Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisces

Re: Astrologija

Poruka od Pisces »

Kažem može li se dati kratki opis sudbinskog partnera iz godišnjeg horoskopa za 2024.godinu odnosno kad bi se mogao pojaviti moj datum rođenja je 01.12.1992.22:15 Osijek
Pisces

Poruka od Pisces »

Neke karakteristike njega u vezi izgleda i ponašanja.
milamila

Poruka od milamila »

Zdravo Andjela, ako bi mogla da pogledass solarnza ovu godinu, rodjena 4.7.95 u 11:55 u podgorici i zadnji rodjendan takodje provela u podgorici. Najvise me zanima ljubav da li ce se pojaviti uskoro ako se to uopste moze videti? Hvala
Pisces

Poruka od Pisces »

Pa i drugima ste odgovarali za te sudbinske kako će izgledati ne vidim razlog za slanje maila Da postaje zamorno odgovarati na pitanja na koja se drugima odgovara.Zašto bi ja postavila pitanje u vezi konzultacije kad me to ne zanima i učenju astrologije.
Pisces

Poruka od Pisces »

Nemam potrebu za konzultacijama i učenju astrologije kad i drugi pitaju stalno pitanja kao ja ista.
Pisces

Poruka od Pisces »

Bitno da od drugih pitanja nisu zamorna a ista su kao moja a moja su zamorna.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisces piše:
15 Avg 2024, 07:59
Bitno da od drugih pitanja nisu zamorna a ista su kao moja a moja su zamorna.
Pisces,
ako ti se ne sviđa forum ili prosto ono što ja mogu da ponudim, ti ne moraš dolaziti na isti. Ništa nije obavezujuće. Zamorno je, jer postavljaš niz pitanja ali nije tvoj Univerzum isto što i moj i ne mogu ispratiti sve što tebe za sebe zanima. Nadam se da ćeš razumeti i nema potrebe za ovakvim prepisivanjem zaista. Želim ti svako dobro.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Još bih podsetila sve korisnike:
ovde nismo da se raspravljamo, dokucavamo glupostima. Pokušavam samo da vam pomognem i to koliko je u mojoj moći. Ne mogu preko toga. Ako se neko našao uvređen ili povređen meni je zaista žao. Želim Vam svima dobro raspoloženje, lepe dane i sunčano vreme ali ne preko 35 stepeni u hladu :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milamila piše:
15 Avg 2024, 07:31
Zdravo Andjela, ako bi mogla da pogledass solarnza ovu godinu, rodjena 4.7.95 u 11:55 u podgorici i zadnji rodjendan takodje provela u podgorici. Najvise me zanima ljubav da li ce se pojaviti uskoro ako se to uopste moze videti? Hvala
milamilaW2JAAAACAAC6.jpg
milamilaW2JAAAACAAC6.jpg (47.93 KiB) Pregledano 387 puta
Izvini, zamalo te preskočih.

Zbog poravnanja ascendenata ovo će ti biti bitna lična godina naročito ako govorimo o svim vidovima partnerskih odnosa i načinu ličnog iskazivanja. To znači da ćeš verovatno više povesti računa o tome kako izgledaš, kako deluješ u javnosti. Sunce je u desetoj kući i može dati neku ljubavnu vezu jer je u široj konjunkciji sa Venerom što treba očekivati u periodu pred Novu godinu i krajem jeseni 2024. godine. Dinamična i interesantna atmosfera trajaće sve do pred sledeće leto kada govorimo o mogućnostima da se u vezu uđe, komunikaciji preko sredstava modernih tehnologija. Moram ti reći, baš je simpatična godina i da, može doći do poboljšanja emotivnog statusa.
Pisces

Poruka od Pisces »

Da baš zanimljivo a kako da pitanja o drugih nisu zamorna o persona chartu itd i ista kao moja to kao nije zamorni.Ja sam tražila kratak odgovor na pitanja kao što su drugi dobili.
Pošalji Odgovor