Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Spoj Urana i Jupitera u sedmoj kući može značiti promene na svim vidovima partnerskih odnosa. Mars može značiti i akciju, usmerenu ili neusmerenu u zavisnosti od odstalog tumačenja ili neki nagli događaj gde ćeš se iscimati obzirom da je natalno aflikovan
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pisces

Poruka od Pisces »

Dobar dan kakvo je slaganje sa simpatijom isto je rođen kao i poznanik 3.12.1991. 5:20 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek
Pisces

Poruka od Pisces »

Poznanika ste opisali kao simpatiju da radi sve silom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
27 Nov 2023, 19:52
Dobar dan kakvo je slaganje sa simpatijom isto je rođen kao i poznanik 3.12.1991. 5:20 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek
PiscesW2JAAAACAAC2.JPG
PiscesW2JAAAACAAC2.JPG (40.75 KiB) Pregledano 1586 puta
Ličnosti slične ali ne i potrebe. Ovo ukazuje na mogućnost kraćeg odnosa, bar po pozicijama venera. Tvoja Venera je u istom znaku sa njegovim maleficima, brzo ćeš otkriti da ti se puno ne dopada jer ti želiš stabilnu i sigurnu ljubavnu vezu a on da se druži. Ovde te privlači mistika, ima Plutona na tvom Merkuru. Pozicija meseca ukazuje da bi ste mogli da budete dobro u domu jednog od vas dvoje, odnosno da bi se ti možda kod njega osećala lepo. Takođe govori o tome da je on strastven te bi bio dobar fizički kontakt ali bi pravio "nered u kući", tačnije bio bi sklon da se svađa sa tobom. Dopadljivost
Goca

Poruka od Goca »

Pozdrav Anđela, zanima me 11 kuća u nataloj karti, kod mene počinje u Strelcu i nastavlja se u Jarcu, šta to konkretno znači?Kako nemam planeta u toj kući nisam nikad ni pažnju na nju obraćala.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
11 Dec 2023, 06:24
Pozdrav Anđela, zanima me 11 kuća u nataloj karti, kod mene počinje u Strelcu i nastavlja se u Jarcu, šta to konkretno znači?Kako nemam planeta u toj kući nisam nikad ni pažnju na nju obraćala.
GocaWRIGC1.JPG
GocaWRIGC1.JPG (36.92 KiB) Pregledano 1762 puta
Draga Goco,
nezavisno od toga da li kuća ima planeta ili ne, uvek ima svoje značenje preko svog vladara i njegovog dispozitora. Uopšteno, jedanaesta kuća predstavlja kuću društva i društvenih grupa u kojima se nalazite, šire javnosti kao i osnovnu kuću kroz koju se vide prijatelji koji nam ulaze u život. U tvom slučaju, vladar 11. Jupiter nalazi se u petoj kući te se prijatelji jako vole, tretiraju kao članovi porodice (Jupiter je u znaku Raka što je znak porodice i emotivnih veza). Takođe se kroz ovu kuću vidi da je jedna velika ljubav bila upravo iz polja prijatelja, brat neke tvoje drugarice i sl, obzirom na to da sa znakom Raka uvek idu neki porodični odnosi. Ovo se moglo dešavati oko tvoje 31. godine života zbog pozicije Jupitera. Drugi deo kuće pokazuje kroz znak Jarca i trajna prijateljstva, sa makar jednom osobom koja je poznata ili neki autoritet a prijatelj je do groba (Saturn vladar druge polovine u sedmoj kući, u Lavu - statusan prijatelj mogao bi biti i jednog momenta partner). Zaključak bi bio da je ovde polje prijateljstva, javnog života dobro postavljeno, da se čak iz prijateljstva može roditi i ljubav
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
11 Dec 2023, 08:18
Goca piše:
11 Dec 2023, 06:24
GocaWRIGC1.JPG

Draga Goco,
nezavisno od toga da li kuća ima planeta ili ne, uvek ima svoje značenje preko svog vladara i njegovog dispozitora. Uopšteno, jedanaesta kuća predstavlja kuću društva i društvenih grupa u kojima se nalazite, šire javnosti kao i osnovnu kuću kroz koju se vide prijatelji koji nam ulaze u život. U tvom slučaju, vladar 11. Jupiter nalazi se u petoj kući te se prijatelji jako vole, tretiraju kao članovi porodice (Jupiter je u znaku Raka što je znak porodice i emotivnih veza). Takođe se kroz ovu kuću vidi da je jedna velika ljubav bila upravo iz polja prijatelja, brat neke tvoje drugarice i sl, obzirom na to da sa znakom Raka uvek idu neki porodični odnosi. Ovo se moglo dešavati oko tvoje 31. godine života zbog pozicije Jupitera. Drugi deo kuće pokazuje kroz znak Jarca i trajna prijateljstva, sa makar jednom osobom koja je poznata ili neki autoritet a prijatelj je do groba (Saturn vladar druge polovine u sedmoj kući, u Lavu - statusan prijatelj mogao bi biti i jednog momenta partner). Zaključak bi bio da je ovde polje prijateljstva, javnog života dobro postavljeno, da se čak iz prijateljstva može roditi i ljubav
Hvala Anđela, taj period oko 31 godine bio je generalno dobar za mene ali ne i što se ljubavi tiče.
Pisces

Poruka od Pisces »

A sad znam od drugog simpatije sat rođenja pa me zanima kako smo kompatibilni on rođen 13.12.1996.23:30 Osijek ja 22:15 Osijek
Nina

Poruka od Nina »

Ćao Anđela,
Nažalost ulazim u sudski spor sa stricom oko imovine iza mog djeda, proces će biti dugotrajan, pa me interesuje šta mi kažu zvijezde za sudske sporove?04.12.1980.,Knin,Hrvatska, 20:10h.
Hvala.
Nina

Poruka od Nina »

Nina piše:
15 Dec 2023, 07:03
Ćao Anđela,
Nažalost ulazim u sudski spor sa stricom oko imovine iza mog djeda, proces će biti dugotrajan, pa me interesuje šta mi kažu zvijezde za sudske sporove?04.12.1980.,Knin,Hrvatska, 20:10h.Greškom napisah 20:10h,umjesto 20:15h.
Hvala.
Pošalji Odgovor