Numerologija

astrologija i sa njom povezane teme
sla647

Re: Numerologija

Poruka od sla647 »

kacasmajli piše:
15 Jan 2021, 00:51
Možemo li ovde da diskutujemo o numerologiji? Da li ste istraživale detaljnije piramidalnu? I da li vam se pokazala uopšte numerologija kao precizna? :)

Mene zanima kako se sat i minut rođenja uzimaju u obzir u tumačenju. Verujem da su bitni jer ne možemo svi rođeni istog dana da imamo iste osobine i životne događaje. :)
Nova Sam na forumu I ne mogu da nadjem odgovor na tvoje pitanje, da li si uopste dobila odgovor, mene to bas interesuje....
sla647

Poruka od sla647 »

ako nadjes odgovor posalji I meni
Ellis

Poruka od Ellis »

Iris119 piše:
07 Maj 2024, 16:21
Ako neko zna da mi preporuči dobrog numerologa ili iskustva sa istim? Radila sam kod "poznatih" ali baš ništa... Bzvz pukla novac😖😭
Da li moze nagovestaj ili inicijali kod kojih, i ja isto planiram kod poznatog SD, ali nisam sigurna.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ellis piše:
29 Jan 2025, 19:22
Iris119 piše:
07 Maj 2024, 16:21
Ako neko zna da mi preporuči dobrog numerologa ili iskustva sa istim? Radila sam kod "poznatih" ali baš ništa... Bzvz pukla novac😖😭
Da li moze nagovestaj ili inicijali kod kojih, i ja isto planiram kod poznatog SD, ali nisam sigurna.
Ovaj je forum slobodan! Nema reklama, nemamamo razloga da ne pohvalimo nekog :)

SLOBODNO možete pisati imena numerologa ako ih hvalite, sem ako ne kršimo neko zakonsko pravilo. To znači da loše numerologe ne trebate pominjati. NIJE DOZVOLJENO davati loše komentare o numerolozima. Samo preskočite :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
kacasmajli

Poruka od kacasmajli »

sla647 piše:
17 Jan 2025, 10:53
kacasmajli piše:
15 Jan 2021, 00:51
Možemo li ovde da diskutujemo o numerologiji? Da li ste istraživale detaljnije piramidalnu? I da li vam se pokazala uopšte numerologija kao precizna? :)

Mene zanima kako se sat i minut rođenja uzimaju u obzir u tumačenju. Verujem da su bitni jer ne možemo svi rođeni istog dana da imamo iste osobine i životne događaje. :)
Nova Sam na forumu I ne mogu da nadjem odgovor na tvoje pitanje, da li si uopste dobila odgovor, mene to bas interesuje....
Cao! Nisam nasla jos uvek odgovor... na stranom sajtu su me ,,napali" da lupetam kad spominjem piramidalnu numerologiju. Znam 3 osobe koje su rodjene istog dana kad i ja i svi vodimo uglavnom razlicite zivote i bitni dogadjaji su nam se desavali u razlicitim periodima zivota tako da mi ostaje enigma...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

uuuh a oni su baš puno pametni! Svako ko ti govori da "lupaš" a pritom ti ne daje odgovor je neko ko je ili neznalica ili kompleksaš koji voli da se pravi pametan. Ja se na žalost ne bavim numerologijom. I žao mi je, bio je jedan numerolog koji je ovde pisao ali ga je administrator blokirao. Pravila foruma. Čim nađem numerologa počeće da piše na ovoj temi. Do tada, gledaj da nađeš 3 osnovne knjige numerologije pa probaj sama...nije lako ali se može veruj mi. Pa možda i ti nama nešto kažeš posle :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pošalji Odgovor