Meni su bas interesantne te umetnute kuce jer ih i ja imam,a koliko vidim ili gresim tu do ljubavi ili braka dolazi tek poslije 40-te,45-te ili čak i kasnije?
Astrologija
Re: Astrologija
To kako kome, ali oce da odlozi. Ja imam 41 i nisam se jos udavala i ko zna ocu li. Mada imam i drugih odlagaca osim ukljestene pete.
Nekome ukljestene 5. i 7. daju vise vaznih (ozbiljnih) veza ili vise brakova ili tajnu vezu, pa ljubavnicu/ka u braku, a simbolika je razna. Ukljestena peta moze dati nesto znacajno da se desavalo u periodu srednje skole.
Nekome ukljestene 5. i 7. daju vise vaznih (ozbiljnih) veza ili vise brakova ili tajnu vezu, pa ljubavnicu/ka u braku, a simbolika je razna. Ukljestena peta moze dati nesto znacajno da se desavalo u periodu srednje skole.
Eto ima li neko sa umetnutom petom ili sedmom,a da se ozenio ili udao prije cetrdesete,ili da se nije razveo,a udao se?
Ima sigurno, ali njima je ostatak horoskopa dobar. Signifikatori za brak su dobrog dostojanstva i dobro aspektovani ali ih je sigurno prethodno odradila simbolika ukljestenja.
Poznajem osobu sa ukljestenom 3/9. Pokusavala vise puta da upise psihologiju i nijesu je primili. Prime je na pravo ali uspije da da malo kolokvijuma i ispita i shvati da nije to za nju i da joj ne ide. Nakon toga upise fakultet za medije i zavrsi u roku.
Poznajem osobu sa ukljestenom 3/9. Pokusavala vise puta da upise psihologiju i nijesu je primili. Prime je na pravo ali uspije da da malo kolokvijuma i ispita i shvati da nije to za nju i da joj ne ide. Nakon toga upise fakultet za medije i zavrsi u roku.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Labella,obzirom da ti je Jupiter vladar Asc zaista svačeg tu može biti, ali je svakako otvaranje ka okolini, partnerskim odnosima. Iskoristi to vreme najbolje što možeš
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ovde su mogući problemi ali ne mora da znači. Zavisi kakve su bile ljubavne veze, koliko je bilo napeto po pitanju generalno ljubavnog života. U svakom slučaju, mogućnost neke peripetije sa decom (neočekivana trudnoća, spontani pobačaj ili VTO...)
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Tako je. Saturn, signifikator braka dobro stoji. Dakle, brak kasnije ili sa starijim čovekom, ništa specijalno sem što neće biti ranije.Fortuna piše: ↑11 Maj 2025, 16:17Ima sigurno, ali njima je ostatak horoskopa dobar. Signifikatori za brak su dobrog dostojanstva i dobro aspektovani ali ih je sigurno prethodno odradila simbolika ukljestenja.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da ima i to ne zavisi samo od uklještenosti već i od samog kvaliteta planete, znaka i aspekata koje pravi, te stepena na kojem je, eventualnih fiksnih zvezda i slično
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Po meni,
najgora je opcija udati se da bi imali decu ili "već mi je vreme" ili zbog "roditelji su mi očajni" ili zbog "ne želim više da budem sama". Zato što to kasnije ima trajne posledice kako po vas lično tako i po decu koju rodite i vrlo brzo shvatite da su vam velika obaveza. Brak je za ženu sam po sebi mnogo veća obaveza nego muškarcima lagale se mi ili ne, žene manje imaju vremena za učenje nakon udaje te dolazi do samozapuštanja. Nekada je to ok, kad je brak dobar, kad ima poverenja između partnera i kad je partner stabilan. A kad nema!? Bude pakao. Najbitnije je naći srodnu dušu. Sve ostalo dolazi vremenom
najgora je opcija udati se da bi imali decu ili "već mi je vreme" ili zbog "roditelji su mi očajni" ili zbog "ne želim više da budem sama". Zato što to kasnije ima trajne posledice kako po vas lično tako i po decu koju rodite i vrlo brzo shvatite da su vam velika obaveza. Brak je za ženu sam po sebi mnogo veća obaveza nego muškarcima lagale se mi ili ne, žene manje imaju vremena za učenje nakon udaje te dolazi do samozapuštanja. Nekada je to ok, kad je brak dobar, kad ima poverenja između partnera i kad je partner stabilan. A kad nema!? Bude pakao. Najbitnije je naći srodnu dušu. Sve ostalo dolazi vremenom
Da, vazno je da bude kvalitetno onda kad bude, jer znas da se isplatilo cekanje.Andjela Kostic piše: ↑11 Maj 2025, 20:03Tako je. Saturn, signifikator braka dobro stoji. Dakle, brak kasnije ili sa starijim čovekom, ništa specijalno sem što neće biti ranije.Fortuna piše: ↑11 Maj 2025, 16:17Ima sigurno, ali njima je ostatak horoskopa dobar. Signifikatori za brak su dobrog dostojanstva i dobro aspektovani ali ih je sigurno prethodno odradila simbolika ukljestenja.