Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
noirwitch

Re: Astrologija

Poruka od noirwitch »

Draga Andjela,
Interesuje me kakve su šanse da se zapravo bavim odnosno budem zaposlena u policiji obzirom da studiram bezbednost i da zelim taj posao, kao i koja su zapravo zanimanja kojima bih trebala da se bavim koja bi mi donela finansijski uspeh?
17.09.2001.
08:20
Požarevac
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Draga Andjela,
Interesuje me kakve su šanse da se zapravo bavim odnosno budem zaposlena u policiji obzirom da studiram bezbednost i da zelim taj posao, kao i koja su zapravo zanimanja kojima bih trebala da se bavim koja bi mi donela finansijski uspeh?
17.09.2001.
08:20
Požarevac
niki1980

Poruka od niki1980 »

Danas je moj rodjendan 🎉😁 Da li bi draga Andjela bila ljubazna da mi pogleda za ovu godinu hoce li mi bili lepo ili tesko?
Imam egzaktnu konunkciju Sunca i Venere u 8.kuci u Solarnom povratku, ali je u kvadratu sa Saturnom sto mi se ne dopada.
U progresijama mi je Mesec usao u Vagu i sad ce u 7. kucu, ali pravi kvadrat ka natalnoj Veneri. Svuda ima neko ALI.
4.6.1980 u 00:48 Beograd
Hvala unapred 🌷
Jeca007

Poruka od Jeca007 »

Pozdrav. Da li mozete neato da mi kazete za ljubav u narednom periodu da li ce mi biti lakse jer vec dugo sam u haosu, hvala? 26.07.1986 Virovitica 14.15h
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Draga Anđela,
Nadam se da ovim pitanjem koje bih želeo da Vam postavim ne kršim pravila foruma, u slučaju da možemo da dobijamo odgovore samo na pitanja koja se tiču lično nas, jer bi mi zaista značilo da dobijem Vaš odgovor. Moja majka ima zakazanu operaciju za 20. jun i želeo bih da Vam postavim pitanje da li je taj period povoljan za tu operaciju koja joj predstoji, ili mislite da bi bilo bolje da je odloži za kasnije. Rođena je 10.04.1958. u 18:40 u Beogradu. U slučaju da je moguće davati samo lične podatke, ja sam rođen 05.11.1978. u Beogradu, tako da možda možete kroz uvid u moju kartu da mi date odgovor na isto pitanje. Hvala Vam najiskrenije na odgovoru. Srdačan pozdrav
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Izvinjavam se, nisam naveo svoje vreme rođenja: 05.11.1978 u 05:00h u Beogradu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Jeca007 piše:
07 Jun 2024, 14:45
Pozdrav. Da li mozete neato da mi kazete za ljubav u narednom periodu da li ce mi biti lakse jer vec dugo sam u haosu, hvala? 26.07.1986 Virovitica 14.15h
Jeco,
za to je potrebno uraditi ljubavni ili godišnji horoskop. Potrebno je otvarati sve prediktivne tehnike
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tekuzukato05 piše:
07 Jun 2024, 18:23
Draga Anđela,
Nadam se da ovim pitanjem koje bih želeo da Vam postavim ne kršim pravila foruma, u slučaju da možemo da dobijamo odgovore samo na pitanja koja se tiču lično nas, jer bi mi zaista značilo da dobijem Vaš odgovor. Moja majka ima zakazanu operaciju za 20. jun i želeo bih da Vam postavim pitanje da li je taj period povoljan za tu operaciju koja joj predstoji, ili mislite da bi bilo bolje da je odloži za kasnije. Rođena je 10.04.1958. u 18:40 u Beogradu. U slučaju da je moguće davati samo lične podatke, ja sam rođen 05.11.1978. u Beogradu, tako da možda možete kroz uvid u moju kartu da mi date odgovor na isto pitanje. Hvala Vam najiskrenije na odgovoru. Srdačan pozdrav
Kroz tvoj se horoskop svakako ne može videti problematika i dobar, tj povoljan period za majčinu operaciju. Ja sam ipak pokušala sa njenim diurnalom (dnevnim horoskopom) i ustanovila sam da dan kao dan nije loš, ali bi bilo potrebno otvoriti sve prediktivne tehnike i da ovo nije dovoljno što sam pogledala. Karte ne stavljam jer se trećim licima horoskop ne gleda
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

niki1980 piše:
04 Jun 2024, 11:00
Danas je moj rodjendan 🎉😁 Da li bi draga Andjela bila ljubazna da mi pogleda za ovu godinu hoce li mi bili lepo ili tesko?
Imam egzaktnu konunkciju Sunca i Venere u 8.kuci u Solarnom povratku, ali je u kvadratu sa Saturnom sto mi se ne dopada.
U progresijama mi je Mesec usao u Vagu i sad ce u 7. kucu, ali pravi kvadrat ka natalnoj Veneri. Svuda ima neko ALI.
4.6.1980 u 00:48 Beograd
Hvala unapred 🌷
SREĆAN ROĐENDAN :)
Jeste sa zakašnjenjem ali nadam se da će biti dobra godina za tebe :)
niki1980W2JAAAACAAC10.JPG
niki1980W2JAAAACAAC10.JPG (107.29 KiB) Pregledano 725 puta
Horoskop nam govori da će ovo biti za tebe godina promene naročito po pitanju partnersko ljubavnih odnosa. Sve što treba da ode iz tvog života otići će a doći će nešto drugo. Ovo je godina transformacije te godina u kojoj trebaš biti jaka i spremna na borbu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
31 Maj 2024, 13:12
Šta mislite Anđela o mojoj Descendent persona karti?
To je karta koja govori o predispoziciji za sve vidove partnerskih odnosa. U ovom slučaju imamo Jarca na Asc, ali nisam proveravala Goco da li je to zaista tvoj Desc persona chart u brzini. Recimo da jeste, vidi se manja mogućnost za partnerske odnose, prosto je Jarac čvrsto stanje materije ali i kad se partner nađe da su to obično veze na dugi niz godina. Dakle, nezavisno od toga da li je partner za ljubav ili su ljudi sa kojima svakodnevno stupaš u kontakt ti obično gradiš čvrste ali retke partnerske odnose
Pošalji Odgovor