Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

wall-den piše:
22 Sep 2021, 15:52
Andjela Kostic piše:
22 Sep 2021, 08:50

Draga, najbolje bi bilo da mi ostaviš sve podatke, gde si provela rođendan i datum vreme i mesto rođenja. Ali ako ne, evo odgovora: solar se svakako gleda i posebno. Ipak, SUnce i Merkur uvek se prate pa su u svakom solaru uglavnom u konjunkciji ili široj konjunkciji. To što su sada u 12 a inače u 10 ne znači ništa. Ali će značiti ako npr Sunce ili Merkur pravi neki sličan aspekt sa nekom plannetom natalno i solarno. Npr: natalno Sunce trigon Jupiter, solarno Sunce sekstil/konjunkcija Jupiter....i te i slične kombinacije. To znači da se pokreće priča i natala i da treba obratiti pažnju na priču. Sunce u 12 i Merkur u 12 u solaru generalno znači godinu unutrašnjih dogovora, kada se osoba sama sa sobom dogovara o sledećim potezima, unutrašnjim analizama, spoznajama...
Hvala na odgovoru.
Gledala sam solar za 21/22 - počinje mi u 12. mjesecu.
Podaci: 3.12.1968, Zagreb, 11.45h (prije podne)
wall-denW2JAAAACAAC7.JPG
wall-denW2JAAAACAAC7.JPG (44.79 KiB) Pregledano 1380 puta
Draga, Ascendent je na stepenu Centra Univerzuma pa ćeš biti više sebi okrenuta i lični postignućima a Sunce u 12 pomoći će ti da sagledaš iznutra šta je ono što je bilo dobro a šta je ono što bi promenila da imaš mogućnosti i vratiš se u prošlost. Kao što sam i rekla duboka samoanaliza. Mogućnost manjih problema u poslu (Sunce kvadrat Jupiter) naročito pri sredini godine, dakle kraj leta 2022. manja besparica zbog naglih odliva ili promena pri sticanju (tamo gde radiš dolazi do promena) Mesec konju Mars na natalnom Neptunu - razbijanje iluzija usled realnih dešavanja. Nije tako loše ako ne dozvoliš drugima da ti naročito početak solara kreiraju (prijateljice ili jedna prijateljica preterano nervozna ili brza pokušavaće da ti pomogne ali na pogrešan način ) i još se svašta tu vidi, ali ovo bi bila osnova.
Kako? Mesec konju Mars u solaru uvek daju neki stres, batrganje, nemire....vrh 11 to je neka prijateljica udar je iz polja prijatelja. Sunce u 12 gde je natalno pozicionirano u kući ličnog statusa govori o analizi ličnog statusa jer 12 zatvara Sunce. Glavna pozornica je posao i status, jer Asc ide kroz natalnu 10.kuću
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mim piše:
22 Sep 2021, 17:02
Andjela Kostic piše:
22 Sep 2021, 15:26
Mim piše:
22 Sep 2021, 09:29

Naravno da ne mislim konkretno samo eto kakve su predispozicije za fakultet, da li se vide neke poteskoce. 😊 Mislila sam da se vidi natalna, evo podaci 18.06.2001. U Valjevu u 13:20. Hvala
mimWRIGC2.JPG
Studiranje će biti teško a naročito druga i treća godina. Ukoliko si upisala fakultet informacionog karaktera (puno sitnih podataka) to baš neće biti dobro. Ukoliko si upisala moderan fakultet vezan za IT onda će to biti odlično. Bićeš na sebe ponosna tek na kraju treće godine studija ali ti ssvakako preporučujem da ne bataljuješ, ali da malo više nalegneš i zaposliš se. Ne znam što ti je problem da studiraš i radiš?
LJubavni život neverovatno je promenljiv, a to tebe stalno i iznova povređuje. Promeni taktiku. Naročito lični način razmišljanja (pozitivnije razmišljaj i bez ishitrenih poteza)

Hvala ti na odgovoru! Na farmaceutskom sam fakultetu. Nije mi problem i volela bih ovo da završim samo sam mnogo lenja i nedisciplinovana. Što se tiče ljubavnog života istina je da me povredjuje jer se ne pojavljuje ništa trajno i vredno. Da li vidiš možda koje su mi godine bitne za ljubav?
U tvom slučaju ne može se sa sigurnošću reći ali recimo period od 21. pa do 27
wall-den

Poruka od wall-den »

Andjela Kostic piše:
23 Sep 2021, 08:30

wall-denW2JAAAACAAC7.JPG
Draga, Ascendent je na stepenu Centra Univerzuma pa ćeš biti više sebi okrenuta i lični postignućima a Sunce u 12 pomoći će ti da sagledaš iznutra šta je ono što je bilo dobro a šta je ono što bi promenila da imaš mogućnosti i vratiš se u prošlost. Kao što sam i rekla duboka samoanaliza. Mogućnost manjih problema u poslu (Sunce kvadrat Jupiter) naročito pri sredini godine, dakle kraj leta 2022. manja besparica zbog naglih odliva ili promena pri sticanju (tamo gde radiš dolazi do promena) Mesec konju Mars na natalnom Neptunu - razbijanje iluzija usled realnih dešavanja. Nije tako loše ako ne dozvoliš drugima da ti naročito početak solara kreiraju (prijateljice ili jedna prijateljica preterano nervozna ili brza pokušavaće da ti pomogne ali na pogrešan način ) i još se svašta tu vidi, ali ovo bi bila osnova.
Kako? Mesec konju Mars u solaru uvek daju neki stres, batrganje, nemire....vrh 11 to je neka prijateljica udar je iz polja prijatelja. Sunce u 12 gde je natalno pozicionirano u kući ličnog statusa govori o analizi ličnog statusa jer 12 zatvara Sunce. Glavna pozornica je posao i status, jer Asc ide kroz natalnu 10.kuću

Hvala puno! Ma ja koliko god učim astrologiju i znam osnove - nikad to ne bih tako povezala... ovo okrenutost sebi vjerujem da će upravo tako i biti, jer je već i počelo.
Jel mogu očekivati neko poboljšanje na pitanju veze? U vanbračnoj sam vezi već više od 20 godina, ali to ima uspona i padova i svašta, a trenutno je baš neki loš period.. vidim u solaru 5. polju SMČ,7. je prazno...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

wall-den,
za to je potrebno raditi uporedni horoskop A sam solarni povratak pokazuje samo osnove dešavanja, i kao takav sam nije dovoljan za bilo kakve zaključke. Ja sam ti predočila da bi znala kako da povezuješ dalje...inače, odnos dvoje ljudi je totalno poseban entitet i tretira se skroz drugačijim tehnikama...
Strelac

Poruka od Strelac »

Andjela Kostic piše:
20 Maj 2021, 09:00
Strelac piše:
19 Maj 2021, 20:32
Pozdrav Andjela evo i ja resih da ti postavim pitanje.Da li cu promeniti posao ovaj sadasnji i kako ljubav?
10.12.1974.Subotica u 8 i 30 pre podne.
Hvala od srca.
StrelacWRIGC1.JPG

na pitanja predikcija kao što je promena posla nemam odgovor na žalost. To je zato što se rade iz više prediktivnih tehnika. Ali, što se tiče ljubavi uopšteno, ovde je Venera u Strelcu, u dvanasetoj kući pa je ono što se voli uvek daleko a obično su romantični susreti sa strancima poželjni ili osobama koje su daleko. Tajne ljubavne veze takođe mogu biti jako interesantne ovde. Venera na Centru univerzuma govori o bitnosti ljubavi u Vašem životu. Oko 47. godine moguća ljubav, ali ovde je prvi brak okarakterisan sa čovekom koji donosi status ali je vrlo težak ili su teške okolnosti oko vas.
Opet mene sa pod pitanjem ako ti nije tesko da mi odgovoris,ako jeste razumecu. Posto kazes prvi brak,da li mi stoji i drugi ?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Uvek stoji mogućnost i za drugi brak kada je osa prvog braka promenljiva. Pošto ne mogu naći sliku, postavi je opet pa ću ti dati odgovor detaljnije :)
Strelac

Poruka od Strelac »

Andjela Kostic piše:
20 Maj 2021, 09:00
Strelac piše:
19 Maj 2021, 20:32
Pozdrav Andjela evo i ja resih da ti postavim pitanje.Da li cu promeniti posao ovaj sadasnji i kako ljubav?
10.12.1974.Subotica u 8 i 30 pre podne.
Hvala od srca.
StrelacWRIGC1.JPG

na pitanja predikcija kao što je promena posla nemam odgovor na žalost. To je zato što se rade iz više prediktivnih tehnika. Ali, što se tiče ljubavi uopšteno, ovde je Venera u Strelcu, u dvanasetoj kući pa je ono što se voli uvek daleko a obično su romantični susreti sa strancima poželjni ili osobama koje su daleko. Tajne ljubavne veze takođe mogu biti jako interesantne ovde. Venera na Centru univerzuma govori o bitnosti ljubavi u Vašem životu. Oko 47. godine moguća ljubav, ali ovde je prvi brak okarakterisan sa čovekom koji donosi status ali je vrlo težak ili su teške okolnosti oko vas.
Nadam se da sam uspela da ubacim sa slikom.
Strelac

Poruka od Strelac »

download/file.php?id=141

Evo sad ako moze,mucim vas izvinite
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Strelac piše:
28 Sep 2021, 12:16
download/file.php?id=141

Evo sad ako moze,mucim vas izvinite
Treća bitna ljubavna veza ili brak biće najbolja. Druga može nastati iz tajne veze što neće da valja
Nene28

Poruka od Nene28 »

Pozdrav. Interesuje me kada je upitanju horarna astrologija. Da li postoji neko vremensko ograničenje. Ja nisam postavila pitanjem
Pošalji Odgovor