Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Nikola ij92

Re: Ljubav-brak

Poruka od Nikola ij92 »

Zdravo, molim za astrološku analizu moje veze i situacije sa partnerkom.

Moji podaci:
- Nikola, 30.11.1992, 13:50, Beograd

Podaci partnerke:
- Ivana, 29.06.1991, vreme nepoznato, Beograd

Dodatno:
- Raskinuli smo pre mesec dana.
- Ona je sada sa muškarcem Sašom (25.10.1980).

Pitanje:
- Kakva je perspektiva naše veze? Postoji li šansa da se pomirimo i budemo zajedno?
- Takođe, kakva je veza Ivane i Saše? Da li je to nešto ozbiljno ili više strast koja neće dugo potrajati?

Unapred hvala na analizi!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Nikola ij92 piše:
22 Feb 2026, 16:14
Zdravo, molim za astrološku analizu moje veze i situacije sa partnerkom.

Moji podaci:
- Nikola, 30.11.1992, 13:50, Beograd

Podaci partnerke:
- Ivana, 29.06.1991, vreme nepoznato, Beograd

Dodatno:
- Raskinuli smo pre mesec dana.
- Ona je sada sa muškarcem Sašom (25.10.1980).

Pitanje:
- Kakva je perspektiva naše veze? Postoji li šansa da se pomirimo i budemo zajedno?
- Takođe, kakva je veza Ivane i Saše? Da li je to nešto ozbiljno ili više strast koja neće dugo potrajati?

Unapred hvala na analizi!
Nikolaij92W2JAAAACAAC2.JPG
Nikolaij92W2JAAAACAAC2.JPG (107.01 KiB) Pregledano 653 puta
Dragi Nikola ij92,
Vi ste hipersenzitivni a Ivana je energetski drugačija. Vama se sviđaju stabilne veze a njoj statusni muškarci. Vama stoji potpuno drugačiji tip žene za ozbiljnu vezu a ona podsvesno očekuje "spasioca". Pritom, ne znamo gde je njoj Mesec zbog nedostatka vremena rođenja. Ovo jeste projektovano kao emotivna ljubavna veza ali s početka, kasnije će mnogo zavisiti od njenog Ascendenta i pozicije njenog Meseca. Takođe se za treća lica ne tumače uporedni niti bilo kakvi aspekti tako da o njihovom odnosu ne mogu pisati. Savet: uradite detaljan godišnji horoskop da vidite šta Vas lično čeka te će tu možda biti bolje procene. Srećno!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nikola ij92

Poruka od Nikola ij92 »

Hvala vam da znam da od pomirenja ima slabe vajde pomogli ste havala!
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
Puno ti hvala što izdvajaš dragoceno vreme i odgovaraš nama kotisnicima na pitanja i time nam puno pomažeš.

Htela bih te pitati da li vidiš izazovni period između mene i partnera i da li bi mi skrenula pažnju na nešto? Bilo šta što možeš da vidiš i da mi ukažeš na to i posavetuješ me ?
- Naime, preselili smo se u novo mesto i novu kuću, osećam se kao da ne pripadam tu, a muče me finansije i još mnogo toga :-(
Ja: 20.08.1991.
On: 29.9.1988.
Unapred ti se zahvaljujem !!
Ellis

Poruka od Ellis »

Ovde sam zaboravila da ti kažem vreme rođenja. Ja:19:30, on: 10:10. Oboje mesto: B.Topola
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
24 Feb 2026, 17:11
Draga Anđela,
Puno ti hvala što izdvajaš dragoceno vreme i odgovaraš nama kotisnicima na pitanja i time nam puno pomažeš.

Htela bih te pitati da li vidiš izazovni period između mene i partnera i da li bi mi skrenula pažnju na nešto? Bilo šta što možeš da vidiš i da mi ukažeš na to i posavetuješ me ?
- Naime, preselili smo se u novo mesto i novu kuću, osećam se kao da ne pripadam tu, a muče me finansije i još mnogo toga :-(
Ja: 20.08.1991.
On: 29.9.1988.
Unapred ti se zahvaljujem !!
EllisW2JAAAACAAC2E.JPG
EllisW2JAAAACAAC2E.JPG (105.86 KiB) Pregledano 611 puta
Draga, za ovaj odgovor potrebna je konsultacija zbog potrebe sagledavanja svih prediktivnih tehnika za oba horoskopa. Vreme koje trenutno prolazite verovatno je vezano za novo prilagođavanje što nikome nikada nije lako. Potrebno je dosta strpljenja za bilo koji odnos. A što se novaca tiče, oboje se trebate potruditi da zaradite više makar tako što ćete naći za neko vreme dodatne poslove. Dogovorite se, jer dogovor kuću gradi. Razvijajte iskrenost od početka.
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
a da li mi možeš reći da li je naša veza karmička i da li vidoš predispozicije za uspešnu vezu?
Hvala ti puno :-*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
03 Mar 2026, 16:17
Draga Anđela,
a da li mi možeš reći da li je naša veza karmička i da li vidoš predispozicije za uspešnu vezu?
Hvala ti puno :-*
Draga Ellis,
kao što sam navela, za bilo koji odnos potrebno je pregledati sve prediktivne tehnike kako bi se iole išta zaključilo. Vama za ozbiljnu vezu iz natala stoji partner koji će voditi vezu, biti u centru pažnje i voleti da u većini slučajeva bude u pravu. Njemu stoji mirna žena koja želi brak i porodicu....ipak, tu ima dosta drugih faktora a to kako su minuli aspekti uticali na ovaj odnos odnosno šta je ono što ste oboje preživljavali pre vaše veze i koliko je on sada spreman na prilagođavanje. Svako od vas dvoje ima i dobrih karakternih osobina, ali su energije različite, što ne znači da odnos neće uspeti. On ima neke svoje snove koji su sami po sebi teško ostvarljivi, te specifičan način razmišljanja. Verujem da je uspešan ili će biti uspešan. Vaš mi je horoskop jako poznat, ako imate kontakt pišite na viber. Inače, problem bi bio da je vaš partner dosta stariji ovako je samo pitanje sklada, potreba i želja. Potrebno je da se i on prilagodi, ne samo vi.
Brie

Poruka od Brie »

Postovana Anđela,
Imam svakakvih problema u zivotu.
Kad bi mi malo mogli pomoci i pokusali objasniti, zasto se taj covjek pojavio u mom zivotu?
Realno, samo jedno drugome kompliciramo stvari. Dal je to jos jedna prolazna avantura ili mozda karmicka veza koja bi me trebala nauciti necemu?
Mozda je dosao da ostane? Dajte mi molim vas recite nesto o nama?
Njegovo vrijeme rođenja ne znam. 12.1.80. Zagreb
Ja sam 31.1.78.Ravnice, Veliko Trgovišće, 23: 55
Hvala
Dragana1

Poruka od Dragana1 »

Zdravo, da li mozete da mi pogledate moj datum je
15.12.1994 Jagodina 17:20h
15.12.1988 Paracin
Da li stoji neka obnova odnosa sa bivsim muzem ,ili ulazak u novu vezu sa novim muskarcem?
Pošalji Odgovor