Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Perunika

Re: Astrologija

Poruka od Perunika »

Zdravo,malopre mi je jedna devojka rekla za ovaj forum i zelim da se ubacim 😁 pocela sam da ucim aatro pa posto se kroz primere najbolje uci,ubacivacu se sa nekim svojim misljenjem ako je to ok 😊
Mene zanima ako bi mogla da mi vidis tzv sudjenog 😁😁 moji podaci
14.01.1987
8:58 Zajecar Srbija
Per aspera ad astra 💕💞
Goca

Poruka od Goca »

Poštovana Anđela,
Rođena sam 28.8.1977.,Knin,17:30h, interesuje me opis bračnog partnera.
Nisam se udavala, a polako gubim nadu i da hoću.
Hvala unapred na odgovoru.
NATASA

Poruka od NATASA »

Hvala ti puno.Ti si jedno velikooooooo srce.Mnogo toga si mi slozila .Na meni je da iscackam ko je zapravo ta"svalercina " sa ovako teskim planetama oko sunca i meseca jer meni to nije mirisalo nikada na supljoglavo jurenje za suknjama vec da ima tu neceg mnogooo dubljeg.Hvala ti divna si :)
jelena

Poruka od jelena »

Pozz Andjela :) . Drago mi je sto si otvorila svoj forum i nadam se da ce sto vise clanica da dodje. Ja se bas ne razumijem u astrologiju. Trudila sam se da shvatim bar osnove. Meni si odgovorila da drugom forumu o ljubavi. Postavila sam pitanje u vezi braka, djece.

Ovo si mi odgovorila:
Ovde bih imala svašta da napišem ali recimo da ti ne možeš zadržati vezu jer ili previše zategneš pa onda previše popustiš a pritom deo skupa tvojih željenih kvaliteta kod muškaraca ne valja, tj nije ono što zaista želiš. Kad to rešiš neće biti problema ni sa decom ni sa brakom.
I još da dodam tvity, nenamerno uvek dozvoliš pogrešnima da ti priđu. Nije u tebi problem već u njima

Da li mozes da mi kazes nesto vise o ovom dijelu skupa zeljenih kvaliteta koji ne valja :D . Istina stalno mi pogresni pridju. Ne znam ni ja vise.

Nisam u vezi, trenutno se dopisujem neobavezno sa nekim ali to nije niti ce biti veza.

Podaci su 28.5.1982 bosanski novi 12:40
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Aleksandra94 piše:
27 Jul 2020, 11:27
Na prethodnom forumu si mi odgovorila za tadasnju vezu 🙂

Ja cu postaviti pitanja pa kad mozes i ako mozes odgovori.

Hocu li uskoro uci u vezu? Nesto vise od godinu dana sam slobodna.
Hocu li ostati na posao?
Istice mi ugovor 31og avgusta. Radim od maja prosle godine pod pp ugovor.

Hvala 😊
Draga Aleksandra94,
osnovni problem ovih pitanja je u tome što traže ozbiljan rad na sagledavanju aspekata iz više tehnika. Tačnije, ne da neću nego je to nemoguće odrediti bez dužeg rada (najmanje mi treba jedno 4 sata da pogledam sve prediktivne tehnike kako treba) Što se tiče ugovora. Što se tiče posla, bolje okolnosti su naravno od pola septembra kada Jupiter krene direktno, ali se nadam da će ti produžiti ugovor bar gledano po tranzitu...i ovo se mora provetriti. Nema na čemu :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Militsa piše:
27 Jul 2020, 11:40
Evo mozda moze malo da pomognu i njegovi podaci...25.01.1982. u 3h ujutru, Atina...a moje podatke imate :) Kada cemo se videti(zbog cele situacije)? Da li cemo poceti da živimo zajedno i da li cemo se uzeti? Nadam se da nisam postavila previse pitanja.🙈 Hvala unapred na odgovoru.
Draga moja Milice,
nisi postavila previše pitanja ali za ta pitanja potrebna je detaljna analiza. Da je to tako moguće lako odraditi ja bih. Potrebno je zaista uraditi uporedni horoskop i opet, dosta stvari idu slobodnom voljom. To hoćete li ostati zajedno zavisiće samo od vas dvoje, a to hoćete li se uzeti, moguće je jer imate osnovne kompatibilnosti :) ali za više je potrebno mnogo više vremena koje ja na žalost nemam. Pozdrav i želim ti sve najbolje :)
Militsa

Poruka od Militsa »

Razumem, i hvala puno na odvojenom vremenu.❤
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Perunika piše:
27 Jul 2020, 11:46
Zdravo,malopre mi je jedna devojka rekla za ovaj forum i zelim da se ubacim 😁 pocela sam da ucim aatro pa posto se kroz primere najbolje uci,ubacivacu se sa nekim svojim misljenjem ako je to ok 😊
Mene zanima ako bi mogla da mi vidis tzv sudjenog 😁😁 moji podaci
14.01.1987
8:58 Zajecar Srbija
Draga moja, dobro došla!
I sama znaš da je Riba na Ascendentu predodređena za nesvakidašnje stvari pa nije ni čudo da te astrologija zanima. Vrh pete kuće, kuće ljubavi počinje u znaku Raka i sa Mesecom na stepenu egzlatacije Jupitera što ti obećava najmanje dvoje dece :) ali međutim, kasnije u životu. Taj aflikovani MEsec prvo pokazuje ove ljubavne veze sa puno razočaranja. Ti si pametna devojka koja nije za kres kombinaciju nego joj jtreba porodica, muž i sigurnost. To se teško nalazi, u tvom slučaju makar do 32 godine života. Ukoliko si bila udata ili si imala opcije za tako nešto (ne znam jer je element Vode na Asc pa bih trebala sve tehnike otvarati na godišnjem nivou) ovo je opis braka kao dva studenta, prosto nekako neozbiljan i bez većih obećavanja. Momak je površan, nije loš ali površan i dosta voli druženja, izlaske što tebi smeta. Nemoj se udavati po svaku cenu ali kako vidim da nisi to još bolje jer je prvi moguć brak ili bitna veza osuđena na propast verovatno. Ja ću biti srećna ako si ovog izbegla.
Drugi brak stoji ti iz ljubavi sa osobom koja je ambiciozna, tvrdoglav je, ali dok ima ljubavi sve je dobro. Čovek je "zidar" želi da napravi nešto od svog života, domaćin i ni malo zalupan kao ovaj prethodni, ako me razumeš :) kada i kako, ovde bi se moralo detaljno raditi ali se nadam da ti je i ovo bilo dovoljno. Pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
27 Jul 2020, 13:09
Poštovana Anđela,
Rođena sam 28.8.1977.,Knin,17:30h, interesuje me opis bračnog partnera.
Nisam se udavala, a polako gubim nadu i da hoću.
Hvala unapred na odgovoru.
Draga moja Goco
suprug stoji ovde, tačnije stajao je i sa 22. i sa 35. i sa 40. kao mogućnosti. Ne znam šta ti se dešavalo i kako, ali ovde je slika ovakva: prvi deo zabavljanja promenljivost, neprijatni partner, lažljivci ili partneri koji preuveličavaju. Sreća i početak moguć je bio oko 31. godine ali godine moramo uzeti sa debelom rezervom jer su to direkcije u tvom slučaju mogu prevariti. Generalno, ovde je toliko komplikovana slika ljubavnog života da je moralo biti partnera, mogućnosti, ali nikako ostvarenja kako usled pogrešnih partnera tako i usled tvojih pogrešnih izbora. Elem, partnera ovde može biti, ovde natal nije "blokiran" pa da nema udaje. Naprotiv! ali ovde je potrebno mnogo ozbiljbiljnije pristupiti problemu. Recimo da će brak moći da se sklopi naglo, iz njega idu "porođena" deca ili blizanci i da nikako ne trebaš odustajati. Tražiš čoveka sa kraćeg putovanja dakle nije rodom iz Knina ni iz Hrvatske verovatno. Nemoj ni davati šansu svakom. Ne stavljaj ih na pijedastal. Da bih videla kada je sledeća mogućnost trebalo bi mi stvarno mnogo vremena ali ovde ima mogućnosti udaje i uvek će je biti
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NATASA piše:
27 Jul 2020, 13:36
Hvala ti puno.Ti si jedno velikooooooo srce.Mnogo toga si mi slozila .Na meni je da iscackam ko je zapravo ta"svalercina " sa ovako teskim planetama oko sunca i meseca jer meni to nije mirisalo nikada na supljoglavo jurenje za suknjama vec da ima tu neceg mnogooo dubljeg.Hvala ti divna si :)
hvala tebi. dugovala sam ti taj odgovor :) ostajemo na kuckanju. Ako imaš šta još, javi se :)
Pošalji Odgovor