Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Astroarrow

Re: Astrologija

Poruka od Astroarrow »

Marijana piše:
27 Avg 2020, 18:05
Hvala na odgovoru.
Draga Marijana, toplo BiH Vam preporučila da zakažete konsultaciju kod Andjele, jer Vam zaista može pomoći da prevazidjete prepreke u ljubavnom životu i pronadjete prvi pravac. Izuzetno ste osetljivi i imate divnu dušu a pomoć profesionalnog astrologa Vam puno može pomoći da sebi osigurate dobar život, kakav želite.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Problem Marijaninog horoskopa je dublji...za ostale da znate zašto. Ona ima i kritične tačke, i fiksne zvezde, i komplikovan rspored planeta. Tu se priča dosta komplikuje i mora se pratiti sve. I progresije, i direkcije, i tranziti, i dijurnali i harmonici. Ovo je jedan od retko komplikovanih ljubavnih života. Ipak ne znači da ona neće proći dobro na kraju i neće se izvući. Uvek postoji planeta ili sistem - poluga, koja može da se upotrebi za boljitak i srećnije okolnosti iz onoga što je dato
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Znam da sad vec zloupotrebljavam dobru volju, ali u petak sam ostala bez posla. Bas me sve to pogodilo, cak ni zbog jednog raskida se nisam ovako osecala.
Zanima me da li postoji mogucnost da nadjem posao ili da me vrate na isti?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aleksanra94,
Ništa nije zloupotreba! Svi vi koji hoćete opet da pitate bilo šta, dok nema gužve na Forumu, dobro došli ste uvek! Ja se tako ne bih sekirala da sam na vom mestu. Direkcije planeta će ti već za oko 2 nedelje sve pokazati i šta je ono što trebaš raditi. Kada su ovako retrogradne, ne čudi se ničemu. Sve ide u konzra smeru od željenog. Udahni duboko, smiri sebe i videćeš za koju nedelju:)
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Hvala 🙂
Ne volim ni na koji nacin nekog da koristim, a ponajmanje dobru volju.
Radila sam u opstini, ali s obzirom da je krenuo novi mandat meni nisu produzili ugovor iz politickih razloga. Otac je odmah otisao da prica sa ocem od predsednice, a ovaj je rekao da nije znao cija sam. I sad ce da posalju zahtev za saglasnost, ali ja iskreno ne verujem tom coveku.

Znaci sve ce se srediti 😊

Hvala jos jednom, bas mi znaci 🤗
MarinaLi
Mesto: Fiji
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Cao Andjela, dobila sam mejl da si otvorila forum i jako mi je drago zbog toga, cestitam! :)

Imala bih jedno pitanje, da li postoji mogucnost zivota u inostranstvu, da li cu uspeti da se odselim u naredne dve-tri godine? Hvala :)

Slika
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Dobro vece 🙂
Ima li koga?

Andjela, rekli su mi da postoji mogucnost da mi se javi bivsi koji je bio aktivan 2016te. Pa me zanima tvoje misljenje.

Sto se tice prethodnog odgovora, pricali su tad (pocetkom-sredinom septembra) da postoji mogucnost da me vrate na stari posao ali jos uvek nista i vec sam izgubila nadu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aleksandra94 piše:
29 Okt 2020, 21:32
Dobro vece 🙂
Ima li koga?

Andjela, rekli su mi da postoji mogucnost da mi se javi bivsi koji je bio aktivan 2016te. Pa me zanima tvoje misljenje.

Sto se tice prethodnog odgovora, pricali su tad (pocetkom-sredinom septembra) da postoji mogucnost da me vrate na stari posao ali jos uvek nista i vec sam izgubila nadu.
Aleksandra94,
nadam se da si sada bolje. Kakva je sada situacija? što se tiče vraćanja ja nisam za to. Čisto da se razumemo. Jer sve što iz prve nije valjalo neće valjati opet. Ipak bih volela znati šta ti je sa poslom. Bila sam jako dugo odsutna ne svojom voljom nego zato što nisam provalila da me je sistem izlogovao i ostala sam izlogovana preko mesec dana! više se neće ponoviti. Nisam se još navikla na forum. Piši mi molim te ako ovo vidiš
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

MarinaLi piše:
22 Okt 2020, 22:00
Cao Andjela, dobila sam mejl da si otvorila forum i jako mi je drago zbog toga, cestitam! :)

Imala bih jedno pitanje, da li postoji mogucnost zivota u inostranstvu, da li cu uspeti da se odselim u naredne dve-tri godine? Hvala :)

Slika
Draga moja, izvini na čekanju odgovora! imala sam problem sa logovanjem na sistem i zato me nije bilo. ova slika što si je stavila je jako mala kada se otvori u novom prozoru pa te molim da pošalješ veću. Generalno, koliko sam mogla videti iz ove izuzetno minijaturne, naravno da postoji mogućnost ali je i pitanje pozicije planete po njenom stepenu i još mnogo drugih stvari koje mogu videti samo iz veće slike...pozdrav
Goca

Poruka od Goca »

Pozdrav Andjela tebi i članovima foruma

S obzirom da se u natalu vidi i koja je zemlja pogodna za život pa evo mog pitanja ako je moguće da se odredi koja bi to mogla biti, naravno da ne bude zabune da ja opet govorim da natalna karta proriče sudbinu nego čisto informativno. Rođenje 28.8.1977.,17:30h,Knin Hrvatska
Pošalji Odgovor