To sto nemam djece i nije neki problem,nego recimo kod mene su interesantni ti muskarci,ali eto nisam isla u inostranstvo, samo zemlje bivse Jugoslavije,mada mislim da bi mi inostranstvo cak bolje odgovaralo.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 07:09Ja sam 5 god. starija od tebe, ali, srećom, nemanje djece ne doživljavam tragično, jer, neke žene pate cijeli život jer se nisu ostvarile kao majke.Goca piše: ↑13 Maj 2025, 04:44Kod mene ni braka ni djece,eto umetnuta sedma i prva kuca,u sedmoj sunce i retrogradni merkur umetnuti u djevici,saturn u lavu,u prvoj mjesec u ribama.Fortuna piše: ↑11 Maj 2025, 16:17Ima sigurno, ali njima je ostatak horoskopa dobar. Signifikatori za brak su dobrog dostojanstva i dobro aspektovani ali ih je sigurno prethodno odradila simbolika ukljestenja.
Poznajem osobu sa ukljestenom 3/9. Pokusavala vise puta da upise psihologiju i nijesu je primili. Prime je na pravo ali uspije da da malo kolokvijuma i ispita i shvati da nije to za nju i da joj ne ide. Nakon toga upise fakultet za medije i zavrsi u roku.
Da li si uspjela otići u inozemstvo? Relokacijska karta može promijeniti mogućnosti ostvarenja ciljeva.
Astrologija
Re: Astrologija
Na koji način su tvoji partneri interesantni?Goca piše: ↑13 Maj 2025, 11:07To sto nemam djece i nije neki problem,nego recimo kod mene su interesantni ti muskarci,ali eto nisam isla u inostranstvo, samo zemlje bivse Jugoslavije,mada mislim da bi mi inostranstvo cak bolje odgovaralo.
Sad sam pogledala tvoju natalku, imamo sličnosti:
umetnuto Sunce u 7k., i Uran iz 9k. konjukcija MC.
Srećom, imaš bolje državljanstvo od mog, sa tvojim bih bolje prošla u vezi posla.
Da Sunce je umetnuto s tim sto je moj Uran na vrhu 9k,9k uLabella12 piše: ↑13 Maj 2025, 13:49Na koji način su tvoji partneri interesantni?
Sad sam pogledala tvoju natalku, imamo sličnosti:
umetnuto Sunce u 7k., i Uran iz 9k. konjukcija MC.
Srećom, imaš bolje državljanstvo od mog, sa tvojim bih bolje prošla u vezi posla.
Skorpiji, nije konjukcija MC.Venera na nultom stepenu,mozda je i to interesantno.
Razmisljam o odlasku u inostranstvo, ali se jos nekako stvari ne poklapaju.
A muskaraca jako malo u mom slucaju.
Broj muškaraca, da li se to može analizirati u natalki?Goca piše: ↑13 Maj 2025, 16:21Da Sunce je umetnuto s tim sto je moj Uran na vrhu 9k,9k u
Skorpiji, nije konjukcija MC.Venera na nultom stepenu,mozda je i to interesantno.
Razmisljam o odlasku u inostranstvo, ali se jos nekako stvari ne poklapaju.
A muskaraca jako malo u mom slucaju.
Ako imaš bolju opciju, bježi van.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne može se analizirati tačan broj muškaraca jer je svaki naredni određen tj definisan drugom kućom od postojeće. Ali zato imamo slobodan izbor. A muškaraca samo onih koje izaberemo. Aaaaali ono što se može videti je hoće li biti veći broj ponuda ili manji broj
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala, Andjela, moj je veći broj odbijenih. Ja sam užasno izbirljiva. Bolje bi bilo da se ponudio veći broj koji bi mi se dopali.Andjela Kostic piše: ↑13 Maj 2025, 16:55Ne može se analizirati tačan broj muškaraca jer je svaki naredni određen tj definisan drugom kućom od postojeće. Ali zato imamo slobodan izbor. A muškaraca samo onih koje izaberemo. Aaaaali ono što se može videti je hoće li biti veći broj ponuda ili manji broj
Mislim da kod mene to ne vredi,izgleda da natalna uopste ne radiAndjela Kostic piše: ↑13 Maj 2025, 16:55Ne može se analizirati tačan broj muškaraca jer je svaki naredni određen tj definisan drugom kućom od postojeće. Ali zato imamo slobodan izbor. A muškaraca samo onih koje izaberemo. Aaaaali ono što se može videti je hoće li biti veći broj ponuda ili manji broj
Jos nemam opcije,ali mozda se i desi. Ovaj Uran u 9k,mozda donese nesto iznenada,mada kod mene kao da natalna uopste ne radi?Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 16:43Broj muškaraca, da li se to može analizirati u natalki?
Ako imaš bolju opciju, bježi van.
Koji znak ti je Venera?
Ja flertam generalno sa ljudima, ne isključivo romantičnim tonom, ali sa muškarcem koji me zaintrigira, dadnem do znanja, ne čekam. Drugo, muškarci svih generacija mi prilaze, dobro ne baš ovi u 20tim i ranim 30tim. Ja sam jako pristupačna u druženjima. Možda je do moje rVenere, vladar 5k.Bika, a ista je u Blizancima, ili Marsa vladara 11k u konjukciji sa Merkurom, vladarem 6k i 7k.
Meni je Venera u Lavu na nultom stepenu,skoro pa neaspektovana,muskarci skoro da i ne prilaze,Mars u Blizancima konjukcija Jupiter,mars je vladar devete kuce.Labella12 piše: ↑13 Maj 2025, 17:43Koji znak ti je Venera?
Ja flertam generalno sa ljudima, ne isključivo romantičnim tonom, ali sa muškarcem koji me zaintrigira, dadnem do znanja, ne čekam. Drugo, muškarci svih generacija mi prilaze, dobro ne baš ovi u 20tim i ranim 30tim. Ja sam jako pristupačna u druženjima. Možda je do moje rVenere, vladar 5k.Bika, a ista je u Blizancima, ili Marsa vladara 11k u konjukciji sa Merkurom, vladarem 6k i 7k.