Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Nene28 piše:
29 Sep 2021, 09:50
Poštovana,
da li povratak venere u natalu znači novi muškarac uvijek ili može biti neko iz prošlosti?
Tzv Venerin povratak se, zbog njene brzne dešava u proseku jednom do dvaput godišnje. Tumači se u skladu sa samom godinom, solarnim povratkom, kao i direkcijama i progresijama. Ukoliko u Direkciji, Solaru i progresiji ili bar u dve od ovih tehnika nema naznaka ljubavi, to će biti samo lep dan u simbolici natalne Venere ili dobro vreme za ono što je u simbolici natalne Venere. Ukoliko ima naznaka ili je Venera vladar 5. 7 u nekim slučajevima i 9 i 11. kuće može biti vezana za ljubav. Povratak Venere znači prelaz tranzitne Venere preko natalne Venere i nema nikakve veze sa starim ili novim muškarcem.
Ukoliko je Venera natalno retrogradna, ili je retrogradna planeta u 5 ili je vladar 5 retrogradni, mogućnost da se neko vrati u tvoj život velika je. Ipak, takva, retrogradna Venera natalno mora se propratiti i kroz druge tehnike a svakako samo Venerin povratak neće značiti povratak muškarca u tvoj život
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nene28

Poruka od Nene28 »

Hvala na odgovoru Andjela.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nene28 piše:
02 Okt 2021, 08:22
Hvala na odgovoru Andjela.
Nema na čemu, svaki put ću ti odgovoriti!:) obožavam osobe koje ovde ulaze i iskreno se interesuju za sebe, ali i za astrologiju :)
Nene28

Poruka od Nene28 »

Divna si 😍. Aspekte sam malo i naucila ali jako ih tesko znam citati sa karte
Ena
Mesto: Novi Sad

Poruka od Ena »

Pozdrav Andjo, ovaj natalni je horoskop mog momka a drugi je uporedni moje kuce su unutra, ja sama sebi da procenim kakva ce veza biti ili brak ako ima sanse,ima dosta trigona izmedju 5 i 7 ali i opozicija …ako moze mala pomoc dobro bi dosla,hvala ☺️😍
11.jpeg
11.jpeg (254.27 KiB) Pregledano 1514 puta
Ena
Mesto: Novi Sad

Poruka od Ena »

Uporedni
111.jpeg
111.jpeg (225.34 KiB) Pregledano 1511 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ena piše:
03 Okt 2021, 12:33
Pozdrav Andjo, ovaj natalni je horoskop mog momka a drugi je uporedni moje kuce su unutra, ja sama sebi da procenim kakva ce veza biti ili brak ako ima sanse,ima dosta trigona izmedju 5 i 7 ali i opozicija …ako moze mala pomoc dobro bi dosla,hvala ☺️😍
11.jpeg
Draga, uporedne odnose ovde ne gledamo jer je komplikovano dovoljno i samo po sebi kad se točak pored točka stavi a kamo li ovako, gde ne vidim ništa. Horoskopi uporednih odnosa traže vreme, traže točak pored točka i veliku analizu od opštih aspekata jedne do opštih aspekata druge osobe. Ali, ako želiš pošalji mi podatke da bih lepo postavila tvoj horoskop i videla makar kako ti uopšteno stoji ljubavni život. Možda se kroz makar tranzite može videti nešto..
Makica21

Poruka od Makica21 »

Postovana Andjela, da li biste mi mogli dati neke odgovore na temu braka i slaganja sa suprugom koji je imao tezak period u prvoj godini, ovo je druga, kao i kako ce se zavrsiti trudnoca, od početka imam razne tegobe i problemcice, da li ima naznaka za carskim rezom i da li cemo imati Jos djece, ovo je drugo dijete i da li se moze pol znati. A ako ne možete reci nista o tome onda nesto uopsteno sto bi moglo biti bitno 😁Moj datum je 03.04.1993. 00:30 mjesto rodjenja Niksic, Crna Gora, a njegov 03.03.1992. Cetinje Crna Gora . 😇😇
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica21 piše:
04 Okt 2021, 22:23
Postovana Andjela, da li biste mi mogli dati neke odgovore na temu braka i slaganja sa suprugom koji je imao tezak period u prvoj godini, ovo je druga, kao i kako ce se zavrsiti trudnoca, od početka imam razne tegobe i problemcice, da li ima naznaka za carskim rezom i da li cemo imati Jos djece, ovo je drugo dijete i da li se moze pol znati. A ako ne možete reci nista o tome onda nesto uopsteno sto bi moglo biti bitno 😁Moj datum je 03.04.1993. 00:30 mjesto rodjenja Niksic, Crna Gora, a njegov 03.03.1992. Cetinje Crna Gora . 😇😇
Draga,
takođe bih ti savetovala da pogledaš tj pročitaš malo forum. Ja zaista hoću da pomognem ali bi mi za ove odgovore bilo potrebno prvo da ti jedno pola sata neke stvari objašnjavam, šta astrologija može šta ne, a onda bi mi trebala detaljna konsultacija tvog životnog, vašeg uporednog horoskopa i još mnogo vezano za materinski kod.
Makica21

Poruka od Makica21 »

Postovana, hvala na odgovoru, da li biste onda mogli baciti pogled na moju natalnu kartu i reci nesto😁03.04.1993. 00:30 mjesto rodjenja Niksic, Crna Gora,
Pošalji Odgovor