Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Selidbe

Poruka od Andjela Kostic »

Lina piše:
15 Jun 2021, 12:40
Andjela Kostic piše:
12 Jun 2021, 12:29
Lina kakvo bi pitanje ti postavila? Interakcija je bila takva i ja se izvinjavam, jer niko drugi nije interagovao:)
Uh....gotovo sam i zaboravila bila....nego vidim raspisi ovdje do u nesvijest :lol:

Ma mene je do inozemstva, promjena okoline dal' kroz emotivnu vezu, dal' kroz posao......vezano za to sam se interesovala,posto godine prodjose i prolazi vrijeme brzinski...
LinaWRIGC3.GIF
LinaWRIGC3.GIF (148.25 KiB) Pregledano 1611 puta
Ovde nisam oduševljena ni inostranstvom ni zemljom porekla. Ali, kada govorimo o baš dalekom inostranstvu (Novi Zeland npr) onda ima nekog smisla. Najbitnije je da znaš da ćeš otići samostalnim poslom nikako preko veze. Sama traži i videćeš, isplatiće ti se :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lina

Poruka od Lina »

Andjela Kostic piše:
15 Jun 2021, 21:40
Lina piše:
Andjela Kostic piše:
12 Jun 2021, 12:29
Lina kakvo bi pitanje ti postavila? Interakcija je bila takva i ja se izvinjavam, jer niko drugi nije interagovao:)
Uh....gotovo sam i zaboravila bila....nego vidim raspisi ovdje do u nesvijest :lol:

Ma mene je do inozemstva, promjena okoline dal' kroz emotivnu vezu, dal' kroz posao......vezano za to sam se interesovala,posto godine prodjose i prolazi vrijeme brzinski...
LinaWRIGC3.GIF
Ovde nisam oduševljena ni inostranstvom ni zemljom porekla. Ali, kada govorimo o baš dalekom inostranstvu (Novi Zeland npr) onda ima nekog smisla. Najbitnije je da znaš da ćeš otići samostalnim poslom nikako preko veze. Sama traži i videćeš, isplatiće ti se :)
Zemlja porijekla, rasulo...nista ne ide.
Ako bi i u inostranstvu bilo isto, tada zivot dalji ne bi ni imao smisla, nikako....

Koja je najbolja opcija za odlazak. Pomenula si posao,sto je meni bila zelja. Kovid me zapinje.
Trebala sam da plovim,takodje me je Kovid sprijecio.

Da li postoji opcija emotivne veze i tim povodom da se odselim ???

Hvala ti 😊
Mery

Poruka od Mery »

Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
15 Jun 2021, 21:45
Andjela Kostic piše:
Lina piše:

LinaWRIGC3.GIF
Ako bi i u inostranstvu bilo isto, tada zivot dalji ne bi ni imao smisla, nikako....

Koja je najbolja opcija za odlazak. Pomenula si posao,sto je meni bila zelja. Kovid me zapinje.

Hvala ti 😊
Postoji, koliko vidim, ali to će biti loša opcija jer ćeš onda od tog čoveka zavisiti a to neće ići dobro. Za procene, za sagledavanja dalja zaista je potrebno odraditi ovo ozbiljno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Karta se ne otvara. Mery,
molim te pitanje, datum vreme i mesto rođenja u jednoj poruci kako bih mogla da ti odgovorim
Lina

Poruka od Lina »

Andjela Kostic piše:
16 Jun 2021, 12:17
Lina piše:
15 Jun 2021, 21:45
Andjela Kostic piše:

LinaWRIGC3.GIF

Hvala ti 😊
Postoji, koliko vidim, ali to će biti loša opcija jer ćeš onda od tog čoveka zavisiti a to neće ići dobro. Za procene, za sagledavanja dalja zaista je potrebno odraditi ovo ozbiljno
Meni se onda cini da je meni svaka opcija losa, ili Vas nijesam dobro razumjela...

Koja opcija je najbolja ? jer za Novi Zeland konkretno, nemam nikoga za koga bih se "uhvatila".

Sta je Vas predlog, ako mozete mi objasniti,kako bih izasla iz kosmara a da ne udjem u drugi....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina,
tvoj je horoskop takav da sam ja učinila apsolutno sve u ovom momentu. Vladar Venera je aflikovana i u 4 i u 9. za procenu gde da ideš, kod tebe nije tako lako videti, naročito što se moraju otvarati tehnike. Da sam mogla iz baze natala, veruj mi, rado bih uradila. Prosto, kad u bazi natala ne stoji kvalitet za inostranstvo, onda se mora pristupiti gledanju perioda, kada je najbolje vreme, koja zemlja i sl.
Lina

Poruka od Lina »

Da...shvatam.
Teska situacija za mjesto boravka,kao i inozemstva....
Pomislila sam da ima izlaza....
Nacin da se "prevari" losa postavka....tj.sudbina zapisana u karti...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
16 Jun 2021, 15:47
Da...shvatam.
Teska situacija za mjesto boravka,kao i inozemstva....
Pomislila sam da ima izlaza....
Nacin da se "prevari" losa postavka....tj.sudbina zapisana u karti...
Naravno da ima, ali to zahteva ozbiljan rad. Prvo natala do detalja, onda analize godišnjih horoskopa svake godine sa predikcijama
Lina

Poruka od Lina »

Shvatam....
Mozete li mi cijenu rada poslati, ako ne bisteeee javno da pisete.....
Pošalji Odgovor