Selidbe
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Selidbe
Ni malo nisi naporan. Pokušavam ti pomoći. Jupiter u pet. Dobar odnos sa Merkurom. Idi u zabavne sadržaje, rad sa decom, rad po školama, Neptun na Asc, bavi se glumom...probaj. Mesto te ne drži zbog Neputna, takvi vrlo kreativni ljudi kakav si ti, otvoreni uvek teže putovanjima. Generalno, mnogo ljudi voli da putuje. Ja sam samo tražila opšte astrološko rešenje. Realnost je teža. Ja to odlično znam veruj mi, ali se treba boriti. Nemoj bivstvovati u sredini. Prvo promeni okolinu u smislu ljudi, druži se sa pozitivnim i uspešnijim ljudima. Gledaj šta rade, kako se ponašaju. Uči. Toliko toga ima da se nauči da čovek može provesti čitav život učeći. Tvoj je horoskop generalno dobar, jer imaš mnogo talenata, samo ih trebaš uposliti veruj mi. A ako se hvataš i za fiksne zvezde i tražiš dodatno značenje to je super. Ali moraš poći od baznog, konkretnog značenja planeta i iz toga izvući pouku. To ti kažem ja, egzaktnog kvatrata Saturna i Sunca, egzaktnog kvatrata Saturna i Urana i kazimi konjunkcije Sunca i Urana pa ti vidi da li je meni bilo lako
Takođe, probaj strane jezike. Videćeš, iznenadićeš se
Napravi od Sarajeva inostranstvo sebi. Probaj jer ja znam da ti to možeš
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hehe, tesko u ovim godinama bas mogu preko noci da upisem pedagogiju ili uciteljsku skolu i da se bavim mladjim nasrastajima, sa kojima imam zaista posebnu vrstu konekcije, tj djeca me vole, iako sa Ju u 5 nemam jos svoje, sto mi je takodjer cudno.Andjela Kostic piše: ↑09 Jun 2021, 21:33Ni malo nisi naporan. Pokušavam ti pomoći. Jupiter u pet. Dobar odnos sa Merkurom. Idi u zabavne sadržaje, rad sa decom, rad po školama, Neptun na Asc, bavi se glumom...probaj. Mesto te ne drži zbog Neputna, takvi vrlo kreativni ljudi kakav si ti, otvoreni uvek teže putovanjima. Generalno, mnogo ljudi voli da putuje. Ja sam samo tražila opšte astrološko rešenje. Realnost je teža. Ja to odlično znam veruj mi, ali se treba boriti. Nemoj bivstvovati u sredini. Prvo promeni okolinu u smislu ljudi, druži se sa pozitivnim i uspešnijim ljudima. Gledaj šta rade, kako se ponašaju. Uči. Toliko toga ima da se nauči da čovek može provesti čitav život učeći. Tvoj je horoskop generalno dobar, jer imaš mnogo talenata, samo ih trebaš uposliti veruj mi. A ako se hvataš i za fiksne zvezde i tražiš dodatno značenje to je super. Ali moraš poći od baznog, konkretnog značenja planeta i iz toga izvući pouku. To ti kažem ja, egzaktnog kvatrata Saturna i Sunca, egzaktnog kvatrata Saturna i Urana i kazimi konjunkcije Sunca i Urana pa ti vidi da li je meni bilo lakoTakođe, probaj strane jezike. Videćeš, iznenadićeš se
Napravi od Sarajeva inostranstvo sebi. Probaj jer ja znam da ti to možeš
Ucim ja citav zivot, sa Pl na Mc sam mijenjao profesije i zanimanja, ali i interesovanja preko noci, i jedna sa drtgim nisu imali nikakve veze.Znaci od sportiste, preko umjetnika, do politickog analiticara ali i duhovnog iscjelitelja, talentovanog psihologa, filozofa, i sad bi malo da uzivam, da putujem, da se iskljucim iz svega i posvetim iskljucivo zabavi, jer je apsolutna sloboda , i nevisvnost u vezi sa bilo cim moj osnovni zivotni kod i motiv.
Ti si imala vjerovatno neke vrste problema sas autoritetima, bila si natjerana da tokom zivota iskazujes neku vrstu poniznosti, sluzenja drugima, cemu si se jako protivila, i sto je kod tebe izazivalo neku vrstu frustracije, ali zavisi kakve aspekte imaju i Sunce i taj Saturn, u kojim su znakovima.Problemi sa kicmom, srcem, slaba cirkulacija?
Nije mi jasno kako imas i kvadrat Sunca i Urana i konjukciju istovremeno?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Kvadrat je Sunca i Saturna. Uran i Sunce su u konjunkciji na stepenu egzaltacije Plutona:) u osmoj kući:) ali više nemam nikakav problem. Naučila sam kako. Stalno se usavršavam. Uživam i ja, ali na drugi način. Srećno sa putovanjima:)
P.s. meni je Neptun na Zenitu:)
Oko egzaltacije Plutona postoji vise razmisljanja i varijanti, po mom nekom iskustvu bi rekao da je egzaltiran u Ribama.Neki kazu u Blizancu,a tradicionalisti misle da je u Skorpiji dok vladarstvo daju MArsuAndjela Kostic piše: ↑10 Jun 2021, 11:02Kvadrat je Sunca i Saturna. Uran i Sunce su u konjunkciji na stepenu egzaltacije Plutona:) u osmoj kući:) ali više nemam nikakav problem. Naučila sam kako. Stalno se usavršavam. Uživam i ja, ali na drugi način. Srećno sa putovanjima:)
Ti si znaci glumica ( umjetnica) po profesiji, a ja sam glumac prirodno, izgledom, karakterom ( Ne0Ac)
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
naravno da ne. Nikada nisam glumila. Iskrena sam tačnije do bola. I, egzaltacija Plutona jeste na 3Škorpiona.
Zato ti govorim, mnogo ideš u analize a bazu ne pratiš. Kreni samo sa opštim aspektima bez naročitog unošenja u stvari. Videćeš, ići će ti lakše
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ima devojke koja je tumačila negde horoskop jako sličan mom, moje kume tačnije. Rasturila je. Pogledaj, negde je na forumu na temi
Ja sam ucio a i sam bi na osnovu poznanstva sa mnogim Skorpijama ipak zakljucio da je Pluton vladar Skorpije a da je tamo egzaltiran Uran, ali hajdeAndjela Kostic piše: ↑11 Jun 2021, 08:18naravno da ne. Nikada nisam glumila. Iskrena sam tačnije do bola. I, egzaltacija Plutona jeste na 3Škorpiona.Zato ti govorim, mnogo ideš u analize a bazu ne pratiš. Kreni samo sa opštim aspektima bez naročitog unošenja u stvari. Videćeš, ići će ti lakše
Ne razumijem ovo u vezi sa " bazom", mislis na onaj povrsinski kostur natalne karte, na osnovni tris " Sunce, Ac, Mjesec ? Ne razumijem?
Tesko cu tu analizu pronaci, pa da mi bar naznacis pod kojom je temom?Andjela Kostic piše: ↑11 Jun 2021, 08:19ima devojke koja je tumačila negde horoskop jako sličan mom, moje kume tačnije. Rasturila je. Pogledaj, negde je na forumu na temi
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Da. gubiš se u detaljima i izgubiš strukturnu nit. Uran je egzaltiran u Škorpionu. Stepen egzaltacije Plutona je 3. Škorpiona i to je živa istina. Drži se ozbiljne stručne astrološke literature, manjese rasplinjuj ako zaista želiš da naučiš astrologiju. Jer, iz svakog horoskopa svašta možemo izvući naknadno ali baza je baza. Sunce na 3.Škorpiona, Uran na 3. Škoriona, Saturn na 3. Lava
Svaki covjek je " prica za sebe" tj zasebna , jedinstvena i komplexna licnost, sukladno unikatnom pecatu i natalne karte, koja ce cak kod dvije osobe, rodjene u istom vremenu, tj istog datuma, u isto vrijeme ipak dati uveliko razlicite prirode, na sta sam se uvjerio mnogo puta, i u slucajevima cak i rodjenih Blizanaca, a kamo li osoba koje nisu u krvnom srodstvu, sto znaci da nacin odrastanja, genetika, vaspitanje, drustvene okolnosti takodjer igraju veliku ulogu, a da astro polozaji planeta daju samo dodatni doprinos .Andjela Kostic piše: ↑11 Jun 2021, 10:49Da. gubiš se u detaljima i izgubiš strukturnu nit. Uran je egzaltiran u Škorpionu. Stepen egzaltacije Plutona je 3. Škorpiona i to je živa istina. Drži se ozbiljne stručne astrološke literature, manjese rasplinjuj ako zaista želiš da naučiš astrologiju. Jer, iz svakog horoskopa svašta možemo izvući naknadno ali baza je baza. Sunce na 3.Škorpiona, Uran na 3. Škoriona, Saturn na 3. Lava
Astrologija je i pseudonauka, jer ne moze u cjelosti da potvrdi hipoteze kojima raspolaze, pa je po meni zato i zanimljiva, jer daje prostora da se uvijek i dalje izucava.
AKo bi ti npr sto se tice sinastrije naveo nekoliko primjera parova( javnih licnosti) koji nemaju nikakvih pozitivnih astroloskih dodirnih tacaka, cije sinastrije su npr ispunjenje sa 95% kvadrata licnih planeta, iako se u astroloskoj literaturci citajuci je moze zakljuciti da je to nemoguce, onda covjek sa proucavanjem astrologije ide dalje, od osnovnih " definicija".
Mislim mogu ti na pp poslati primjere na koje sam nalijetao, ne bi imala odgovora, kao ni mnogi drugi astrolozi kojima sam ista pitanja postavljao. Izvini sto filozofiram, ali ne mogu da se slozim sa necim sto svojim umom nisam utvrdio da ima smisla.Ne astrologija, nego iskljucivost nekih astrologa ( ne mislim na tebe), koju ne mogu prihvatiti...