dosta rada s malo zarade. Obzirom da je izazovno polje sticanja, potrebno je odraditi ozbiljnu konsultaicju na ovu temu, usmeriti te na to šta je za tebe najbolje raditi i gde ćeš pod pretpostavkom da želiš da zaradiš najviše zaraditi novaca. Iskreno, kod tebe se ne vidi kada je verovatnnoća zapošljenja bez prediktivnih tehnika
Moon17

Poruka od Moon17 »

Andjela Kostic piše:
11 Apr 2021, 16:57
Moon17 piše:
09 Apr 2021, 19:31
Pozdrav sigma.Zanima me nesto u vezi posao,finansije,kao I mogucnost za odlazak u inostranstvo. 26.06.1981, 05:45 ujutro,Kochani,Macedonia
Moon17WRIGC1.JPG

Draga Moon17,
Druga kuća goja govori generalno o sticanju imovine pokazuje bitne i odgovorne ali ne plaćene poslove ili saradnju sa liderima koji to nisu, nego su egocentrični i slično, te tu, naročito s početka karijere ne možeš napraviti ništa. Ovo su šefovi koji nešto kriju, lažu i predstavljaju se uveličavajući sebe mnogo više nego što idu njihova znanja i veštine. Sredina karijere je kompleksna, daje mogućnosti da ti novac "isklizne" iz ruke ili da se troši više nego zaradi, tačnije govori o mogućnostima perioda nedostatka sredstava, ali više udara okoline na tebe samu kada gledamo posao. Ono što je bitno jeste da nikom sa posla nikad ne zajmiš pare niti veruješ u njihove priče "treba da mi daš da uložim toliko tebi se duplo vraća" i slično. Veći deo sredine karijere težak. Kraj karijere promenljiv, preko prijatelja posao verovatno po privatnim firmama. Ipak, kako ćeš se ti organizovati, koje ćeš poteze povući, koje će ti biti odluke....to će značajno uticati na ovu sliku posla.
Postoji mogućnost odlaska u daleko inostranstvo ili ti "preko bare" ali ti tamo ništa bolje neće biti pa je najbolje pokušavati napraviti novce preko dečijih zabavnih sadržaja, usluga, prenošenja znanja mlađima - instruktor u nečemu ako si se školovala ili kafića, restorana (biti konobarica) a ako se nisi visoko školovala.
Hvala vam puno. Slazem se. Zavrsila sam pedagoski fakultet, ali sam dosad radila u ugostiteljstvu,restorane picerije i to odgovorne pozicije ali slabo placene uglavnom.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Moon17,
probaj sa podučavanjem mladih preko Interneta. To ti je moj savet
Pošalji Odgovor