Astrologija
-
the_sacrament
Re: Astrologija
Oki, hvaalaa ti puno
Mene je zanimalo mozes li mi samo reci kad je najbolji period da ovaj posao promjenim, ali shvatam sve 
Draga Andjela,
Interesuje me da li mozes da mi kazes nesto vezano za posao u skorije vreme i vezano za ljubav, da li cu uci uskoro u brak i da li cu se uskoro ostvariti kao majka? 20.07.1994. 02:20 Pancevo.
Hvala, pozdrav!
Interesuje me da li mozes da mi kazes nesto vezano za posao u skorije vreme i vezano za ljubav, da li cu uci uskoro u brak i da li cu se uskoro ostvariti kao majka? 20.07.1994. 02:20 Pancevo.
Hvala, pozdrav!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, navela sam više puta da bilo kakve predikcije zahtevaju detaljni pregled i da se to radi iz godišnjeg horoskopa tako da te moram razočarati. To hoćeš li se ostvariti kao majka takođe će zavisiti od sijaset drugih stvari, ali ću ti reći astrološku verovatnoću naravno. Generalno, to što tražiš se radi kroz ozbiljne konsultacije sem opšteg ljubavnog života. U tvom slučaju postoji problem nedovoljnih ili nekopatibilnih poznanstava. takođe mogućnost tajnih ljubavi ili veza što trebaš po svaku cenu izbegavati. Ako bi i spustila kriterijume ispod svakog nivoa opet za tebe to ne bi bilo dobro. Mesec, tj partner, prikazan je kao neko ko brine o tebi ali je u inostranstvu, verovatno tamo zarađuje, tamo mu je kuća, mogućnost poznanstva preko posla a bitne ljubavne godine 21., 25 i 39. Mogućnost za više dece
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav svima
Interesujem se za astrologiju vec godinama, ali moje znanje nazalost nije proprocionalno interesovanju. Barem ne jos uvek
Nisam se posvetila ozbiljno temi, tako da informacije prikupljam usputno i sa svih strana. Mahom 'visim' po stranim forumima i blogovima, mada me ima i na ovim nasim. Moram da kazem da na ovakav forum i ovakvu posvecenost i pozitivnu energiju jos nisam naletela. Nadam se da ce zaziveti i da cu i ja moci mozda malo da doprinesem. Barem cu pokusati, a i trud se valjda racuna
A Vama Andjela hvala sto postojite. Svet bi bio lepse mesto da svi imaju takav odnos prema drugima. Moram da zamolim za pomoc oko moje natalne. Interesuje me zivot u inostranstvu. Nemam jake pokazatelje u karti, koji se tipicno spominju svuda. Povezanost vladara 4.,9. i 12. kuce, njihovi vladari u Strelcu, Sunce u 9. kuci itd. Jedino vidim jaku zelju za inostranstvom zbog Meseca u Strelcu, a i on mi je dispozitor vladara 9. Valjda se nisam nalupetala previse sad
Hvala puno unapred.

Interesujem se za astrologiju vec godinama, ali moje znanje nazalost nije proprocionalno interesovanju. Barem ne jos uvek
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja, hvala tebi što si se javila. Međutim, tvoje karte nema, ima ikonice image, ali nešto očigledno kod nas nije podešeno dobro pa se dešava da slike ne izlaze. Pogledaće to programer a tebe bih molila da opet staviš sliku, ali samo link ka njoj kako bih mogla pogledati i tvoju kartu. Ja bih volela da se tumače karte i međusobno, slobodno se opustite, nemate šta pogrešiti jer smo profesionalni astrolozi ja i Astroarrow a mi vas sve volimo i želimo da naučite što višeTorrGeni piše: ↑21 Jan 2021, 19:58Pozdrav svima![]()
Interesujem se za astrologiju vec godinama, ali moje znanje nazalost nije proprocionalno interesovanju. Barem ne jos uvekNisam se posvetila ozbiljno temi, tako da informacije prikupljam usputno i sa svih strana. Mahom 'visim' po stranim forumima i blogovima, mada me ima i na ovim nasim. Moram da kazem da na ovakav forum i ovakvu posvecenost i pozitivnu energiju jos nisam naletela. Nadam se da ce zaziveti i da cu i ja moci mozda malo da doprinesem. Barem cu pokusati, a i trud se valjda racuna
A Vama Andjela hvala sto postojite. Svet bi bio lepse mesto da svi imaju takav odnos prema drugima. Moram da zamolim za pomoc oko moje natalne. Interesuje me zivot u inostranstvu. Nemam jake pokazatelje u karti, koji se tipicno spominju svuda. Povezanost vladara 4.,9. i 12. kuce, njihovi vladari u Strelcu, Sunce u 9. kuci itd. Jedino vidim jaku zelju za inostranstvom zbog Meseca u Strelcu, a i on mi je dispozitor vladara 9. Valjda se nisam nalupetala previse sad
Hvala puno unapred.
![]()
Mozda sam ja nesto pogresno uradilaAndjela Kostic piše: ↑22 Jan 2021, 10:07Draga moja, hvala tebi što si se javila. Međutim, tvoje karte nema, ima ikonice image, ali nešto očigledno kod nas nije podešeno dobro pa se dešava da slike ne izlaze. Pogledaće to programer a tebe bih molila da opet staviš sliku, ali samo link ka njoj kako bih mogla pogledati i tvoju kartu. Ja bih volela da se tumače karte i međusobno, slobodno se opustite, nemate šta pogrešiti jer smo profesionalni astrolozi ja i Astroarrow a mi vas sve volimo i želimo da naučite što višeTorrGeni piše: ↑21 Jan 2021, 19:58Pozdrav svima![]()
Interesujem se za astrologiju vec godinama, ali moje znanje nazalost nije proprocionalno interesovanju. Barem ne jos uvekNisam se posvetila ozbiljno temi, tako da informacije prikupljam usputno i sa svih strana. Mahom 'visim' po stranim forumima i blogovima, mada me ima i na ovim nasim. Moram da kazem da na ovakav forum i ovakvu posvecenost i pozitivnu energiju jos nisam naletela. Nadam se da ce zaziveti i da cu i ja moci mozda malo da doprinesem. Barem cu pokusati, a i trud se valjda racuna
Hvala puno unapred.
![]()
![]()
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga TorrGeni,
ovde je velika mogućnost života u inostrasntvu a kako?
Vladar devete kuće odakle uvek počinješ procenu inostranstva nalazi se u znaku Raka (porodica, kuća domovina) i autolmatski vezuje mogućnost da imaš kuću tj porodicu u inostranstvu jednog dana, naročito zato što se vladar nalazi u 7 pa bi to mogao biti partner ili muž. Ovde je slika prejasna. Nema napetih aspekata, nema te šta ukočiti. Vidi se mogućnost života u germanskim zemljama što su sve zemlje sa ovim govornim područjem.
Vladar devete kuće odakle uvek počinješ procenu inostranstva nalazi se u znaku Raka (porodica, kuća domovina) i autolmatski vezuje mogućnost da imaš kuću tj porodicu u inostranstvu jednog dana, naročito zato što se vladar nalazi u 7 pa bi to mogao biti partner ili muž. Ovde je slika prejasna. Nema napetih aspekata, nema te šta ukočiti. Vidi se mogućnost života u germanskim zemljama što su sve zemlje sa ovim govornim područjem.
Hvala Vam punoAndjela Kostic piše: ↑24 Jan 2021, 16:20Draga TorrGeni,
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
kao mogućnost "domovine u inostranstvu". Rak je kuća, porodica domovina a deveta kuća je inostranstvo. Onda se gleda kvalitet znaka Raka (da li tu ima malefika, loših aspekata i slično) i šta radi Mesec u natalu, da li on ima nekih aflikcija, u kojem je znaku, kojoj kući i onda se na osnovu toga vrši tumačenje
Hvala puno na odgovoru. I izvinjavam se zbog glupog pitanjaAndjela Kostic piše: ↑25 Jan 2021, 08:48kao mogućnost "domovine u inostranstvu". Rak je kuća, porodica domovina a deveta kuća je inostranstvo. Onda se gleda kvalitet znaka Raka (da li tu ima malefika, loših aspekata i slično) i šta radi Mesec u natalu, da li on ima nekih aflikcija, u kojem je znaku, kojoj kući i onda se na osnovu toga vrši tumačenje