Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Labella12

Re: Astrologija

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
20 Sep 2024, 19:36
Labella piše:
20 Sep 2024, 11:44
Tokom faza nezaposlenosti, koje polje se gleda kao izvor novca, od vlastitog do tuđeg novca?

Bankrot također?

Hvala Andjela
Kada se radi o fazi nezaposlenosti potrebno je gledati solarni povratak i to prvo šta rade vladari poslovnih kuća u natalu, gde se nalaze u solaru, zatim se gledaju solarne poslovne kuće i da li sadrže malefike. Nakon toga se gledaju direkcije radi eventualne procene kritičnog perioda, ako se ne vidi tu, gledaju se progresije, i naravno, tranziti kako bi se videlo gde se nalazi vladar druge kuće konkretno jer je on vezan za sticanje lične imovine kao osnovni.
Draga Andjela,

https://ibb.co/QMMdjkw

Kako se gleda solarno polje koje pokriva natalno polje?

Konfuzna sam u vezi linija npr. 5og sol polja koje je na kraju 12polja i pokriva cijelo 1 polje? Da li pokriva 12 n polje ili oba?

Isto ne razumijem sa 6 sol poljem koje počinje u 1prvom n polju.

Hvala

Novi nick jer sam zaboravila lozinku starog a pišem sa mobitela.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ja ne gledam pokrivku polja već njihove vladare. Najbitnije je kroz koju natalnu kuću prolazi Ascendent solara, ona se aktivira u foj godini. Bitno je gde se nalazi Zenit solara u odnosu na natal kao i pozicija zolarnog Meseca zbog emocija. Preklapanje pete i dvanaeste kuće astrolozi tumače kao aferu, mogućnost tajne veze ili probleme na ljubavnom životu, ali se to kod mene u praksi nije naročito pokliopilo sa dešavanjima ljudi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
23 Sep 2024, 07:13
Ja ne gledam pokrivku polja već njihove vladare. Najbitnije je kroz koju natalnu kuću prolazi Ascendent solara, ona se aktivira u foj godini. Bitno ke gde se nalazi Zenit solara u odnosu na natal kao i pozicija zolarnog Meseca zbog emocija. Preklapanje pete i dvanaeste kuće astrolozi tumače kao aferu, mogućnost tajne veze ili probleme na ljubavnom životu, ali se to kod mene u praksi nije naročito pokliopilo sa dešavanjima ljudi
Hvala puno Andjela 🥰💞

Sad ću pogledati:

ASC je u 8 n.k.

MC je u 5 n.k.

SolMo je u 4 n.k.

Hvala puno 🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pogledaj i probaj povezati
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
24 Sep 2024, 23:12
Pogledaj i probaj povezati
Hvala Andjela

Da li mogu ovdje pisati?

SoAsc ima lagane aspekt sa nAsc, nJupiterom, nVer i nMC, jedini los aspekt je sa nMo u 2kuci. Druga kuća je rad, pravljenje novca, aspekt je opozicija, to je razumljivo napet aspekt, emocionalna frustracija u vezi zarade, bolje reći nemanja iste.

Moje n8kuca je sa Marsom, Merkruom, Vertex i Fortunom. Interesantno, Fortuna pravi konjukciju sa mojim nSaturnom u 6 kući. 8 kuća je tuđi novac.

Moj soMC je u n5 kući, ima nekoliko minornih aspekata, ovo izgleda kao loša godina, ako sam dobro povezala, jer nema major aspekte. Vladar je nVer u 6k i na granici u 7k (4orb.).

Natalni Uran, kao suvladar Vodolije i 2k. je u kvadratu sa solarnom Venerom uvsol 11k i sekstilu sa soJupiterom u sol 10kuci.Venera prezentira manje svote novca, Jupiter vece svote novca. Hm, možda nešto iznenada ali to bi bilo kad počnem raditi.

SoMo je u 9 sol kući i ušao je u 4nk., garant opet via inostranstvo, za koje sam poslala papire. Znam da je 4k, domovina, kuća, roditelji. Imala sam raspravu sa polubratom, ne razgovramo dalje, a bioloska majka mi je rekla prezime bioloskog oca. To je inače sve u znaku Ovna.

Solarno Sunce u 11 sol kuci, a ušlo je u 7 kuću, a sol Venera pravi konjukciju sa nSuncem, ovo izgleda dobro, a može biti vezano za ugovor o poslu, ali i ljubav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tako je, dobro ti ide. Samo gledaj prvo bazu pa posle polako i ostalo
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
25 Sep 2024, 15:32
Hvala, draga Andjela

Tebi se divim dok uradiš nekome sve ove kombinacije sa natalkom, solarnim, progresivnim kartama, plus tranzit.

Još se nadam da tranzit Jupitera u konjukciji v0di ka novom poslu, ali, imam utisak da ovaj tranzit više vuče na temu 5 kuće, jer je Venera vladar iste ( da budem konkretnija, neke nove šeme u vezi seksialne zabave, koju je trUran izgleda dodao). Još ne primjetim da djeluje na MC u Vagi.

Samo ne znam kako raditi predikciju za novi posao, jer ne znam kako se analizira potencijalni vremenski period?

Hvala puno na razumijevanju Andjela 🥰
Ena1988

Poruka od Ena1988 »

Pozdrav Anđela,
Da li mozes meni da pogledas za posao,da li cu ostati na trenutnom poslu gde radim 7 godina i hocu li napredovati ili vidis da cu naci drugi posao.
I ako moze odgovor kad cu dobiti bebu hoce li ova god biti uspesna.
Rodjena 17.10.1988. U 11:30h u Beogradu.
Hvala 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
LabellaW2JAAAACAAC4.jpg
LabellaW2JAAAACAAC4.jpg (46.19 KiB) Pregledano 371 put
nezaposlenost se najpre gleda kroz samu drugu kuću. Kada govorimo o sticanju lične imovine vidimo da druga kuća počinje u znaku Vodolije i vladari su prvo Uran a onda i Saturn. Urana pratimo. Uran u natalu nalazi se u Zenitu te će okrenutost ka karijeri i statusu uvek biti tema života.takođe, dobri aspekti sa Venerom i planetama u 6 ukazuju na lep posao sredinom karijere. U solaru Uran stoji u konjukciji sa Marsom na Zenitu što je slika borbe za status i posao. Obzirom da druga kuća stoji u znaku Device, moja je procena ta da će se stvari popraviti tek u periodu oko novembra tj pred Novu godinu zbog promene znaka u drugom polju. Bitno je i to da je Asc u Lavu što u prolazu kroz 8. natalnu kuću govori o teškoćama, transformaciji u toku godine (osma je kuća zatvorena, Asc je pravac kretanja godine) a u Lavu ukazuje na sopstvo, samoću. Mesec je u za njega nemirnom znaku, kvadriran od strane Merkura i Plutona iz 6. i 12. solarne kuće...a u devetoj. Selidbe, inostranstvo, nemogućnost a emocionalni izazov baš na sredini solara dakle oko Nove godine. Tek posle Nove godine treba očekivati veće promene
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
25 Sep 2024, 16:50
Andjela Kostic piše:
Hvala, draga Andjela

Tebi se divim dok uradiš nekome sve ove kombinacije sa natalkom, solarnim, progresivnim kartama, plus tranzit.

Još se nadam da tranzit Jupitera u konjukciji v0di ka novom poslu, ali, imam utisak da ovaj tranzit više vuče na temu 5 kuće, jer je Venera vladar iste ( da budem konkretnija, neke nove šeme u vezi seksialne zabave, koju je trUran izgleda dodao). Još ne primjetim da djeluje na MC u Vagi.

Samo ne znam kako raditi predikciju za novi posao, jer ne znam kako se analizira potencijalni vremenski period?

Hvala puno na razumijevanju Andjela 🥰
Draga,
za to je zaista potrebno puno veštine, a pre toga učenja astrologije. Ne može se znati sve, niko ni ne zna, ali je ipak potrebno dosta predznanja...
Pošalji Odgovor