Mene zanima ljubav. Konkretno taj 'sudjeni'. Rodjena sam 8.1.1994. u 9:55h Pirot
Astrologija
-
Aleksandra94
Re: Astrologija
Draga Andjela, drago mi je sto si odlucila da otvoris forum i sto zelis svoje znanje da podelis sa nama 
Mene zanima ljubav. Konkretno taj 'sudjeni'. Rodjena sam 8.1.1994. u 9:55h Pirot
Zdravo svima.
Nadam se da cemo lepo da se druzimo ovde, bolje nego na drugom forumu.
Draga Andjela, moj datum je 29.01.1992. u 6.55 ujutru, Pristina...zanima me da li mi i kada stoji preseljenje? I kakva mi je situacija u ljubavi? Hvalaa.
Ako se setim jos nekog, konkretnijeg pitanja, nadam se da nije problem da pitam.
Draga Andjela, moj datum je 29.01.1992. u 6.55 ujutru, Pristina...zanima me da li mi i kada stoji preseljenje? I kakva mi je situacija u ljubavi? Hvalaa.
Ako se setim jos nekog, konkretnijeg pitanja, nadam se da nije problem da pitam.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja Aleksandra94Aleksandra94 piše: ↑27 Jul 2020, 08:40Draga Andjela, drago mi je sto si odlucila da otvoris forum i sto zelis svoje znanje da podelis sa nama
ovde ću odgovarati svim članicama jednako kao na drugom forumu ali naravno, na pitanja na koja se lako mogu dati odgovori
Elem, tvoje polje ljubavnog života malo je čudno pozicionirano. Vezano je na neki način za inostranstvo, pa je u tvom slučaju lakše sklopiti vezu na moru ili sa strancima. Avaj, te veze neće trajati jedno vreme zbog karme koju nosiš. Ipak, ti se emotivno vezuješ i to je skroz ok, kada se ne bi odmah zaljubljivala. Ovako si ostavljena na milost i nemilost ali....ovo je generalno dobra priča ljubavnog života: osoba se vezuje emotivno, Venera govori o jednoj dugoj, bitnoj i stabilnoj ljubavnoj vezi bilo da je sada, ili će se zbog karme kasnije realizovati (ne znam koliko će karma trajati za to treba detaljno da se radi u tvom slučaju).
Tvoj suđeni je super lik, produhovljen, ima veze sa inostranstvom, ali je jako daleko od tebe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Militse,Militsa piše: ↑27 Jul 2020, 09:40Zdravo svima.Nadam se da cemo lepo da se druzimo ovde, bolje nego na drugom forumu.
![]()
hvala što si nam se pridružila. Pitaj šta god. Ovaj će forum još dugo raditi tako da....
e vidiš, što se preseljenja tiče, za to se treba odraditi u tvom slučaju godišnji horoskop jer je tebi Vodolija na Asc, tako da ne znam, ali znam da će ti 29.godina biti vrlo bitna po pitanju putovanja i komunikacije. takođe znam da manji pomak u mogućnosti preseljenja, makar u vidu informacije možeš očekivati novembra meseca ove godine od prilike (ovo takođe mora biti provereno kroz više tehnika!) Generalno, preselićeš se sigurno u više od 80 procenata statističko matematičke verovatnoće u natalu
Situacija u ljubavi trebala bi se proveriti opet iz godišnjeg na žalost jer vrh tvoje kuće ljubavi drži brza planeta ali recimo od kraja septembra 2 nedelje bi moglo biti dobro i kasnije u proleće 2021.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Devojke
slobodno pišite, vi koje znate astrologiju. Odgovarajte na postove ja ću se ubacivati samo. I da znate, urednik mi je rekao da će vam prve tri poruke biti da se moraju odobriti, i prva slika kako sam ga razumela a posle samo pišite, odmah će izlaziti na forum. Molim vas još jednom da obavestite sve devojke koje znate da bi želele da prisustvuju ovde da dođu. Hvala unapred
slobodno pišite, vi koje znate astrologiju. Odgovarajte na postove ja ću se ubacivati samo. I da znate, urednik mi je rekao da će vam prve tri poruke biti da se moraju odobriti, i prva slika kako sam ga razumela a posle samo pišite, odmah će izlaziti na forum. Molim vas još jednom da obavestite sve devojke koje znate da bi želele da prisustvuju ovde da dođu. Hvala unapred
-
Aleksandra94
Hvala na odgovoru 
Moje veze su katastrofalne, uglavnom je nesto tajno ili se javljaju zauzeti. To mi je verovatno zbog sunca pored venere. Jos me muci proslost jer mi je venera u jarcu i sa tim nikako da se izborim.
Izvinjavam se sto nisam konkretno pitanje postavila, nije mi bila namera da zloupotrebim dobru volju.
Imacu jos jedno, ali sacekacu da i ostale clanice dobiju odgovor pa cu stati u red
Moje veze su katastrofalne, uglavnom je nesto tajno ili se javljaju zauzeti. To mi je verovatno zbog sunca pored venere. Jos me muci proslost jer mi je venera u jarcu i sa tim nikako da se izborim.
Izvinjavam se sto nisam konkretno pitanje postavila, nije mi bila namera da zloupotrebim dobru volju.
Imacu jos jedno, ali sacekacu da i ostale clanice dobiju odgovor pa cu stati u red
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
draga, svejedno što je venera u Jarcu, ona nije aflikovana. To znači jedna bitna ljubav a karmu koju nosiš moraćeš još neko vreme....tajne veze su iz Merkura a Merkur su "lažljivci" al mislim da sam ti to rekla na prošlom forumu.Aleksandra94 piše: ↑27 Jul 2020, 10:58Hvala na odgovoru
Imacu jos jedno, ali sacekacu da i ostale clanice dobiju odgovor pa cu stati u red![]()
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Pitajte sve, pitajte odmah, komentarišite, ovde je sve slobodno naročito dok mogu da postižem:)
-
Aleksandra94
Na prethodnom forumu si mi odgovorila za tadasnju vezu 
Ja cu postaviti pitanja pa kad mozes i ako mozes odgovori.
Hocu li uskoro uci u vezu? Nesto vise od godinu dana sam slobodna.
Hocu li ostati na posao?
Istice mi ugovor 31og avgusta. Radim od maja prosle godine pod pp ugovor.
Hvala
Ja cu postaviti pitanja pa kad mozes i ako mozes odgovori.
Hocu li uskoro uci u vezu? Nesto vise od godinu dana sam slobodna.
Hocu li ostati na posao?
Istice mi ugovor 31og avgusta. Radim od maja prosle godine pod pp ugovor.
Hvala
Evo mozda moze malo da pomognu i njegovi podaci...25.01.1982. u 3h ujutru, Atina...a moje podatke imate
Kada cemo se videti(zbog cele situacije)? Da li cemo poceti da živimo zajedno i da li cemo se uzeti? Nadam se da nisam postavila previse pitanja.
Hvala unapred na odgovoru.