Astrologija
Re: Astrologija
Da li se meni može vidjeti sa koliko godina mi stoji brak i opis bračnog partnera 01.12.1992.22:15 Osijek
Prvi mogući brak ili bitna veza, verovatno će biti osuđena na ograničenje, raskid ili razvod. Partner je opisan kao neko koga ti voliš i udaješ se iz ljubavi, zanimljiv, interesantan, šarmantan, ali nestabilan i sa nekim porokom koji će tebi smetati. Ipak, spolja gledano tradicionalan, radi u nekim sistemima ili za neki centralni sistem. Kratak i vrlo dinamičan period sa njim. Ključne godine 22.period oko 28. 29. 38. 40. Naravno, ne zna se godina udaje jer je to tvoja volja opet, ali se kroz šire prediktivne tehnike može znati kada je to najrealnije
Prvi mogući brak ili bitna veza, verovatno će biti osuđena na ograničenje, raskid ili razvod. Partner je opisan kao neko koga ti voliš i udaješ se iz ljubavi, zanimljiv, interesantan, šarmantan, ali nestabilan i sa nekim porokom koji će tebi smetati. Ipak, spolja gledano tradicionalan, radi u nekim sistemima ili za neki centralni sistem. Kratak i vrlo dinamičan period sa njim. Ključne godine 22.period oko 28. 29. 38. 40. Naravno, ne zna se godina udaje jer je to tvoja volja opet, ali se kroz šire prediktivne tehnike može znati kada je to najrealnije
Da li se može iz moje karte vidjeti kad mi stoji seljenje od mojih 01.12.1992. 22:15 Osijek
Pozdrav Anđela, da li bi mogla da mi kažeš šta će mi doneti prelazak Saturna preko asc, mislim da bi to trebalo da se desi uskoro?
29.05.1991., 01.20h, Zrenjanin
29.05.1991., 01.20h, Zrenjanin
Poslednje učitavanje od Mvs2905 dana 03 Mar 2023, 17:07, učitano 1 put ukupno.
Pozdrav draga Andjela!
Imam jedno pitanje. Ako u sinastriji sa drugom osobom (nije u pitanju partnerski odnos), vise mojih planeta prave aspekte sa severnim cvorom te druge osobe, kako se to tacno gleda? Da li sam onda ja njena “karma” ili ona moja?
Dodala bih i da moji cvorovi ne prave aspekte sa njenim planetama… verovatno je sad ovo bas laicko pitanje, ali me bas bacilo u razmisljanje…
Imam jedno pitanje. Ako u sinastriji sa drugom osobom (nije u pitanju partnerski odnos), vise mojih planeta prave aspekte sa severnim cvorom te druge osobe, kako se to tacno gleda? Da li sam onda ja njena “karma” ili ona moja?
Dodala bih i da moji cvorovi ne prave aspekte sa njenim planetama… verovatno je sad ovo bas laicko pitanje, ali me bas bacilo u razmisljanje…
Dobar dan Andjela imam pitanje. Da li ćemo se pomiriti tj da li će mi se javiti ponovo? Ja sam rodjena 29.11.1983.Sr.Mitrovica 07 55h on 12.10.1993.Sr.Mitrovica 17 55h. Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim te Pisces, kada postavljaš pitanja da to bude u jednom postu. Takođe te molim da razumeš prilikom postavljanja pitanja da astrologija ne može znati namere ljudi (hoćeš li se odseliti je samo tvoje pitanje slobodne volje, ako ima volje nađe se način) dakle ne može ti astrologija reći hoćeš li se ili ne odseliti od svojih
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Prelazak Sunca preko Ascendenta uvek se dešava jednom godišnje. U zavisnosti od toga kolio tranziti na tebe rade ili ne rade, kakvog je kvaliteta SUnce zavisiće i šta donosi.
U tvom slučaju neće se desiti ništa posebno sem što ćeš se ti osećati samouverenije (kao kad dolazi proleće efekat) iz više razloga: Sunce ti je natalno u promenljivom znaku, Ascendent ti je pod elementom Vode (deluju progresije) a Mesec je pod direkcijom, vatrom, tako da....to je to
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Severni čvor je uvek novi početak koji nosi osoba vlasnik Severnog čvora drugoj osobi u simbolici planete druge osobe.Vasilisa piše: ↑03 Mar 2023, 14:49Pozdrav draga Andjela!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Teofil,
ja te molim da bar malo pročitaš forum. Ono osnovno. Hvala
Mislila sam na Saturn, ne na Sunce. Ako je i dalje isti odgovor, onda je sve ok, zahvaljujem.Andjela Kostic piše: ↑04 Mar 2023, 14:40Prelazak Sunca preko Ascendenta uvek se dešava jednom godišnje. U zavisnosti od toga kolio tranziti na tebe rade ili ne rade, kakvog je kvaliteta SUnce zavisiće i šta donosi.
Mvs2905WRIGC4.JPG
U tvom slučaju neće se desiti ništa posebno sem što ćeš se ti osećati samouverenije (kao kad dolazi proleće efekat) iz više razloga: Sunce ti je natalno u promenljivom znaku, Ascendent ti je pod elementom Vode (deluju progresije) a Mesec je pod direkcijom, vatrom, tako da....to je to