Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Mimi_

Re: Astrologija

Poruka od Mimi_ »

Kada ce se onda pojaviti neki partner za ozbiljnu vezu, da moze taj odnos da traje?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mimi_ piše:
08 Jan 2024, 16:56
Kada ce se onda pojaviti neki partner za ozbiljnu vezu, da moze taj odnos da traje?
hoće, kasnije u životu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubica piše:
12 Jan 2024, 01:38
Rodjena sam u Podgorici, 01.03.1996 u 17:30h. Zanimala me je natalna karta sveobuhvatna. Ne trazim mnogo ali mnogi sajtovi razlicito prikazuju natalnu kartu. Molim za strucno pojasnjenje, ne morate detaljno tumaciti. Hvala!
LjubicaWRIGC1.jpg
LjubicaWRIGC1.jpg (42.97 KiB) Pregledano 1866 puta
Nemoguće je natalnu kartu sveobuhvatno napisati na forumu, jer bi mi trebalo 6 sati :). Uglavnom ti si vrlo osećajna i intuitivna osoba sa posebnim umetničkim talentima, koju ljudi vole, ali si ti podozriva, specifičnog načina razmišljanja. Ostavljen vladar Ascendenta govori da se trebaš truditi izaći na kraj sa običnim ljudima. Partner neverovatno bitan i on će definisati veliki deo tvog života. Mesec na kritičnom stepenu govori o materinstvu i porodici "na kraju" odnosno kasnije, bez obzira koliko ti forsirala ili to želela. Veoma si inteligentna, povedi računa o fizičkom izgledu jer je on prva karika za opštu prihvatljivost.
baki94

Poruka od baki94 »

Cao Andjela, nzm da li ovo spada u horarno pitanje ili se moze videti kroz natalnu kartu?
Da li me je drugarica ( nismo dugo bile u kontaktu, sada smo ponovo obnovile prijateljstvo) izdala (odala)?
1.jpg
1.jpg (49.12 KiB) Pregledano 1723 puta
Ono što se može videti iz natala jesu potencijali za prijateljstvo. To da li te je drugarica izdala - odala, teško da neko može i horarno, jedino neko ko je baš ekspert u horarnoj pa da tumači. Ne znam je li ovo natal, horarni horoskop i jesi li sigurna da su ti Zenit i Ascendent ispravno postavljeni?
Goca

Poruka od Goca »

Cao Anđela.
Da li se iz natalne karte vidi mjesto upoznavanja bračnog partnera?Kako bi to kod mene izgledalo?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Pozdrav Andjela, mozete li ukratko objasniti sta da ocekujem od novog solara?

Natal i solar
https://postimg.cc/6TF2QMrY
Solar
https://postimg.cc/gXds1YJL
Goca

Poruka od Goca »

Goca piše:
20 Jan 2024, 06:40
Cao Anđela.
Da li se iz natalne karte vidi mjesto upoznavanja bračnog partnera?Kako bi to kod mene izgledalo?
Ćao Anđela, preskočili ste pitanje ili ga niste ni vidjeli?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
20 Jan 2024, 06:40
Cao Anđela.
GocaW2JAAAACAAC4.jpg
GocaW2JAAAACAAC4.jpg (47.76 KiB) Pregledano 1529 puta
Draga Goco,
zavisi šta si već prošla i sa koliko si partnera živela i jesi li živela Pritom, nekad se vidi nekada ne. Svog prvog bitnog partnera moći ćeš upoznati u mnoštvu ljudi, negde u nekom većem gradu. U drugom slučaju ovo može biti maraton, sahrana ili odlazak kod nekog u bolnicu posle operacije, porođaja te tamo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija93 piše:
20 Jan 2024, 19:14
Pozdrav Andjela, mozete li ukratko objasniti sta da ocekujem od novog solara?

Natal i solar
https://postimg.cc/6TF2QMrY
Solar
https://postimg.cc/gXds1YJL
Vodolija93W2JAAAACAAC2.jpg
Vodolija93W2JAAAACAAC2.jpg (38.56 KiB) Pregledano 1528 puta
Draga Vodolija93,
ovo je godina okrenuta na sve vidove partnerskih odnosa kao i ljubavni odnos. Vrlo je aktivna a u toku ove godine izaći će na videlo mnogo stvari koje su se krile ili bile zatvorene iz nekog razloga. Godina je intenzivna i zahtevaće od tebe puno rada od samog početka. Ovde bi možda bilo pametno uraditi detaljno godinu jer ima i drugih tehnika, a vidi se da će biti interesantna
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drage moje i dragi moji,
molim vas da mi ostavljate svoje podatke. Ako ne želite javno, makar mi napišite u poruci a onda tražite odgovor javno i pozovite se na poruku sa podacima. Ja naravno neću vaše podatke odavati, ali svi trebate znati da mi je jako teško gledati preklopljene karte, gubim vreme, a podatke iz pozicija planeta može svako naći ako se malo potrudi. Nadam se da ćete razumeti :) pozdrav svima
Pošalji Odgovor